Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GospodinZoi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 11, 2016 11:57 pm

treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
FKZTMK

MrRiccoli
Kontakt:

sri maj 11, 2016 11:58 pm

Malo smo u losem polozaju ne smijemo sebi dozvoliti da zurimo sa novim trenerom, a ne smijemo ni odugovlaciti jer ce se cekati novi sef da odluci kad su u pitanju dolasci, a i odlasci.

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:05 am

GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
I to sto prije!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavi orkestar
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:06 am

mali plavisa je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
pare su i tad bile iza toga. nismo prošli maribor, drugih izvora nije bilo, ni transfera ni ulaganja. i nije više bilo za njegovu platu, a bogami ni za mnoge druge...sve ostalo su izgovori za to. zbog para je i amar jebav'o njega, a on amara i nas netrčanjem...
Ma znam ChWilla samo napišem po nekad nešto da pojedinci sami izvuku zakljucak zašto.U ovom slucaju da oni koji Zebu u zvijezde okivaju i govore da mu je Zeljo u srecu razmisle zašto je šetao po terenu.
Evo ja ga licno gotivim,i zeljovac je u srcu i dusi garantujem,a te vase price okacite macku o rep!Svaki igrac Zelje koji je zasluzan za Zeljin uspjeh je za menje svetinja,tacka i kraj!Jedan Sinisa,jedan Lendric koji su tek dopizdili u nas klub su vam u visinama,dokle vise ba ponizavati zlatnu generaciju Zeljinih igraca!Donijeli toliko radosti za 2-3 god,isti taj Tomic,Zeba,Antola,Bekrija,Bogi,Stana ja po njima pljuvati nikada necu kao sto vi radite jer mi moj obraz ne dozvoljava,zbog srece kojom su ispunili moj dom tih godina!Bili nesporazumi,razisli se niko nikoga ubio nije!I jos samo jedno pitanje za ove koji komentarisu lovu pa jel vi za dzaba radite u firmama,kod gazda ili iz ljubavi prema istim,manite me te demagogije ba!Realnost se odavno izgubila izgleda kod nas!
Niko ga ne pljuje.Niko ni ne ponizava bilo koga.Navedi gdje si to procitao.Ako je za tebe Zeba autoritet za mene nije.Mi svi radimo za platu a Zeba je hodao po terenu za mjesecni platu koja je iznosima 12 sadašnjih prosjecnih plata u federaciji.Zeljo je u srcima onih koji od nanine penzije izdvoje za kartu,od malog dzeparca,od male plate...I još jednom ti kazem da niko nikoga ne blati i ne ponizava.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Grbavica
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:06 am

GospodinZoi je napisao/la:treba organizovat jednu dobru prijateljsku sa Sturmom, velika je povezanost između nas i njih preko Ivice Osima!
Na otvaranju istoka bi bila odlična prilika.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:07 am

Plavi orkestar je napisao/la:
mali plavisa je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Ma znam ChWilla samo napišem po nekad nešto da pojedinci sami izvuku zakljucak zašto.U ovom slucaju da oni koji Zebu u zvijezde okivaju i govore da mu je Zeljo u srcu razmisle zašto je šetao po terenu.
Evo ja ga licno gotivim,i zeljovac je u srcu i dusi garantujem,a te vase price okacite macku o rep!Svaki igrac Zelje koji je zasluzan za Zeljin uspjeh je za menje svetinja,tacka i kraj!Jedan Sinisa,jedan Lendric koji su tek dopizdili u nas klub su vam u visinama,dokle vise ba ponizavati zlatnu generaciju Zeljinih igraca!Donijeli toliko radosti za 2-3 god,isti taj Tomic,Zeba,Antola,Bekrija,Bogi,Stana ja po njima pljuvati nikada necu kao sto vi radite jer mi moj obraz ne dozvoljava,zbog srece kojom su ispunili moj dom tih godina!Bili nesporazumi,razisli se niko nikoga ubio nije!I jos samo jedno pitanje za ove koji komentarisu lovu pa jel vi za dzaba radite u firmama,kod gazda ili iz ljubavi prema istim,manite me te demagogije ba!Realnost se odavno izgubila izgleda kod nas!
Niko ga ne pljuje.Niko ni ne ponizava bilo koga.Navedi gdje si to procitao.Ako je za tebe Zeba autoritet za mene nije.Mi svi radimo za platu a Zeba je hodao po terenu za mjesecni platu koja je iznosila 12 sadašnjih prosjecnih plata u federaciji.Zeljo je u srcima onih koji od nanine penzije izdvoje za kartu,od malog dzeparca,od male plate...I još jednom ti kazem da niko nikoga ne blati i ne ponizava.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

bianco blu
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:08 am

+1

A igrali smo s njima jednu prijateljsku negdje u Austriji 2011. čini mi se. Znam da je 30-tak Manijaka imalo bakljadu na toj tekmi.
Zadnja izmjena: bianco blu, dana/u čet maj 12, 2016 12:10 am, ukupno mijenjano 1 put.

