DobrodosaoOmar500 je napisao/la:Kakav je uopste Sanel Jahic u zadnje vrijeme, jer ga je tesko upratit u ovih par godina, svako malo promijeni klub. Ali mislim da bi nam mogao dobro doci, pogotovo za euro utakmice sljedece sezone

DobrodosaoOmar500 je napisao/la:Kakav je uopste Sanel Jahic u zadnje vrijeme, jer ga je tesko upratit u ovih par godina, svako malo promijeni klub. Ali mislim da bi nam mogao dobro doci, pogotovo za euro utakmice sljedece sezone
Možda putuje za BiHIzlija je napisao/la:Ima li ljudi jovanmaksimović-a gdje živog, nije nam statistiku za Slaviju izbacio
U putu je brat.Jaozinho22 je napisao/la:Možda putuje za BiHIzlija je napisao/la:Ima li ljudi jovanmaksimović-a gdje živog, nije nam statistiku za Slaviju izbacio
tu sam... letim danas tek...Minjore je napisao/la:U putu je brat.Jaozinho22 je napisao/la:Možda putuje za BiHIzlija je napisao/la:Ima li ljudi jovanmaksimović-a gdje živog, nije nam statistiku za Slaviju izbacio
Ne primamo kune.Hurmasica je napisao/la:Eno navodno će ovo ljeto dobiti 10 miliona kuna za pojačanja...Jaozinho22 je napisao/la:Pa sudeći po piletovoj priči poslije utakmice on je s Kemom gledao utakmicu i on je uočio te pogreške Sablje,nek me ispravi ako griješim. Usput nek Hajduk odyebe! Oni su kokuzi i nudit će nam neke procente od transfera,neka hvala!
valja uzeti trofej u srbiji, ako ne treniraš ni partizan ni zvezdu. a on je uspio.nikson je napisao/la:Samo Simo Krunic!!
Nije najbolji al je najveci laf
To se moglo pokriti prije nekih 5 god. Danas od njega moes ocekivati poziciju stopera i to je toHurmasica je napisao/la:Sa njegovim dolaskom pokrili bismo poziciju štopera, beka, krila, zadnjeg veznog, napadača...