Vala baš, ni ja ih nikad volio nisam.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja bih svakog ko više spomene Dinamo banovao jedno heftu. Svaka strana Dinamo ovo, Dinamo ono. Kompelksaši klasični, mrzak klub mi vazda bili. Furali se da su nešto, a uvijek karna bili.
Kakve to ima veze sa načinom njihovog poslovanja koji treba biti primjer svakom klubu u regionu.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja bih svakog ko više spomene Dinamo banovao jedno heftu. Svaka strana Dinamo ovo, Dinamo ono. Kompelksaši klasični, mrzak klub mi vazda bili. Furali se da su nešto, a uvijek karna bili.
Grbavica je napisao/la:Ode nam Lamah u komšiluk..![]()
Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.
Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije “crvenih đavola”, a upisao je i pet nastupa za “A” tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda.
Kako je krenulo kontaktirat će i Dževada Galijaševića u vezi stadiona,ekspert za sve i svašta...ChWilla je napisao/la:tako su i problematiku stadiona tabirili: rekao načelnik, rekla pomoćnica načelnika, rekao meha, i kao trešnja na šlagu ekspertni, ugledni i eminentni svjedok ahmed muftić violina...