Bas ne zna ni ugovor da napravi i sada veliki strucnjak ode e Pile bas sam razocaranAsharaK je napisao/la:Pile odlazi!

Bas ne zna ni ugovor da napravi i sada veliki strucnjak ode e Pile bas sam razocaranAsharaK je napisao/la:Pile odlazi!
Ma nek plate bar vodu.storm_raider je napisao/la:Ma sve se rastalilo.
Ovom hidroizolacijom cemo sad skupljati vodu jbg da se ne bacadiego1921 je napisao/la:Ma nek plate bar vodu.storm_raider je napisao/la:Ma sve se rastalilo.
Pitali smo za tebe bar dvadeset puta, ne znam gdje si do sad?ponosannavas je napisao/la:Samo da vas pozdravim. POseban selam za burazere @Ajzeu i @Minjorea i drugu Adisu tj @vrbanjusi (da skontate ko sam )
Ide uskoro malo duži postSutra vjerovatno
Sretno nam danas.
Ovo ponosan na vas se odnosi na vas što ste pobjegli sa ss.ba
Jel to onaj dasa iz Hadžića/Binježeva? U svakom slučaju neka mu je vječni rahmet i neka mu se Allah dž.š smiluje!sofronije je napisao/la:Jos jedan brat sa tribine nas je napustio, zvani Tunga. Ovi malko stariji ga sigurno znaju jer je ogroman bio, ja veceg covjeka na tribini nisam vidio .
Da.IlProfessore je napisao/la:Jel to onaj dasa iz Hadžića/Binježeva? U svakom slučaju neka mu je vječni rahmet i neka mu se Allah dž.š smiluje!sofronije je napisao/la:Jos jedan brat sa tribine nas je napustio, zvani Tunga. Ovi malko stariji ga sigurno znaju jer je ogroman bio, ja veceg covjeka na tribini nisam vidio .