KrajPrice je napisao/la:Pratite zvanicnu u subotu!
![]()
papa

KrajPrice je napisao/la:Pratite zvanicnu u subotu!
![]()
papa
LARS1921 je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:Pratite zvanicnu u subotu!
![]()
papa
Cuj subotaLARS1921 je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:Pratite zvanicnu u subotu!
![]()
papa
Nije Sanel u pitanju:)Leon_Professional je napisao/la:Cuj subotaLARS1921 je napisao/la:KrajPrice je napisao/la:Pratite zvanicnu u subotu!
![]()
papaa danas tek utorak, je li to Sanel nema prije nekad let ili sta vec
Jel bar bolji od jovice?KrajPrice je napisao/la: Nije Sanel u pitanju:)
JastaLARS1921 je napisao/la:Jel bar bolji od jovice?KrajPrice je napisao/la: Nije Sanel u pitanju:)
Ukinuti sviJoseMourinho je napisao/la:Ukinut skriveni dio ili ukinut ja?
Sanel bi nam super legao, Aco - sanel sjajan stoperski par, ali ja bi onog malca imaju ih dvojca jedan je bolji zastopo sam imao kao 3 stopera i pokušao ga promovirati jer uz njih dvojcu bi stvarno mogli razviti jednog ako ne i dva dobra stopera, jest da je to najkritičnija pozicija gdje je svaka greška skupa ali eto nadam se da ce u tom smjeru krenuti
Pa covjece subota skoro bila.. trebo si ovo za nekoliko danaKrajPrice je napisao/la:Pratite zvanicnu u subotu!
![]()
papa
odbrana, veza il napad?fk1921 je napisao/la:ooooooooo ako ovaj dodje vracajte mulalica, nek im samo kaze igrajte momci lopte sa ovim se liga osvajakrajprice
Ako Jahic dodje zahvaliti se Bogicevicu momentalno i tu bi vec bio napredak. Sto se tice lijevog beka mislim da smo se i tu pojacali. O spancu i Pozderu nemam pojma dok ne vidim. Nadam se da ce se uprava zahvaliti i Nedi i Edisu, a ja da se pitam zahvalio bi se i Djermanovicu i Stanicu, a vjerovatno i Mailsonu jer ne vidim da moze ispred Mirze. Zbog cega ovo, pa zato sto treba platiti i pojacanja i mislim da ne bi trebali nagomilati igraca i bacati pare na plate bezveze kad se moze pametnije iskoristiti pogotovo sad kad smo ostali bez evropeJoseMourinho je napisao/la:Ukinut skriveni dio ili ukinut ja?
Sanel bi nam super legao, Aco - sanel sjajan stoperski par, ali ja bi onog malca imaju ih dvojca jedan je bolji zastopo sam imao kao 3 stopera i pokušao ga promovirati jer uz njih dvojcu bi stvarno mogli razviti jednog ako ne i dva dobra stopera, jest da je to najkritičnija pozicija gdje je svaka greška skupa ali eto nadam se da ce u tom smjeru krenuti
primarna pozicija mu je stoper, 3cm je nizi od Bogicevica po wikipediji, nije bas da je ovaj ultra visok, a ovaj omalen..fedeltafrotta je napisao/la:jahic i da dodje nije za stopera ljudi, nizak je.. zadnji vezni ili na beka... pa sa ovako visokom odbranom primamo golove iz prekida, kamoli sa omalenim sanelom
dobro zuka brateexbabilon je napisao/la:primarna pozicija mu je stoper, 3cm je nizi od Bogicevica po wikipediji, nije bas da je ovaj ultra visok, a ovaj omalen..fedeltafrotta je napisao/la:jahic i da dodje nije za stopera ljudi, nizak je.. zadnji vezni ili na beka... pa sa ovako visokom odbranom primamo golove iz prekida, kamoli sa omalenim sanelom