Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

zeljeznicar1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 7:05 pm

E jbm mu mater po onakvom terenu ne izdrzat 10 min stvarno bruka.

kazne neke moraju biti.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:06 pm

Cale mi jeba sve po redu, kad cojka srcani nije opalio, otiso spavat ... Sta nam radis Zeljooooo
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:Momci nek ste vi meni zivi i zdravi, samo bih storma zamolio da bananu dadne hardwellu. Sutra refresh svi zvanicnu, nadam se da ce objaviti da ce se istocna tribina ipak graditi.
Opa, to bi bila predobra vijest, pomogla bi definitivno da se ovo danas zaboravi, umal me srce nije strefilo. Drzim fige za to sutra :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Neandertalac

ChWilla je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sta vam je ljudi, pa zar ste vi stvarno nadali necemu?
Ovo je bilo rijeseno davno, mi smo se protiv Zrinjskog oprostili od evrope, definitivno.
brate u ostale tri tekme smo uzeli dva boda. sa svih devet bi bili treći, sa četiri četvrti...
Ja to tako gledam. Posle Slobode i Zrinjskog sve nase slabosti su dosle do izdrazaja a ekipa pala psihicki. Jednostavno, previse losih rezultata za nesto dobro.
Željeznicar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:07 pm

Blago se "navijacima" Manchestera, Barcelone, Real Madrida !

rios
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:07 pm

Kako sad prokomentarisati ovu utakmicu sa Slavijom,tacnije rezultat? Olimpic pobjedi a mi remiziramo sa drugoligasem,i to povedemo 10 min do kraja..Ne znam stvarno,nisam pametan.
Ni snimak ni pregled necu gledati,ne zanima me stvarno.Nemam zivaca,3 utakmice zaredom jedem svoje zivce,bjezi ba..
Istina je,nismo mi zasluzili Evropu,ako ne mozes da pobjedis Celik koji igra iz prestiza,Rudar i Slaviju koji su ispali o kakvoj Evropi mi da pricamo onda.
Hvala Bogu ova sezona se zavrsila,puna uspona i padova.Upravi puna podrska i veliko hvala za sve sto su nam priustili,nadam se da cemo nastaviti tako.Imenovati trenera,precesljati igracki kadar i vidjeti ko tu treba a ko ne treba ostati iduce sezone i to je to.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:08 pm

Neandertalac je napisao/la:
Ja to tako gledam. Posle Slobode i Zrinjskog sve nase slabosti su dosle do izdrazaja a ekipa pala psihicki. Jednostavno, previse losih rezultata za nesto dobro.
nema izgovora za ovo danas i za ono u prošlu subotu. nema. hajd' čelik je bar poluozbiljna ekipa sa vrlo dobrim igračima.

al' eto ko je mislio da nas nije edis hebo sad može ponovo razmisliti...sa njim je ni na grbavici nismo pobijedili.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned maj 15, 2016 7:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

fk1921

Ja ne mogu da okrivim igrace Bogami, Edisa jedino i jebeni SAVEZ STO JE DOZVOLIO DA OVAKVA EKIPA DOBIJE LICENCU ZA PREMIJER LIGU SA OVAKVIM TERENOM. DOZIVOTNO IM ZABRANIT ***** IM SVE
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Zeljo1921
Kontakt:

E ne znam kad si nam Zeljkane izhebao zivce ko ovih zadnjih mjesec dana. Handri nas Zeljo boli te urac

fare502
Kontakt:

Dajte molim vas, isto ste djeca neka, sta ste ocekivali od ovog danas. Mi smo imali u prethodne 3-4 utakmice meč lopte, gdje bi sami o sebi odlucivali, sami smo sebi krivi, niko nam drugi nije kriv. Nadam se da ce izvuci pouke iz ove zavrsnice i sezone uopste, jer svacega je bilo. Isto kao kula karata, nekako je sklepas i da onu zadnju stavis, sve ti propadne. I onda ocajnicki pokusavas da se cupas, ali ne ide, samo jos vise sebe pokopas. Mozda je i bolje sto je ovako ispalo, citavo ljeto se ima slobodno da se sve fino poslozi i potpuno, ali potpuno spremno udje u narednu sezonu, od koje svi sa opravdanjem ocekujemo mnogo.

