Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

amar92
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 31, 2018 2:36 am

Od euforije do ocaja, pa od ocaja do euforije u 5 dana, to mozemo samo mi :D

Oda je dobar covjek i uvijek je dobro nekog takvog imati u klubu, u blizini. Medjutim, Oda nije tip trenera koji je sposoban rijesiti problem koji imamo u svlacionici. Tako da ce mu tu trebati pomoc s vrha, ili cak da ce to neko s vrha morati odraditi bez Ode.

Takticki, Oda je gajio lijep fudbal i igrali smo u formaciji 4-3-3. Znaci bez desetke, a sad u ekipi imamo Arezinu i Ramovica pa cemo vjerovatno igrati 4-2-3-1. To bi bilo najlogicnije.

Treba se rijesiti redom Vece, Bogija, Sinise, Blagojevica, i Zeca. Ne odmah, nego kroz ovu sezonu. U toj skupini negdje lezi problem, a i bez sviju od njih mozemo jer niko nije kljucni igrac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

uto jul 31, 2018 3:00 am

Minjore je napisao/la:
uto jul 31, 2018 1:24 am
Joj svasta za napisati, a mrsko covjeku tipkati.
1.) Da se mane ove price o cuganju igraca po kafanama i recite svojim najblizim da razlikuju dres i opremu Zeljeznicara od opreme Bavarie.
2.) Krcmarevicu, hvala ti , ali ovako je najbolje. Gospodski si rekao sve, samo si trebao reci sve sto znas i ispast totalno fer.
3.) Dabogda rak dobio ko god pokusa minirati ili opsovati nesto Odovicu. Nadam se da ce covjek uvdijeti s kakvim picketinama ima posla. Igracima se prvo mora spusti ego da se ne dize nos jer se ne pocne utakmica ( broj 10), mora se objasniti gospodinu sa brojem 18 da se na utakmici mora biti grub a ne na treningu, gdje povrijedis svoja dva saigraca. Shvatite da igrate u najvecem klubu u BiH, valja vam stati pred istok i sjever ;)
4.) Kapiten mora biti u igri. Vedran moze ostati ta spona izmedju navijaca i igraca i to treba da se ima zbog situacija ala kradja vozila nasim igracima, ali kapiten ne moze biti. Protiv Celika svajda na terenu niko od nasih ne moze da im se najebe majke i da sudiji ukaze sve jer nema te trake oko ruke. Ovim redom Bogicevic, Stevanovic, Curjuric.
5.) Zasto su igraci na treninzima kao da su novi clanovi Barselone a na utakmicama izgledaju kao da su Pofalicki ? Zasto svoj trud ne prenesu na utakmicu ? Pa koga oni vise miniraju ?
6.) Krenuli mi na gostovanje i negdje na naplatnim kucicama gdje trebam papir dodati kasirki lijevom rukom, ja dajem desnom rukom i ne dovoljno bivam dug da joj dodam. Govori ona meni, razmisljaj malo, lakse ti je lijevom rukom. Reko gospodjo draga ja da razmisljam bio bih inzinjer, a ne bi radio na benzinskoj pumpi za 600km. Tako isto ovi takozvani navijaci. Smijesno je kada konobar, radnik s pumpe ili diler proziva nekoga ko je postenim radom stekao firme i ugled. Pogotovo oni papucari sa zapada, koje kuci zena maltretira i dodju vamo da laju. Takvi su i Amara 2x otjerali, cim im se njihovo maslo istopi....
ODA NASU PODRSKU IMAS, ZGAZI IH SVE REDOM NA TERENU !
:zeljeznicar1: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

stankozza
Kontakt:

uto jul 31, 2018 3:02 am

Samo mi nije jasno što nijedan od trenera koje su igrači “otjerali” nije izašao i javno to rekao, i javno rekao imena. Pa nisu mafijaši da su toliko zaštićeni, a i treneri nemaju šta izgubit kad već budu bivši... vrijeme je da se sazna ko su ti “mangupi” iz svlačionice

