u petak ih dočekujemo na aerodromu da proslavimo prolaz
taj pored Želje ne bi više nigdje u premieršipu.. to ti je 1/1
Para vrti tamo gdje burgija ne mozePlava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 8:33 pmtaj pored Želje ne bi više nigdje u premieršipu.. to ti je 1/1
ali ja se iskreno nadam da ćemo naći špica manjeg kalibra, da li mlađeg, da li matorog kakvog da mijenja krpu.
Gavran kaže džuma, dakle petak. Biraj:Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 8:33 pmtaj pored Želje ne bi više nigdje u premieršipu.. to ti je 1/1
ali ja se iskreno nadam da ćemo naći špica manjeg kalibra, da li mlađeg, da li matorog kakvog da mijenja krpu.
sabahudin mi je više bošnjakHurmasica je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 8:34 pmGavran kaže džuma, dakle petak. Biraj:Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 8:33 pmtaj pored Želje ne bi više nigdje u premieršipu.. to ti je 1/1
https://www.transfermarkt.de/sabahudin- ... ler/376799
https://www.transfermarkt.de/selmin-pet ... ler/451745
![]()
drenchy69 je napisao/la: ↑uto jul 31, 2018 6:37 pmDajte malo pozitive ba.... Muka mi je od vas. jbm ti internet i ko ga izmisli. Svi se kunemo u Želju, a ovamo se pljuje sve redom. Ovom ne valja uprava, ovom ne valjaju navijači, ovom Krčma, ovom Oda, ovom igrači... Daj ba, dosta više. Neće izaći na dobro. A dušmani se naslađuju. Majke mi, ova situacija mi je isto kao da je neko namjerno radi da se sroza sve dobro vezano za Želju. Pa ljudi su dolazili s kraja svijeta da snimaju dokumentarce o nama, o Želji. Podrška upravi, podrška Odi legendi. Šta bi sa onim dijelom pjesme, '' ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo prkosimo u srcima te našim nosimo'' . ŠTA !
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći TapatalkChWilla je napisao/la:baš tako, svi koji smo dolazili bez obzira na tribinu znamo koliko nas je bilo tad. da su se skenirale ulaznice na jedno trećini tekmi bi bio trocifren broj. nego novinari to napišu 2.000.