Poslano sa mog Hitman_DG850 koristeći Tapatalk

godrina
Kontakt:

jebbem im kosti
steta zbog evrope, bas steta zasluzili smo je kao nagradu za finu polusezonu
iz uprave su govorili da ne izlazenje u evropu nece stvarati veliki problem na budzet nadam se da je tako te da se ova fina prica nece usporit
kakav li je bio halvadzic ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

godrina
Kontakt:

jebbem im kosti
steta zbog evrope, bas steta zasluzili smo je kao nagradu za finu polusezonu
iz uprave su govorili da ne izlazenje u evropu nece stvarati veliki problem na budzet nadam se da je tako te da se ova fina prica nece usporit
kakav li je bio halvadzic ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:09 pm

Konačno završen horor od sezone. Mi nakon svih propuštenih šansi nismo ni zaslužili Evropu, a prije svega zbog prvog dijela sezone. Ništa mi ni sa ovom pobjedom ne bismo previše dobili, opet molit Boga da neko drugi dobije nekog trećeg umjesto nas pa da mi prođemo. E nemoj mi toga molim te..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:09 pm

jos uvijek nije sve izgubljeno. treba nam pobjeda Slobode u Kupu, prolaz Kortrijk protiv Charleroi-a te odluka Vincenta da ostavi malene u Sarajevu :rofl1: :rofl:

nema sjebavanja, idemo dalje. Liga 12 nas ceka.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Whisperer

ned maj 15, 2016 7:10 pm

delinjo je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Ma treba se opet napraviti cistka. Previse bezmudih igraca imamo u ekipi. Dvije utakmice ne mozes da pobijedis ekipe koje su ispale i ocekujes evropu :oops1: Joj Edise :twisted:
normalno da mora,pored toga sto cijele sezone nismo imali kvalitet na klupi (trenera) ...nemamo ni kvaltiet na terenu toliki kada ti fali igrac dva to je raspad sistema...ne pobjedis dvije ekipe koje su davno ispale i nije nas stid pricati o nekoj evropi...eto njima nije los teren samo je nama ...inace igramo na Emiratima pa nam je sad neobicno...bezmude picke !!!

sablja ***** ti sve !!!
stoo nijee djerma slavio goo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Blago se "navijacima" Manchestera, Barcelone, Real Madrida !
Ma to je zivot, yebo ti nas. Stari i ja gledamo tekmu, nerviramo se, sad sjedimo 20 minuta i sutimo, niko ne progovara, u po frke kaze on meni haj pogledaj kako to u belgijskoj ligi, sta to tamo treba... mi se ko jos nadamo... a dovoljno je bilo 10 milja ili Rudaru ili Celiku ili Slaviji i to je to.
I Radnik nabijem na k. I Slobodu. I Pitare. Cestitke Zrinjskom na tituli. Bravo Olimpic!!!

Hurmasica
Kontakt:

Zato što je igrao u Slaviji ranije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Blackadder
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:11 pm

Taman smo se svi oprostili od evrope, okrenuli se ka budućnosti, mislima već bili u "Ligi 12", a onda obrt...u jednom trenutku sve se poklopi, opet nekakvo sjeme nade usađeno u srce, pa na kraju opet šamar (bolje je reći kao da me Tajson krošeom opalio). Ne znam čime smo ovo mi navijači zaslužili, svi smo čireve dobili u ovom finišu sezone. Nadam se da će se ovo negdje nekad u budućnosti vratiti, valjda ćemo nekad višu silu imati na svojoj strani, ne možemo vazda biti donji. :cry:

FKZ1921
Kontakt:

Pisemo kao da je izvjesno da bi isli u evropu da se danas dobilo...Nije to bas tako kao s trebom koja ti se naguzi a tebi se ne digne. Tu zavisis samo od sebe,ili ti se digao ili nije.
I nije stvar da li smo zasluzili evropu ili nismo. Stvar je u tome da se na kraju ispostavilo da nismo imali snage da je izborimo. I to je tako...Nema potrebe za dramom. Ide kratka pauza pa pripreme za narednu sezonu. Nova sezona,nova sansa...

Hadzijalagic
Kontakt:

Polomio ih Edis na treninzima i ucinio ih invalidima za zavrsnicu prvenstva i to je jedina istina.. Na svakom treningu se islo 100% jer Simeone nije znao svoj posao nego se vodio nakim pogibijama.. Nije znao dozirati formu i osvjeziti ekipu.. On je iskljucivi krivac zasto nismo izborili evropu.. Igraci nisu krivi sekunde.. Do duse i uprava je kumovala lose odradjenom ljetnom pauzom sto je rezultovalo kriminalnim prvim dijelom sezone pa smo morali fatati veliku bodovnu razliku..

Uprava treba da izvuce pouke iz svega ovoga jer ako im ova sezona nije dovoljna skola onda nikad nece ni nauciti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava