E jbm mu mater po onakvom terenu ne izdrzat 10 min stvarno bruka.
kazne neke moraju biti.
Opa, to bi bila predobra vijest, pomogla bi definitivno da se ovo danas zaboravi, umal me srce nije strefilo. Drzim fige za to sutrafk1921 je napisao/la:Momci nek ste vi meni zivi i zdravi, samo bih storma zamolio da bananu dadne hardwellu. Sutra refresh svi zvanicnu, nadam se da ce objaviti da ce se istocna tribina ipak graditi.
Ja to tako gledam. Posle Slobode i Zrinjskog sve nase slabosti su dosle do izdrazaja a ekipa pala psihicki. Jednostavno, previse losih rezultata za nesto dobro.ChWilla je napisao/la:brate u ostale tri tekme smo uzeli dva boda. sa svih devet bi bili treći, sa četiri četvrti...Neandertalac je napisao/la:Sta vam je ljudi, pa zar ste vi stvarno nadali necemu?
Ovo je bilo rijeseno davno, mi smo se protiv Zrinjskog oprostili od evrope, definitivno.
nema izgovora za ovo danas i za ono u prošlu subotu. nema. hajd' čelik je bar poluozbiljna ekipa sa vrlo dobrim igračima.Neandertalac je napisao/la:
Ja to tako gledam. Posle Slobode i Zrinjskog sve nase slabosti su dosle do izdrazaja a ekipa pala psihicki. Jednostavno, previse losih rezultata za nesto dobro.
stoo nijee djerma slavio goodelinjo je napisao/la:normalno da mora,pored toga sto cijele sezone nismo imali kvalitet na klupi (trenera) ...nemamo ni kvaltiet na terenu toliki kada ti fali igrac dva to je raspad sistema...ne pobjedis dvije ekipe koje su davno ispale i nije nas stid pricati o nekoj evropi...eto njima nije los teren samo je nama ...inace igramo na Emiratima pa nam je sad neobicno...bezmude picke !!!Brkoo je napisao/la:Ma treba se opet napraviti cistka. Previse bezmudih igraca imamo u ekipi. Dvije utakmice ne mozes da pobijedis ekipe koje su ispale i ocekujes evropuJoj Edise
sablja ***** ti sve !!!
Ma to je zivot, yebo ti nas. Stari i ja gledamo tekmu, nerviramo se, sad sjedimo 20 minuta i sutimo, niko ne progovara, u po frke kaze on meni haj pogledaj kako to u belgijskoj ligi, sta to tamo treba... mi se ko jos nadamo... a dovoljno je bilo 10 milja ili Rudaru ili Celiku ili Slaviji i to je to.Ajzea je napisao/la:Blago se "navijacima" Manchestera, Barcelone, Real Madrida !