Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 7:33 pm

Kapiten je napisao/la:Ma ne bi Jahic trazio veliku platu, vjerujem. Dosao bi da zavrsi karijeru, zaradio je on i vise nego dovoljno, a ocigledno ima veliku zelju da ovdje zavrsi karijeru...
A jos se sigurno moze za njega reci da je pojacanje u pravom smislu rijeci. :karanje:
Sto se trenera tice, izludit dok docekamo, ali neka, ne srlja se, to mi se uzasno svidja i nesto imam osjecaj da ce u konacnici trener biti neko koga nismo ni spominjali, neko veoma pozitivno iznenadjenje :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:34 pm

fedeltafrotta je napisao/la:u svakom slucaju samo su pregovori jos uvijek, tj. bit ce... nista nije definitvno, ima jos kandidata iz austrije :djavo:
Da ti nije to malo bajata info?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:35 pm

Omar500 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ma ne bi Jahic trazio veliku platu, vjerujem. Dosao bi da zavrsi karijeru, zaradio je on i vise nego dovoljno, a ocigledno ima veliku zelju da ovdje zavrsi karijeru...
A jos se sigurno moze za njega reci da je pojacanje u pravom smislu rijeci. :karanje:
Sto se trenera tice, izludit dok docekamo, ali neka, ne srlja se, to mi se uzasno svidja i nesto imam osjecaj da ce u konacnici trener biti neko koga nismo ni spominjali, neko veoma pozitivno iznenadjenje :palacgore:
amar osim? :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

1921.ba
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:37 pm

DANAN je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:u svakom slucaju samo su pregovori jos uvijek, tj. bit ce... nista nije definitvno, ima jos kandidata iz austrije :djavo:
u vezi cega
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:38 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
8-)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:40 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
u vezi cega
Belgije i Austrije
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

1921.ba
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:40 pm

za austriju znam 5-6 dana a za belgiju sam danas dobio info da ce biti pregovori. to nisam upravu ?

Elegant
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:44 pm

Austrija, Belgija ?

O cemu vi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Whisperer

uto maj 17, 2016 7:48 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
ama nece amarr bit 100%
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto maj 17, 2016 7:49 pm

onda prasnjikkkarr 1000%

fk1921

uto maj 17, 2016 7:51 pm

pusti budale, zajebavaju se :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:05 pm

Sve sami insajderi u pm.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Veteran1965
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:09 pm

Kao prvo ne bih nikoga od trenera iz naše lige iz dva razloga. Prvo mislim da nema kvaliteta tu za Želju, a drugo neke koje spominjete da su osvajali titule, i imaju rezultatskih uspjeha, stavljam upitnik na sva njihova ostvarenja, da ne idem dalje mislim da se razumijemo.

Kao drugo, u ozbiljnim klubovima i ozbiljnim ligama pojam trener kao jedna osoba odavno nije u funkciji. Iza najuspješnijih stoje timovi ljudi, zaduženih za razne segmente igre, taktika, odbrana, napad, skauting, snimanje protivnika, fizička priprema, medicinski i tretmani oporavka, nutricionisti..dakle jedna ozbiljna ekipa gdje je "trener" osoba koja sve informacije i procese skuplja u jedno, i donosi finalnu odluku,i ubire najveće zasluge za uspjehe, ali i za neuspjehe naravno.

Sada ne znam u kojem pravcu mi razmišljamo, ali dovesti samo trenera, a dati mu pomoćnike iz kluba, ili neke od svršenih studenata fakulteta za sport kao kondicione po meni nije rješenje, i neće nas unaprijediti, jer će se **** rasplinuti na više strana. E sada ne znam koliko smo mi spremni za ovakve iskorake, ali znam da ne možemo očekivati iskorake i u ligi a posebno u Europi bez ovakvog pristupa.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Grbavica
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:16 pm

GoodisonPark je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.
Kad sam ja to neku noć govorio, mene ovdje pojedini ubjeđuju da trebam navijati za nake kozojebe i Kotrijke. Evropa je prežaljena i šta je bilo bilo je, nema nazad. Sami smo odlučivali o svojoj sudbini, sreća nam nije bila saveznik u zadnjim kolima i to je tako i u životu i u fudbalu. Zato sledeće sezone idemo ponovo puniti našu Grbavicu i pokazati svima da smo najjači na ovim prostorima! Jedinstveni u našim ciljevima ćemo biti mnogo pametniji u novoj sezoni, naš put se zna i sav ovaj post od tri godine bez trofeja će vrlo brzo doći na naplatu, tekma po tekma, vrijedno skupljati bodove i na kraju ćemo aBd ubirati plodove!

:zeljeznicar1:
Radnik osvaja kup 1000000000000%. Da se neko ne bi zavalio pa tovario na Slobodu.

Lendrić neće niđe :mrgreen: , tako on danas meni reče. Jedino baš nešto haos da ispadne, onda yebi ga. Ali po svaku cijenu jok.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ipe
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:17 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Ipe, dana/u sri maj 18, 2016 1:27 am, ukupno mijenjano 1 put.

cikazubo
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:19 pm

Grbavica je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ma yebo i Evropu i Kotrljik i sve, FORZA RADNIK U FINALU. Ona tuzlanska gamad i za ovih 5 utakmica kazne spominje Ivicu, vrijedjaju i psuju...FUJ, nikad nista ne osvojili i sto prije se ugasili. AMIN.
Kad sam ja to neku noć govorio, mene ovdje pojedini ubjeđuju da trebam navijati za nake kozojebe i Kotrijke. Evropa je prežaljena i šta je bilo bilo je, nema nazad. Sami smo odlučivali o svojoj sudbini, sreća nam nije bila saveznik u zadnjim kolima i to je tako i u životu i u fudbalu. Zato sledeće sezone idemo ponovo puniti našu Grbavicu i pokazati svima da smo najjači na ovim prostorima! Jedinstveni u našim ciljevima ćemo biti mnogo pametniji u novoj sezoni, naš put se zna i sav ovaj post od tri godine bez trofeja će vrlo brzo doći na naplatu, tekma po tekma, vrijedno skupljati bodove i na kraju ćemo aBd ubirati plodove!

:zeljeznicar1:
Radnik osvaja kup 1000000000000%. Da se neko ne bi zavalio pa tovario na Slobodu.

Lendrić neće niđe :mrgreen: , tako on danas meni reče. Jedino baš nešto haos da ispadne, onda yebi ga. Ali po svaku cijenu jok.
Jel bio s onom nakvarcanom mackom, danas ga bas vidjeh al bilo mi ofirno pitat imal sta od Hajduka, a Blagi s Hebibovicem opasno trosi na patike :mrgreen:

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:38 pm

Kako je moguce da toliki broj ljudi zna imena o kojima je rijec i sa kojima se nije ni pregovaralo jos?

Nadam se da cemo prodati nekoga preko ljeta, cisto da ne gledamo odakle je vedro.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

1921.ba
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:43 pm

cikazubo je napisao/la:Jel bio s onom nakvarcanom mackom, danas ga bas vidjeh al bilo mi ofirno pitat imal sta od Hajduka, a Blagi s Hebibovicem opasno trosi na patike :mrgreen:
jest, bilo ih je jos sa njim. :shisha:

Lampard
Kontakt:

uto maj 17, 2016 8:45 pm

S ovom upravom mogu i ja hladno boom napisat, svakako ce bit nesto dobro za par dana :mrgreen:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 17, 2016 8:49 pm

Lampard je napisao/la:S ovom upravom mogu i ja hladno boom napisat, svakako ce bit nesto dobro za par dana :mrgreen:
[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] dobar...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.

Prijava