Seres majke mi.Lampard je napisao/la:Danas sjedi Lendra u mom lokalu i zezam ga ja malo.. Ajde shishu i to kaze on 'Hebo ga forum, ne mogu nigdje izac'![]()
![]()

Seres majke mi.Lampard je napisao/la:Danas sjedi Lendra u mom lokalu i zezam ga ja malo.. Ajde shishu i to kaze on 'Hebo ga forum, ne mogu nigdje izac'![]()
![]()
HahahahahahahahaLampard je napisao/la:Danas sjedi Lendra u mom lokalu i zezam ga ja malo.. Ajde shishu i to kaze on 'Hebo ga forum, ne mogu nigdje izac'![]()
![]()
Saznah neke stvari i o Edisu kao i to da je Memiju zbog shishe opalio po dzepuAjzea je napisao/la:Seres majke mi.Lampard je napisao/la:Danas sjedi Lendra u mom lokalu i zezam ga ja malo.. Ajde shishu i to kaze on 'Hebo ga forum, ne mogu nigdje izac'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo EdiseLampard je napisao/la: Saznah neke stvari i o Edisu kao i to da je Memiju zbog shishe opalio po dzepu
Donio im Azmir iz Amerike neke tablete protiv padavice pa ozdravili.GoodisonPark je napisao/la:Jeste li primjetili da igrači Slobode (tkz padavičari) ni jednom nisu zalegli u prvih sat vremenaOni kontali da im se ona silna izležavanja na Grbavici neće vratiti kad najviše bude trebalo
![]()
To je topinki je napisao/la:Ljepota gledati kako ih Radnik rastavlja njihovom igrom
Nazalot nije, malo sam manji hahahaaJaozinho22 je napisao/la:@Lampard jel tvoj Argelini Exclusive Kovačići?