njega čuvati za nesto drugo. Bilo bi dobro pokusati sa tim famoznim austrijancem valjda bi kod njega vladao rad red i disciplina onako svabski.
 njega čuvati za nesto drugo. Bilo bi dobro pokusati sa tim famoznim austrijancem valjda bi kod njega vladao rad red i disciplina onako svabski. njega čuvati za nesto drugo. Bilo bi dobro pokusati sa tim famoznim austrijancem valjda bi kod njega vladao rad red i disciplina onako svabski.
 njega čuvati za nesto drugo. Bilo bi dobro pokusati sa tim famoznim austrijancem valjda bi kod njega vladao rad red i disciplina onako svabski. 

Nisi jedini, sta se desi sa skrivenog foruma???FaraonTM je napisao/la:Jašta radi
PS: Hvala vam što me obrisaste sa onog skrivenog dijela foruma

Boom godine je to bioblueheart je napisao/la:Nisu valjda i ovi počeli cenzurisati.... I usput kad ce vratiti 1000 stranica rekli su za koji dan?
 hahaha
  hahahaZatvoreno jer su se poceli streamovi dijeliti, a ne znamo od kogablueheart je napisao/la:Nisi jedini, sta se desi sa skrivenog foruma???FaraonTM je napisao/la:Jašta radi
PS: Hvala vam što me obrisaste sa onog skrivenog dijela foruma
rekli su i da ce biti objasnjenje a nije ga bilo.blueheart je napisao/la:Nisu valjda i ovi počeli cenzurisati.... I usput kad ce vratiti 1000 stranica rekli su za koji dan?
FaraonTM je napisao/la:Učini mi se naslov na na ss.ba "Darko Vojvodić novi trener Želje" umjesto "Darko Vojvodić novi trener Zvijezde", prepadoh se