ned maj 08, 2016 10:45 am
Nažalost ponovo se piše sve i svašta o Edisu, isto kao da pišemo o nekome sa ulice, a ne o Željinom vojniku. Dao je izjavu u afektu, pa šta? Svi to radimo, nekada vruće glave kažemo ono što sigurno ne mislimo, ali nažalost i ovoga puta je to dovoljno da ga pojedinci omalovažavaju i vrijeđaju.
Mislim ok, Edis je dobio otkaz, mi se sve više pitarizujemo, a ne vidim da neko nudi alternativu? Niko ne spominje da smo ove sezone promijenili tri trenera? To je previše pitarski a vrlo malo željovski. Dobra je to politika, tri kiksa i noga ti je. Veoma jasna poruka za narednog trenera, nije ti prika moj dovoljno da pobjeđuješ, moraš igrati lepršavo, lijepo za oko i pobjeđivati rutinski, ako to ne budeš radio, trajaćeš do desetog kola, pa ćemo onda ponovo dovesti dugoročno rješenje, i tako u krug. Otpustićemo Odovića, bez obzira što je sa smiješnim rosterom igrao na dva žestoka fronta, gdje je i najveći laik znao da to ne mogu izdržati ni ekipe sa mnogo jačom klupom od naše.
Pored svega toga, uprava je odlučila da ćemo mi igrati pošteno, nećemo nikoga premirati, bez obzira što naši protivnici dobijaju kintu sa tri strane, nema veze, mi to nećemo raditi, ali svi će protiv nas igrati kao da im je zadnja u životu.
Jedino logično rješenje je da vrate Odovića, sve ostalo je eksperiment i rizik koji nas već nakon desetak utakmica može dovesti u sličnu situaciju.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore