Brkoo je napisao/la:Nije lijepo sve svaliti na ledja Bekrica. On je bio los a ostali dobri ili sta vec. Aco Kosoric krivac za gotovo sve golove u zadnjih par utakmica pa mu niko a nije rekao. Bekric je jos uvijek dobar igrac za ovu ligu, da nema uvijek potez viska bio bi odlican, i uz pravog trenera koji ce mu dozirati minutazu jos uvijek moze pomoci nasem klubu. Sto se tice njegove plate, stvarno ne znam nijednom igracu kolika su primanja, mozda su iz uprave napravili gresku i dali mu neke vece pare ali vjerujem da se dogovorom to moze rijesiti..
Kad si pomenuo Acu...Inace ne volim poslije bitke biti pametan,ali sam ovo sto cu napisati,ranije govorio,ito na mjestu za koje sam mislio da ce
piti vode...A radi se o Acinoj igri od kad je stavio masku. Od tad covjek ne igra ozbiljan nogomet. On naprosto nije zdrav i spreman za ozbiljnu igru. Evidentan je strah u duelima,posebno u skoku,nekontrolisno igranje glavom,slab pregled a zbog svega toga i slaba koncentracija...I kao rezultat svega,podosta primljenih golova u kupu i u zavrsnici prvenstva,kao direktna posljedica njegovih gresaka.
Svo ovo vrijeme nisam mogao shvatiti ni njega nj trenera. Njega,zato sto sam nije rekao da ne smije i ne moze igrati u fulu...trenera,zato sto nije vidio da nije spreman i ne pitajuci ga moze li,nije ga zamjenio zdravim igracem.
Ova situacija,kao i razliciti pogledi na Tiagovu povredu i terapije,vjerovatno impliciraju potrebu da se i u segmentu zdravstvene struke kluba urade neke analize...