mirzza je napisao/la:Aco je puno bolje djelovao u paru sa Jasminom. Ovaj eksperiment sa Bogicevicem nije uspio i Jadranka treba maknuti iz kluba cim prije.
Eto ima Olimpic pa nek tamo igra, ne znam koji smo ga klinac i vracali, bolje Kemu gurati, njegove greske se mogu trpiti a Bogiju je vakat da ide u trenere.
Zao mi je sto smo unistili odlican stoperski tandem Jasko-Aco, u evropi su se odlicno nadopunjavali. Jos da su ispred imali Zahu ili Dinu Hasanovica to bi bilo puno bolje u odbrani.
Ocekujem da se ili raskine ugovor sa Bekricem ili da mu se plata smanji a samim tim i uloga u ekipi, po potrebni ga ubacivati pred kraj tekme kada nam treba daj potez viska.
Sinisu cim prije otjerati jer nicim ne zasuluzuje onoliko forsiranje na desnom beku naustrb Memije koji je u derbiju bio odlican na svom mjestu.
Kramaric nit smrdi nit mirise, ne znam koliko kosta ali ako je medju placenijim i njega otjerati, imamo Husica pa i Stanica kao alternativu na tom mjestu.
Stanic ne moze Kramaricu kopacke obrisati.
Sinisa ce biti nas najbolji bek ukoliko pronadjemo sefa strucnog staba koji je u stanju posloziti ekipu na najbolji moguci nacin, te kljucno, uspostaviti sistem. Kod nas se krila i bekovi sudaraju, jer sef nije bio upoznat sa najjednostavnijom materijom koja podrazumijeva ulazak krilnih igraca vise u sredinu, cime se i bekovima otvara prostor za odradjivanje ofanzivnih zadataka.
Za Bogicevica se slazem, koliko sutra nabiti nogom.
@pile