chile
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:10 am

Ako izleti neko ime koje odskace iznad ove nase lige kao sto su bili Stevo i Zaha treba ih dovesti neovisno o tome ko ce biti sef struke. Jer takvi igraci se rijetko mogu dovesti u ovu ligu i nikako ih ne treba propustiti. I naravno da ce biti mjesta i za neke zelje novog sefa, imamo mi sad 10-tak igraca kojima nije mjesto u Zelji i trebalo bi ih lagano zamjeniti.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

GospodinZoi
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:12 am

Grbavica je napisao/la:
uz početni udarac Ivice Osima, ma vrh bi bilo. Ali i ja mislim kao Storm da treba sto prije. Pogotov ako evropu ne izborimo na bilo koji nacin, jer nisu ni oni... dobra prilika
FKZTMK

IlProfessore
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:14 am

storm_raider je napisao/la:
I to sto prije!
Ako neko ima blizak ljudima u klubu trebao bi to hitno prenijeti pa da se pokuša šta po tom pitanju. Obzirom da ove godine nema evropskog izleta a i kao što @GospodinZoi reče postoji velika povezanost između ta 2 kluba bilo bi idealno što prije dogovoriti jednu prijateljsku utakmicu u slavljeničkoj i lijepoj atmosferi, a mnoge inicijative su upravo krenule preko interneta i foruma, zašto ne bi i ova. Odlična ideja!

GospodinZoi
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:14 am

bianco blu je napisao/la:
+1

A igrali smo s njima jednu prijateljsku negdje u Austriji 2011. čini mi se. Znam da je 30-tak Manijaka imalo bakljadu na toj tekmi.

Zato sam napisao dobru, bilo 30 tak njihovih i isto tako nasih... Treba u udarnom terminu ili kod nas ili kod njih na glavnom terenu uz veliku organizaciju
FKZTMK

1921.ba
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:15 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:15 am

GospodinZoi je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
uz početni udarac Ivice Osima, ma vrh bi bilo. Ali i ja mislim kao Storm da treba sto prije. Pogotov ako evropu ne izborimo na bilo koji nacin, jer nisu ni oni... dobra prilika
Sto prije... Treba dosta toga da me pomakne sa mjesta, ali njega kada vidim... oslabio je bas.

GospodinZoi
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:17 am

GospodinZoi je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Sto prije... Treba dosta toga da me pomakne sa mjesta, ali njega kada vidim... oslabio je bas.

Zbog toga sam i ja prvo pomislio da treba što prije, nikad se ne zna pogotovo kada vidis koliko je slab.
FKZTMK

Dolina
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:19 am

I to sto prije!
Igrali smo sa njima na Grbavici prije dvije godine :-) bio turnir cini mi se za kadete, juli mjesec, u finalu oni i Zvezda. Ivica gledao finale sa zapada i dodijelio nagrade finalistima. Sjedio do mene dvije stolice, ko mu je god prisao a bilo ih je mnogo za svakog je imao vremena i to u svom stilu. Gromada od covjeka. Jednog dana ce se saznati mnoge stvari o stadionu o kojima sada on ne zeli da prica a bole ga. Toliko je mogao da uradi a i htio ali fukare ostaju fukare Jednog dana.....
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Ajzea
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:19 am

Vidim danas Edisa i Karica na Grbavici, cini mi se da su dosli iz pravca stadiona.

TO RADNICE, JURIS NA KUP !

storm_raider
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:21 am

Dolina je napisao/la:
I to sto prije!
Igrali smo sa njima na Grbavici prije dvije godine :-) bio turnir cini mi se za kadete, juli mjesec, u finalu oni i Zvezda. Ivica gledao finale sa zapada i dodijelio nagrade finalistima. Sjedio do mene dvije stolice, ko mu je god prisao a bilo ih je mnogo za svakog je imao vremena i to u svom stilu. Gromada od covjeka. Jednog dana ce se saznati mnoge stvari o stadionu o kojima sada on ne zeli da prica a bole ga. Toliko je mogao da uradi a i htio ali fukare ostaju fukare Jednog dana.....
Pa ja znam da mu je najveca zelja da Zeljo napravi stadion, a druga je bila da BiH igra na Svjetskom. Ova druga se ispunila i to u Brazilu...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:21 am

I to sto prije!
Juli. Grbavica u novom ruhu. 95 godina F.K. Zeljeznicara. Nema boljeg povoda.

fk1921

čet maj 12, 2016 12:22 am

Ajzea je napisao/la:Vidim danas Edisa i Karica na Grbavici, cini mi se da su dosli iz pravca stadiona.

TO RADNICE, JURIS NA KUP !
Bradrs from andr madrs :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :cigara: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja: :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

omladina1921zeljina
Kontakt:

čet maj 12, 2016 12:23 am

Ja vjerujem da nas neko iz uprave čita, i da će uzeti u obzir ovaj prijedlog. Mislim da bi to bila fenomenalna i nezaboravna atmosfera za jednu ljudsku gromadu koja to zaslužuje.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava