Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

FKZ1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 19, 2016 2:03 pm

Ništa se neće događati oko igračkom kadra dok ne bude novi šef struke izabran. Igrači će od ponedjeljka na odmor. Okupljanje je 15.06.
Novi šef...neće brzo. Nekad do 05.06. će biti izabran. Suzenje je broj kandidata. Dati su im parametri po kojima će pripremiti prezentaciju i naizmjenično će,pred cijelim upravnim odborom i jos nekim ljudima iz struke,svaki od njih raditi prezentaciju.
A parametri se odnose na kompletnu struku u klubu (prvi tim,omladinski pogon)...za periode od dvije i četiri godine.
Tom menadžeru kojeg izaberu će se povjeriti kompletna struka u klubu.
E sad,trebamo moliti Boga da nam se posreći s tom osobom. Imena...ima ih 5,6...Saznacemo kad bude vrijeme.
Ostalo...oko stadiona sve ide po planu...uključujući i istok!!!!
Ide nova oprema za sljedeću sezonu...oko toga će biti nekih marketinških aktivnosti...
Članarine...i oko toga...

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:08 pm

Hvala FKZ1921, sve objasnjeno! Samo je pitanje o cemu cemo palamuditi do 5.6. :ganja:

Virtu4L

čet maj 19, 2016 2:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:Upravu si, pokazao je klasu i da moze, ali nije bio konstanto takav. Ako se Miroslav proda onda nek Zaha malo se zapita zasto se on dobro prodao i nek se "uozbilji" jer neminovno je da moze.
Ne može Zahirović biti konstantan u smislu u kojem vi to želite. Na derbiju je bio odličan jer je to tip utakmice u kojoj se vide sve njegove prednosti, utakmica u kojoj se i protivnik nešto pita. Ne može niko nešto slično očekivati od Zahirovića u utakmici protiv recimo Rudara, kada protivnik tri puta pređe centar. Zahirović nije moderni veznjak koji igra u oba pravca već je klasični defanzivni vezni i osigurač Bekriću i Blagojeviću. Kad Bekrić bespotrebno izgubi loptu na sredini terena, u većini slučajeva Zahirović to stigne da pokrije, ali ne može uvijek, ne bi mogao ni Mascherano ili Bešić.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:13 pm

Ne upratih nesto.. Je li Bajic na ovom Bazdarevicevom spisku?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fk1921

čet maj 19, 2016 2:13 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ništa se neće događati oko igračkom kadra dok ne bude novi šef struke izabran. Igrači će od ponedjeljka na odmor. Okupljanje je 15.06.
Novi šef...neće brzo. Nekad do 05.06. će biti izabran. Suzenje je broj kandidata. Dati su im parametri po kojima će pripremiti prezentaciju i naizmjenično će,pred cijelim upravnim odborom i jos nekim ljudima iz struke,svaki od njih raditi prezentaciju.
A parametri se odnose na kompletnu struku u klubu (prvi tim,omladinski pogon)...za periode od dvije i četiri godine.
E sad,trebamo moliti Boga da nam se posreći s tom osobom. Imena...ima ih 5,6...Saznacemo kad bude vrijeme.
Ide nova oprema za sljedeću sezonu...oko toga će biti nekih marketinških aktivnosti...
al me obradova.....ne mogu ti opisati :D :titula: :titula: :titula:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:14 pm

a plan vam je ukratko sažet u mom potpisu :ganja:
gradi željo boli te *****

kb80
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:15 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ništa se neće događati oko igračkom kadra dok ne bude novi šef struke izabran. Igrači će od ponedjeljka na odmor. Okupljanje je 15.06.
Hvala na info...
Vjerujem da su se mnogi pitali upravo ovo sto si napisao, ja prvi :palacgore:

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:16 pm

Virtu4L je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Upravu si, pokazao je klasu i da moze, ali nije bio konstanto takav. Ako se Miroslav proda onda nek Zaha malo se zapita zasto se on dobro prodao i nek se "uozbilji" jer neminovno je da moze.
Ne može Zahirović biti konstantan u smislu u kojem vi to želite. Na derbiju je bio odličan jer je to tip utakmice u kojoj se vide sve njegove prednosti, utakmica u kojoj se i protivnik nešto pita. Ne može niko nešto slično očekivati od Zahirovića u utakmici protiv recimo Rudara, kada protivnik tri puta pređe centar. Zahirović nije moderni veznjak koji igra u oba pravca već je klasični defanzivni vezni i osigurač Bekriću i Blagojeviću. Kad Bekrić bespotrebno izgubi loptu na sredini terena, u većini slučajeva Zahirović to stigne da pokrije, ali ne može uvijek, ne bi mogao ni Mascherano ili Bešić.
:palacgore: Moze se reci da je na tekmi protiv Sarajeva bio u krupnom planu i istaknuo se. On jest osigurac i ja nikad ne bi igrao tekmu bez zadnjeg veznog, Barca je Barca pa igra sa zadnjim veznim. Ali nije ni Zaha bas pokazao sve sto moze, naravno da nije toliko los, ali imao je i nekih gresaka. Sjecam se tekme na Grbavici, sad da li je protiv Olimpica ili Travnika ne sjecam se, lopta je krenula od njihovih stopera i posmatram Zahu samo, šmeka pogledom cijelu akciju i na kraju pravovremeno se aktivira i presjece loptu. Znaci od pocetka akcije on je predvidio slijed dogadjaja i tako se postavio, to nema svako i to je ono sto treba imati zadnji vezni. Sjecamo se i njegove lopte kada je izbacio Lendrica 1na 1 protiv Zrinjskog. Svakako je klasa ali dalo bi se diskutovati o njegovom htijenju.

Ajzea
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:17 pm

ChWilla je napisao/la:a plan vam je ukratko sažet u mom potpisu :ganja:
Gdje su autorska prava? :kafa:

@FKZ1921
Predlozi im tamo da se na pripreme ode na kakvu planinu.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Ma ja bi Zahu samo koristio na teškim gostovanjima, za sve ostalo više smeta nego koristi.
FKZ1921 je li i Uglješa spada u ta nedogađanja do 5.6.

nikson
Kontakt:

Zahirovica bih ja na stopera a Ugljesu ispred, Zahirovic moze igrati stopera il zadnjeg veznog, totalno nebitno dobar je u destrukciji igre al ne i u kreaciji...A Ugljesa zna i kreirati a upravo to nam je bio najveci problem dosad....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ChWilla
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:19 pm

nisam ja kriv što se tvoje zamisli poklapaju sa planom... :ganja:
gradi željo boli te *****

Neandertalac

čet maj 19, 2016 2:19 pm

Ajzea je napisao/la:Daj Kodru ! :kafa:

@Leon
Vidio sam kakva je klasa. Tacno me zaboli sto je jedno od najvecih imena koje igra ovu ligu, u ovom trenutku, Ugljesa je deset levela iznad njega. Neka se on uozbilji i pocne igrati fudbal, zaboli mene lijevo mudo sto je cuvao Ronalda.
Boske mu je dokaz da se u reprezentaciju moze vratiti preko Zelje, zato cu Bosketa zbog igara koje pruza nastaviti pratiti i kad vani ode. Jer je profesionalac i jer mi je dokazao kakav odnos ima prema svetom dresu. Zaha je odigrao derbi fantasticno, ostalo je odigrao preko kurca. Ne trebaju Zelji igraci koji misle da su iznad kluba..
Tako je jarane. Vec neko vrijeme nam se desava da imamo par na papiru zvjezdica, npr; Zeba, Jamak, Svraka, sada Bekric koji su kao nasi, majstori znaju, pa kada upadnu u period gdje su ocajni, gdje su direktni krivci za lose rezultate, u odredjenoj mjeri naravno, raja ih slabo kritikuje, cak i brani. Kao biva majstor je to, a on sa dvije lijeve na terenu. Nema tu sentimentalnosti, igraj kako treba, kako znas, ili klupica.
U isto vrijeme znali su se neki bezrazlozno uzimati na zub, osporavati i kritikovati svaki potez.
Ovde raja treba da sazrije, trebace vremeba za ovo.
Željeznicar za život cijeli!

FKZ1921
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:20 pm

Ajzea je napisao/la:

@FKZ1921
Pripreme će se obaviti u i oko Sarajeva...

LARSSON
Kontakt:

Moze li neko ko mi je radio klix akaunt poslati u pm podatke opet, hvala

Virtu4L

Bekrićeve pizdarije ne bi ispravila ni tri Zahirovića zajedno sa Matićem i Makaleleom.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:23 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

@FKZ1921
Pripreme će se obaviti u i oko Sarajeva...
Nista od ekskluzivnih destinacija? Odlicno ! Znaci ove godine u Europu idemo sto posto, valjda se i kakav trofej ugrabi.

Ma igrac ili zna ili ne zna, jedino mladi igraci mogu eksplodirati. Bekric i Zaha dok eksplodiraju, mi cemo se najesti govana i govana. Lendric i Boske su dokazali, ili mozes ili ne mozes, ili umijes ili ne umijes, ili hoces ili neces.

bianco blu
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:25 pm

nikson je napisao/la:Zahirovica bih ja na stopera a Ugljesu ispred, Zahirovic moze igrati stopera il zadnjeg veznog, totalno nebitno dobar je u destrukciji igre al ne i u kreaciji...A Ugljesa zna i kreirati a upravo to nam je bio najveci problem dosad....
a Blagojević?

Jaozinho22

čet maj 19, 2016 2:25 pm

Onda ne vidim zašto se Zaha ne bi koristio na stoperu a u jačim utakmicama na zadnjem veznom,nek bude naš David Luiz :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

nikson
Kontakt:

čet maj 19, 2016 2:28 pm

bianco blu je napisao/la:
nikson je napisao/la:Zahirovica bih ja na stopera a Ugljesu ispred, Zahirovic moze igrati stopera il zadnjeg veznog, totalno nebitno dobar je u destrukciji igre al ne i u kreaciji...A Ugljesa zna i kreirati a upravo to nam je bio najveci problem dosad....
a Blagojević?
Blagojevic, Hervas, Ugljesa...pa ih rasporedjuj :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava