Cekaj subotufk1921 je napisao/la:Ne znam sto zvanicna jos nije objavila da je ugljesa nas novi igrac?
On???KrajPrice je napisao/la:Dino Dz govori da je Alispahic uzi kandidat za trenera, meni se ne svidja.
ChWilla je napisao/la:pa nije ni bogičević uopšte bio toliko individualno loš koliko smo timski loše stajali. u nekoliko tekmi je sigurno bio bolji od ace. potrebniji je sistem, plan i poredak od bilo kakvih pojačanja.
vrbanjusa je napisao/la:Kad se Edis mogao igrati trenera mogu onda i ja![]()
Znači ja bih ostavio ovaj kadar.
Golmani: Kjosevski, Fejzić, Ćeman
Desni bočni: S.Stevanović, Memija
Lijevi bočni: Kramarić, Husić
Stoperi: Kosorić, Bogičević, Osmanković
Zadnji vezni: Zahirović, Radinović
Krila: M.Stavanović, Stanić, Halvadžić, Mailson, Tiago i Midžić
Vezni (centralni i ofanzivni): Blagojević, D. Sadiković, Bekrić, Hervas, Žerić
Napadači: Đermanović, Lendrić, Pozder
Šehić, ALihodžić, Hadžović, Hiroš, Duraković, Hasanović, Ćutahija posudba. Turković, Hodžurda, E.Sadiković pustiti da idu. Mujagića prodati ako Roma šta ponudi. Dženisa isto prodati ako se može šta uzeti.
Nadam se samo da ovo nije istina..Ako na ovaj nacin razmislja ova uprava,onda smo mi jos prosjecan klub koji nece jos dugo naprijed..Ima Travnik,Zvijezda nek tamo pokazuje svoje umijece !!KrajPrice je napisao/la:Dino Dz govori da je Alispahic uzi kandidat za trenera, meni se ne svidja.
Nek je on uzi al vjerujem da je zadnja opcijadiego1921 je napisao/la:Nadam se samo da ovo nije istina..Ako na ovaj nacin razmislja ova uprava,onda smo mi jos prosjecan klub koji nece jos dugo naprijed..Ima Travnik,Zvijezda nek tamo pokazuje svoje umijece !!KrajPrice je napisao/la:Dino Dz govori da je Alispahic uzi kandidat za trenera, meni se ne svidja.
I to se da iskombinovati Zahirovica na stopera i rijesen problem i onako imamo dovoljan broj veznih fudbalera.Da nikog ne dovedemo i moje skromno misljenje.boju dao si nebu... je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Kad se Edis mogao igrati trenera mogu onda i ja![]()
Znači ja bih ostavio ovaj kadar.
Golmani: Kjosevski, Fejzić, Ćeman
Desni bočni: S.Stevanović, Memija
Lijevi bočni: Kramarić, Husić
Stoperi: Kosorić, Bogičević, Osmanković
Zadnji vezni: Zahirović, Radinović
Krila: M.Stavanović, Stanić, Halvadžić, Mailson, Tiago i Midžić
Vezni (centralni i ofanzivni): Blagojević, D. Sadiković, Bekrić, Hervas, Žerić
Napadači: Đermanović, Lendrić, Pozder
Šehić, ALihodžić, Hadžović, Hiroš, Duraković, Hasanović, Ćutahija posudba. Turković, Hodžurda, E.Sadiković pustiti da idu. Mujagića prodati ako Roma šta ponudi. Dženisa isto prodati ako se može šta uzeti.
Odlican igracki kadar...nedostaje jedan dobar startni stoper i jedan virtuoz s loptom koji zna gurnuti pravovremen pas u prazno...dodavanje koje spaja igraca sa golom sto bi rekli u Engleskoj.
Mislis ne vjerujes da je zadnja ? Nek bude jedan od pomocnika,nemam nista protiv !! Ocekujem tog Belgijancafk1921 je napisao/la:Nek je on uzi al vjerujem da je zadnja opcijadiego1921 je napisao/la:Nadam se samo da ovo nije istina..Ako na ovaj nacin razmislja ova uprava,onda smo mi jos prosjecan klub koji nece jos dugo naprijed..Ima Travnik,Zvijezda nek tamo pokazuje svoje umijece !!KrajPrice je napisao/la:Dino Dz govori da je Alispahic uzi kandidat za trenera, meni se ne svidja.
Ako pričamo o domaćim trenerima ja bi radije njega nego Jagodića, Musu ili nekog drugog pošto od Amara očigledno nema ništa. Amarova je to škola a više nego dovoljno poznaje prilike u Želji i našen fudbalu. Odmjeren, inteligentan, ima dozu bezobrazluka i zna svoj posao.diego1921 je napisao/la:Nadam se samo da ovo nije istina..Ako na ovaj nacin razmislja ova uprava,onda smo mi jos prosjecan klub koji nece jos dugo naprijed..Ima Travnik,Zvijezda nek tamo pokazuje svoje umijece !!KrajPrice je napisao/la:Dino Dz govori da je Alispahic uzi kandidat za trenera, meni se ne svidja.
Najbolje je da sacekamo,vjerujem u ove ljude i necu da se razocaram u njih !! I ja bi od ovih domacih izabrao Musu,al eto !!Dolina je napisao/la:Ako pričamo o domaćim trenerima ja bi radije njega nego Jagodića, Musu ili nekog drugog pošto od Amara očigledno nema ništa. Amarova je to škola a više nego dovoljno poznaje prilike u Želji i našen fudbalu. Odmjeren, inteligentan, ima dozu bezobrazluka i zna svoj posao.diego1921 je napisao/la:Nadam se samo da ovo nije istina..Ako na ovaj nacin razmislja ova uprava,onda smo mi jos prosjecan klub koji nece jos dugo naprijed..Ima Travnik,Zvijezda nek tamo pokazuje svoje umijece !!KrajPrice je napisao/la:Dino Dz govori da je Alispahic uzi kandidat za trenera, meni se ne svidja.