Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 10:05 am

Igor Pamić je napisao/la:"Igrali smo kao gluhe svinje! Jo? Gospodin čovjek, ni naprijed ni nazad. Čestitam Zadru, a mojim igračima poručujem: Trebali ste imati tri dana slobodno, a sada ćete imati tri treninga na dan“, nakon Zadra.
e ovo je trebalo današnjem bekriću i staniću...
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:09 am

Pitao sam vec jer vjerovatno nisam upucen.. Zasto se Amar ne pominje ni u kakvim kombinacijama za buduceg trenera? Koliko znam sad mu istice ugovor sa arapima? Jesmo li nesto zakuhali sa njim ili?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

nosara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 10:13 am

maxum1921 je napisao/la:
nosara je napisao/la:Uprava je postavila "covjeka za duzi period", otjerala Odu, koji nije dobio nista od onog sto je trazio, a i oko stadiona je, u najmanju ruku, malkice... zapelo... Vrh je u stvari akcija generalnog sponzora, a to smo opet mi... :zeljeznicar1:

Neko neutralan bi rekao "niz promasenih poteza"... :oops:

AMAR...!!! Inace ocekujem sindrom "dino selimagic" u Dolini i to vrlo uskoro...
Nije tacno za Odu, zavarala ga je Europa pa nije htio nove igrace iako mu je nudjeno. Edis je za otkaz sam kriv, losa igra, tvrdoglavost, ne zeli priznati greske, mrtvi Rudar nam uzme sredinu, to akcije, to dodavanja, a nama rupa u sredini.

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Igraci koje je htio nisu bili na raspolaganju tad... Vec potpisali za Slobodu ili koga vec...

Plavo - Bijeli

ned maj 08, 2016 10:18 am

iggy2377 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:Simo Krunic i Demir Hotic su slobodni
Nemoj bogati ovu dvojcu, nadam se da uprava nece napraviti gresku pa da budemo kao maleni
Osim Amara ili Husrefa u ovoj ligi su svi kao ta dvojica. Niko nema nekog kvaliteta da bude bolji od Edisa i stoga mi je totalno nelogican potez uprave oko smjene.

Momak ima rezultat iza sebe, voli Zelju, iz kluba i opet noga...

Zasluzujemo samo Hotica, bolje ne
BOG BOSNA I BOSNJACI

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:20 am

gavran je napisao/la:Trener ce da LAHKO PRIHAJA,bez brige :kafa:
@model postaje trener? :lol:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

FKZ1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:20 am

Hadzijalagic je napisao/la:Pitao sam vec jer vjerovatno nisam upucen.. Zasto se Amar ne pominje ni u kakvim kombinacijama za buduceg trenera? Koliko znam sad mu istice ugovor sa arapima? Jesmo li nesto zakuhali sa njim ili?
Amar se nece brzo vratiti u BiH nogomet...I nema nikakvih sansi da ga sad vidimo u Zelji. Tako da tu opciju ne razmatramo.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:21 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
@model postaje trener? :lol:
a baba gatara sa granice pomoćnik za moral...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:23 am

FKZ1921 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Pitao sam vec jer vjerovatno nisam upucen.. Zasto se Amar ne pominje ni u kakvim kombinacijama za buduceg trenera? Koliko znam sad mu istice ugovor sa arapima? Jesmo li nesto zakuhali sa njim ili?
Amar se nece brzo vratiti u BiH nogomet...I nema nikakvih sansi da ga sad vidimo u Zelji. Tako da tu opciju ne razmatramo.
Nemoj nam to radit :D

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:26 am

Uh, neki Slovenac :cigara: :shisha:

@FKZ1921, ako moze pitanje... Da li ce se i dalje dovoditi pojacanja ili ce se cekati da dodje ŠSŠ pa da on kreira sebi ekipu, to me bas interesuje, jer vjerovatno duze vrijeme necemo dobiti Šefa pa tako ni igrace!?

Format
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:28 am

Kako neki nisu svijesni da Amar i ova uprava ne mogu zajedno.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:29 am

Format je napisao/la:Kako neki nisu svijesni da Amar i ova uprava ne mogu zajedno.
Zasto?

Format
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:30 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Format je napisao/la:Kako neki nisu svijesni da Amar i ova uprava ne mogu zajedno.
Zasto?
Pa poznato je da Amar voli da je sve po njegovom da se on pita o svemu ,hoce da je i haman menadje igracima,on je takav jedan cudan insan,sjedio sam vise puta sa njim u drustvu i znam da sa ovima on nebi zna radit

nosara
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:32 am

Jeste, malo potezak, ali u okolnostima kad se nije znalo sta ko radi i kad je morao vodit racuna o sto stvari...

Uostalom, pokusat, ako je to moguce barem u teoriji...

DR.HOUSE
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:32 am

ali ironija je da je vecinu ljudi u klub doveo isti taj Amar ,vise je da ima u kataru ponudu ,a niko nije lud da ostavi tolike pare da ovdje slusa psovke o majci ocu itd ....
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Format
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:35 am

Ja znam svkakve price o Amaru itd iz njegovih usta sto sam cuo al bolje da ne pricam zamrzili bi me svi bez veze.

Uglavnom ovaj sto je u Ljubljani bio je odlican trener pa sto ne pokusat.

avlami97
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:35 am

Kada je SJEDIO na klupi Želje u prvenstvenim utakmicama Edis Mulalić je doživio SAMO 1 PORAZ i to 1.11.2015. godine protiv Rudara u Prijedoru. U njegovom mandatu u prvenstvu su bila još dva poraza, ali je na klupi tada sjedio Haris Alihodžić, a ne Edis koji je bio kažnjen.

Odluka je ishitrena i trebalo se pričekati kraj sezone. Ne opravdavam Edisa, ali se ovako ne radi u velikim klubovima.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

DR.HOUSE
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:37 am

avlami97 je napisao/la:Kada je SJEDIO na klupi Želje u prvenstvenim utakmicama Edis Mulalić je doživio SAMO 1 PORAZ i to 1.11.2015. godine protiv Rudara u Prijedoru. U njegovom mandatu u prvenstvu su bila još dva poraza, ali je na klupi tada sjedio Haris Alihodžić, a ne Edis koji je bio kažnjen.

Odluka je ishitrena i trebalo se pričekati kraj sezone. Ne opravdavam Edisa, ali se ovako ne radi u velikim klubovima.
jeste i u tim utakmicama tj prije nije ih edis trenirao i postavljao nego haris :rofl: :rofl:
odlicna odluka Uprave :palacgore: :palacgore: idemo dalje :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Mirek11
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:38 am

Leon_Professional je napisao/la:
Uh, neki Slovenac :cigara: :shisha:

@FKZ1921, ako moze pitanje... Da li ce se i dalje dovoditi pojacanja ili ce se cekati da dodje ŠSŠ pa da on kreira sebi ekipu, to me bas interesuje, jer vjerovatno duze vrijeme necemo dobiti Šefa pa tako ni igrace!?
Sta mislite o dvojici treneta iz Maribora Simundza i/ili Milanic? Ovaj prvi je slobodan a obojica dolaze iz organizovanog kluba i sa poprilicnim iskustvomn uspjehom u evropi pa cak i LP.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:39 am

Od trenera iz nase lige ja mogu izdvojiti samo Musu, Karacica i Jagodica kao ljude koji su koliko toliko sposobni da sa klupe vode nas tim.. U regiji ima par trenera koji su interesantni i kojima bi bio izazov voditi klub kao sto je nas ali su rizicni iz razloga sto ne poznaju nasu ligu.. Tesko je sad biti pametan ali rjesenje se mora brzo naci da bi se vec posle sledece utakmice mogla poceti slagati sklagalica za sledecu sezonu..
Format je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Zasto?
Pa poznato je da Amar voli da je sve po njegovom da se on pita o svemu ,hoce da je i haman menadje igracima,on je takav jedan cudan insan,sjedio sam vise puta sa njim u drustvu i znam da sa ovima on nebi zna radit
Kada su igraci u pitanju trener i mora da se sve pita osim ovog "menadzerskog" dijela.. Evo DR.HOUSE vec rece da je Amar i doveo neke od ljudi koji su poceli reorganizaciju i stabilizaciju kluba (Gredic, Siljak) pa mi opet nije jasno zasto ne bi mogao raditi sa njima..

SarajlijaTM
Kontakt:

ned maj 08, 2016 10:41 am

Edis voli Želju,to ne moze niko osporiti i ... to je to. Svi koji idu na tekme i prate znaju o cemu pricam.

Volim i ja Želju,ali ga ne mogu voditi!

I saznao je dan ranije da ce biti otkaz ako ne pobjedi rudar,sve ostalo je suplja.

Vidimo se u avgustu ;)

LP
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava