Ovo su sramotni komentari. Stvarno jesu.
Zato sto su postavili ovu debilcinu i seosku varalicu za trenera. Ako imaju gram obraza, samo gram, ili ce dati sve Amaru, citav sportski segment ako Amar to zeli ili ce ako ovako nastave sami podnijeti ostavke, trece opcije nema. Ustvari ima i treca opcija a to je da ih navijaci otjeraju od cistacice do Misimovica.
Za ovakav čelik i jesmo real. Šta je ovo? Ja još sebi ne mogu da dođem. Ovakav čelik nas uzme. Radnik će se iživljavati na nama a pitari lagano naslađivati i ubiti nas u pojam. cccccNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 10:28 pmJao komentara.![]()
![]()
![]()
Samo citati sta se pise.Ni ne zasluzujemo bolje...Ljudi se ufurali da smo Real....![]()
![]()
Pa de vidi sta Amar kaze? Hoce jel?Brkoo je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 10:45 pmZato sto su postavili ovu debilcinu i seosku varalicu za trenera. Ako imaju gram obraza, samo gram, ili ce dati sve Amaru, citav sportski segment ako Amar to zeli ili ce ako ovako nastave sami podnijeti ostavke, trece opcije nema. Ustvari ima i treca opcija a to je da ih navijaci otjeraju od cistacice do Misimovica.
Ovakav Zrinjski ce opet uzeti titulu![]()
Pisao sam o Odi kada nas je vodio i o tom vremenu. Takodjer, vezano za to da je bolestan bio. Nije, nedavno sam sjedio kod njega kuci. Oda je dobro, nije bolestan, niti je bio. to je neko bacio suplju, i to na ovom forumu. Sve mu pocinje i zavrsava za Zeljom. Svaka prica, svaka misao...plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jul 29, 2018 10:44 pmOvi sto priželjkuju Odovica, čovjek nije za vođenja prve ekipe, nema energije podobro je i bolestan bio, a ovoj kurcobolji sigurno da onako dobar i cestit covjek ne bi mogao stati u kraj.