Sent from my iPhone using Tapatalk

ono.na
Kontakt:

uto jul 31, 2018 3:25 am

stankozza je napisao/la:
uto jul 31, 2018 3:02 am
Pa nisu mafijaši da su toliko zaštićeni
Jesu buraz, to je jedini razlog zasto se ne prica. Razmisli i ko ih cuva, povezi, eto odgovora. Trajace ovo jos dugo, sve dok se ne prodaju pojedini. Nadam se da ce Miske uplesti i u to kolo i direktno da ih se rijesi jer su jos oni jedina preostala prepreka za potpuno navijacko zadovoljstvo.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 31, 2018 5:23 am

kako reče @minjore sad bi nekad naši trebali i poletiti..
mahalci, profesionalci, i ostale maradone, ponesite ta muda od kuće, otac vas yebo i napadnite prekosutra pa šta Bog dadne. pokažite jednom u životu da vrijedite nešto.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fibonacci
Kontakt:

uto jul 31, 2018 6:29 am

Oda + Zeba mislim da je to recept za dobar fudbal.

Sent from my SM-A700F using Tapatalk

gavran
Kontakt:

uto jul 31, 2018 7:13 am

Ja sam inace poznat kao prognezer i po tako da na kipru ocekujte 4 0 za apolon hladno.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

cikazubo
Kontakt:

uto jul 31, 2018 7:51 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto jul 31, 2018 5:23 am
kako reče @minjore sad bi nekad naši trebali i poletiti..
mahalci, profesionalci, i ostale maradone, ponesite ta muda od kuće, otac vas yebo i napadnite prekosutra pa šta Bog dadne. pokažite jednom u životu da vrijedite nešto.
Mozda bi se i nadao da je zdrav Ramovic, da je u vezi Hajdarevic, da je na jednom krilu igrac tipa Eldar, al polako, mislim da s vremenom i cika Odom to sve dolazi..

Schwarz
Kontakt:

uto jul 31, 2018 7:59 am

Sretno Oda, veliki si ti fudbalski znalac.Po meni ako hocemo da napredujemo mi moramo ovom covjeku dati vremena.Bez obzira na rezultate, treba ga ostaviti na klupi.Al najvise me strah losih rezultata protiv Apolona i Zrinjskog gdje bi velika vecina odmah ga uzela na zub i pocela tjerati s klupe. Mi smo takvi da hocemo odmah leprsavu igru i da sve pobjeđujemo. A za to treba vremena.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Schwarz
Kontakt:

uto jul 31, 2018 7:59 am

Sretno Oda, veliki si ti fudbalski znalac.Po meni ako hocemo da napredujemo mi moramo ovom covjeku dati vremena.Bez obzira na rezultate, treba ga ostaviti na klupi.Al najvise me strah losih rezultata protiv Apolona i Zrinjskog gdje bi velika vecina odmah ga uzela na zub i pocela tjerati s klupe. Mi smo takvi da hocemo odmah leprsavu igru i da sve pobjeđujemo. A za to treba vremena.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

LARSSON
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:24 am

storm_raider
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:25 am

Odlican posao, 200 000 eura. Svaka cast! Mangupski.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

samo_kulturica
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:26 am

Ma bilo bi lijepo da neko napokon sjede i kaže "ljudi, mi smo nesposobni da igramo fudbal lijepih izrađenih akcija, želimo igrati borben fudbal sa visokim presingom i brzim kontrama bez velikog posjeda jer smo glupi kad imamo posjed i svaka druga izgubljena nam je 100% šansa za protivnika" i da prestanu zablude oko nekakvog posjeda brzih kratkih pasova i te i slične priče... i onda taj isti da sjede i kaže "ali ljudi, mi ne možemo igrati ni na brze kontre jer u ekipi imamo jednog i pol brzog igrača, što će reći da nam ostaje samo nekoliko načina na koje možemo igrati s ovim kadrom a da to zadovoljava i kriterije (podnošljivo) lijepe igre i borbenosti i eventualnog krajnjeg rezultata"
:zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1:

Miske mašina.
Rastjerati klanove momentalno!
Mehremić će igrati u repki.
Oda legendo - u pamet.

teatrale36
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:32 am

Elegant je napisao/la:
pon jul 30, 2018 11:21 pm
Ako uprava ne moze reagovati na trule jabuke u timu onda ostaju navijaci, ne kazem da ih treba traziti po gradu sto nije tesko stalno su po kaficima i tuci ih, ali malo jaceg jezika bi pomoglo.

Ali opet ova prica da igraci imaju svoje jarane na tribininma tj. navijace koji doprinose tjeranju trenera onda je to bas problem. Yebem ja takve navijace koji za red necega klubu prave zlo, a opet stoje na tribini.
Sreca pa ima Fb pa se vidi, ti tkz navijači kako se hvale da su ga otjerali , skup klošara koji nazalost u ovoj drzavi izgleda mogu sta hoce!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:37 am

Boze dragi, postali smo autobuska stanica za trenere izgleda... nadam se da ce oda uspjeti da osvoji titulu, ipak je trebao vec dva puta...

samo da napomenem koliko trenera smo promjenili od 2013. i odlaska amara...

2013/14, Dino, usrao titulu iako je hladno mogao da uzme, kup zasluzeno ispao
2014/15, Admir, igrao ok, ali bez licence, zasluzeno ispao u kupu, obrukao se protiv makedonaca u evropi
Milomir, usrao titulu protiv sarajeva
2015/16, Milomir, sjanjno igrao u evropi, rezultat u prvenstvu razocaravajuci,
Vlado, bez komentara,
Edis, svi smo poginuli za njegove ideale i na kraju oept sipak... bez evrope i kupa a mogao je,
Haris, bez komentara
2016/17 Milos, najgori do sad,
Slavko, opet izgubili titulu pred nosom i kup takodjer
2017/18 Slavko, nije mogao bolje u evropi,
Admir, opet gubimo titulu pred nosom, ali eto kup osvojio :)
2018/19 Slobodan, ok u evropi, slab na zivcima,
Milomir, ?

znaci, u 5 godina smo promjenili 10 trenera, izgubili 4 titule, 2 kupa! osvojili 1 od 7 trofeja!

negativu na stranu, ali oda zasluzuje da uzme titulu! propustio je 2004. i 2015.

do duple krune zeljo!!!
100/94/37/34 - i to je to!

Ch.Willa1986
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:39 am

Krčma hvala na korektnom odnosu, otišao si kao gospodin. Kulturan čovjek, možda nije htio da previše sere jer imamo dvije teške utakmice, pa da se dodatno ne poljulja atmofera. I čoravom je jasno, razmaženi amateri u svlačionici su glavni uzrok bilo kakvog neuspjeha u zadnjih par godina. Jasno je dao do znanja da u klubu postoji opozicija, ko god mislio drugačije vara se. Sreća pa su u manjini, ali rove stalno.
Za Odu je suvišno bilo šta reći, čovjek 1/1, samo mu ovaj put treba više drskosti i bezobrazluka, jer očigledno samo to pije vode. Nek nam je sretno, napunimo grbavicu bez obzira na rezultat na Kipru. Oda je zaslužio da ga dočeka 10 000 ljudi i da ga pozdravimo kako dolikuje legendi FK Željezničar.

sastrane

uto jul 31, 2018 8:45 am

Podrska Odi kao i svakom treneru Zelje. Jasno je i pticama na grani da nije do trenera vec do igraca... al sta da se radi. Sretno Krcma.
Oda samo hrabro

Tryg
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:47 am

0-2 na Kipru.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:51 am

CURVA je napisao/la:
uto jul 31, 2018 8:26 am
gavran je napisao/la:
uto jul 31, 2018 7:13 am
Ja sam inace poznat kao prognezer i po tako da na kipru ocekujte 4 0 za apolon hladno.
djesi ptico moja najdraza sta kazes gavran prognozer :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Jel to neka dojava da stavim pare na kladionici i da proslijedim kad uzmem za akciju? :rofl:
Cuva Bog Zelju svog!

AdmirA
Kontakt:

uto jul 31, 2018 8:53 am

Zakaric u Partizan, Lendric i 400.000 KM u Zelju. Odovic na klupi.Mirise na plavo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava