I to sto prije!GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
Niko ga ne pljuje.Niko ni ne ponizava bilo koga.Navedi gdje si to procitao.Ako je za tebe Zeba autoritet za mene nije.Mi svi radimo za platu a Zeba je hodao po terenu za mjesecni platu koja je iznosima 12 sadašnjih prosjecnih plata u federaciji.Zeljo je u srcima onih koji od nanine penzije izdvoje za kartu,od malog dzeparca,od male plate...I još jednom ti kazem da niko nikoga ne blati i ne ponizava.mali plavisa je napisao/la:Evo ja ga licno gotivim,i zeljovac je u srcu i dusi garantujem,a te vase price okacite macku o rep!Svaki igrac Zelje koji je zasluzan za Zeljin uspjeh je za menje svetinja,tacka i kraj!Jedan Sinisa,jedan Lendric koji su tek dopizdili u nas klub su vam u visinama,dokle vise ba ponizavati zlatnu generaciju Zeljinih igraca!Donijeli toliko radosti za 2-3 god,isti taj Tomic,Zeba,Antola,Bekrija,Bogi,Stana ja po njima pljuvati nikada necu kao sto vi radite jer mi moj obraz ne dozvoljava,zbog srece kojom su ispunili moj dom tih godina!Bili nesporazumi,razisli se niko nikoga ubio nije!I jos samo jedno pitanje za ove koji komentarisu lovu pa jel vi za dzaba radite u firmama,kod gazda ili iz ljubavi prema istim,manite me te demagogije ba!Realnost se odavno izgubila izgleda kod nas!Plavi orkestar je napisao/la:Ma znam ChWilla samo napišem po nekad nešto da pojedinci sami izvuku zakljucak zašto.U ovom slucaju da oni koji Zebu u zvijezde okivaju i govore da mu je Zeljo u srecu razmisle zašto je šetao po terenu.ChWilla je napisao/la:
pare su i tad bile iza toga. nismo prošli maribor, drugih izvora nije bilo, ni transfera ni ulaganja. i nije više bilo za njegovu platu, a bogami ni za mnoge druge...sve ostalo su izgovori za to. zbog para je i amar jebav'o njega, a on amara i nas netrčanjem...
Na otvaranju istoka bi bila odlična prilika.GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
Plavi orkestar je napisao/la:Niko ga ne pljuje.Niko ni ne ponizava bilo koga.Navedi gdje si to procitao.Ako je za tebe Zeba autoritet za mene nije.Mi svi radimo za platu a Zeba je hodao po terenu za mjesecni platu koja je iznosila 12 sadašnjih prosjecnih plata u federaciji.Zeljo je u srcima onih koji od nanine penzije izdvoje za kartu,od malog dzeparca,od male plate...I još jednom ti kazem da niko nikoga ne blati i ne ponizava.mali plavisa je napisao/la:Evo ja ga licno gotivim,i zeljovac je u srcu i dusi garantujem,a te vase price okacite macku o rep!Svaki igrac Zelje koji je zasluzan za Zeljin uspjeh je za menje svetinja,tacka i kraj!Jedan Sinisa,jedan Lendric koji su tek dopizdili u nas klub su vam u visinama,dokle vise ba ponizavati zlatnu generaciju Zeljinih igraca!Donijeli toliko radosti za 2-3 god,isti taj Tomic,Zeba,Antola,Bekrija,Bogi,Stana ja po njima pljuvati nikada necu kao sto vi radite jer mi moj obraz ne dozvoljava,zbog srece kojom su ispunili moj dom tih godina!Bili nesporazumi,razisli se niko nikoga ubio nije!I jos samo jedno pitanje za ove koji komentarisu lovu pa jel vi za dzaba radite u firmama,kod gazda ili iz ljubavi prema istim,manite me te demagogije ba!Realnost se odavno izgubila izgleda kod nas!Plavi orkestar je napisao/la: Ma znam ChWilla samo napišem po nekad nešto da pojedinci sami izvuku zakljucak zašto.U ovom slucaju da oni koji Zebu u zvijezde okivaju i govore da mu je Zeljo u srcu razmisle zašto je šetao po terenu.
+1GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
uz početni udarac Ivice Osima, ma vrh bi bilo. Ali i ja mislim kao Storm da treba sto prije. Pogotov ako evropu ne izborimo na bilo koji nacin, jer nisu ni oni... dobra prilikaGrbavica je napisao/la:Na otvaranju istoka bi bila odlična prilika.GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
Ako neko ima blizak ljudima u klubu trebao bi to hitno prenijeti pa da se pokuša šta po tom pitanju. Obzirom da ove godine nema evropskog izleta a i kao što @GospodinZoi reče postoji velika povezanost između ta 2 kluba bilo bi idealno što prije dogovoriti jednu prijateljsku utakmicu u slavljeničkoj i lijepoj atmosferi, a mnoge inicijative su upravo krenule preko interneta i foruma, zašto ne bi i ova. Odlična ideja!storm_raider je napisao/la:I to sto prije!GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
bianco blu je napisao/la:+1GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
A igrali smo s njima jednu prijateljsku negdje u Austriji 2011. čini mi se. Znam da je 30-tak Manijaka imalo bakljadu na toj tekmi.
Sto prije... Treba dosta toga da me pomakne sa mjesta, ali njega kada vidim... oslabio je bas.GospodinZoi je napisao/la:uz početni udarac Ivice Osima, ma vrh bi bilo. Ali i ja mislim kao Storm da treba sto prije. Pogotov ako evropu ne izborimo na bilo koji nacin, jer nisu ni oni... dobra prilikaGrbavica je napisao/la:Na otvaranju istoka bi bila odlična prilika.GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
storm_raider je napisao/la:Sto prije... Treba dosta toga da me pomakne sa mjesta, ali njega kada vidim... oslabio je bas.GospodinZoi je napisao/la:uz početni udarac Ivice Osima, ma vrh bi bilo. Ali i ja mislim kao Storm da treba sto prije. Pogotov ako evropu ne izborimo na bilo koji nacin, jer nisu ni oni... dobra prilikaGrbavica je napisao/la:
Na otvaranju istoka bi bila odlična prilika.
Igrali smo sa njima na Grbavici prije dvije godinestorm_raider je napisao/la:I to sto prije!GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
Pa ja znam da mu je najveca zelja da Zeljo napravi stadion, a druga je bila da BiH igra na Svjetskom. Ova druga se ispunila i to u Brazilu...Dolina je napisao/la:Igrali smo sa njima na Grbavici prije dvije godinestorm_raider je napisao/la:I to sto prije!GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!bio turnir cini mi se za kadete, juli mjesec, u finalu oni i Zvezda. Ivica gledao finale sa zapada i dodijelio nagrade finalistima. Sjedio do mene dvije stolice, ko mu je god prisao a bilo ih je mnogo za svakog je imao vremena i to u svom stilu. Gromada od covjeka. Jednog dana ce se saznati mnoge stvari o stadionu o kojima sada on ne zeli da prica a bole ga. Toliko je mogao da uradi a i htio ali fukare ostaju fukare Jednog dana.....
Juli. Grbavica u novom ruhu. 95 godina F.K. Zeljeznicara. Nema boljeg povoda.storm_raider je napisao/la:I to sto prije!GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
Bradrs from andr madrsAjzea je napisao/la:Vidim danas Edisa i Karica na Grbavici, cini mi se da su dosli iz pravca stadiona.
TO RADNICE, JURIS NA KUP !