Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

theOriginals 1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 29, 2018 10:39 pm

od ljubavi do mrznje, ima tako malo, jedna od dzeja

cikazubo
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:39 pm

Sad odjednom armija ovih "cao forum, ne zasluzujemo bolje", ma sve je bajno i sjajno nema sta, ide i lagan raspored, ima da proigramo sada vide se naznake Krmcmarevih vizija, odlicno smo takticki stojali, zelje i htijenja nije falilo, lopta jednostavno nije htjela u go, sta je tu je.
slika

zuka
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:40 pm

Ma on vec veceras treba biti bivsi,nikad gora igra nije bila.Zasto da bas njega istrpimo bas je cime zaduzio nas klub,ako to iko treba biti onda Amar ili Oda.

south side
Kontakt:

Zabrinjavajuće je da mi upste nemamo igre
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

sahmat

Svaki poraz sve teže nama pada, prvi bih ja sve i jednog igraca zadavio, strpljenja nema, a igraju ko pic.e.. Nisu u stanju Čelika da pobjede prosjek godina 44, a maštamo da igramo grupnu fazu EL..
Danas nemaš koga pohvaliti, tako su odigrali ispod svakog prosjeka.
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Sportski Segment
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:41 pm

Odron!!
Odjava.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:41 pm

Ovo je odron, bruka od igre. Svaka cast za sve uradjeno upravi na sponzorima, terenu itd. Ali ovako vise ne ide. Ili pocnite kaznjavati igrace ili idite svi u pm zajedno. Mi protiv Celika nismo imali prave sanse.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:42 pm

Jos jednom, mijenjanje trenera nam je i donijelo ovo. Mi cemo morati prelomiti. Nemojmo da govorimo da smo bili strpljivi, a nakon svih manjih kriza trazili smo ostavku trenera. Kada vec Slavko, Adzem ili Oda nisu podrzani, onda ce neko morati biti podrzan. Jebi ga, ja sam bio za Odovica i oni najglasniji su trazili ostavku. Ako vec nije Oda, niti Adzem, onda nam ostaje Krcmarevic. Dosta je vise izmjena trenera nakon 2 poraza. Slazem se, ovo izgleda lose. Jako lose, i ljut sam mnogo. Ali, hladne glave, a moramo je ohladiti kad - tad, shvaticemo svi da samo kontinuitet i na sportskom polju donosi rezultat. Kontinuitet na infrastrukturalnom smo polozili, i mi kao navijaci.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:42 pm

phily je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:22 pm
hoce li beogradski alkos izdrzati do polusezone ??
Ndare je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:18 pm
Eto vam E Sehic toliko neophodni i hvaljeni. Balo us.ani balavi
Ovo su sramotni komentari. Stvarno jesu.
Ako vec nemate naviku komentarisati zasto komentarisete kad se izgubi. I vi i ostali sto se samo tad jave.

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:43 pm

Katastrofalna igra kao sto kazu kolege s foruma ovakvom celiku nista ne napraviti vec koja utakmica da mi nista nismo napravili i ovako okriviti djete prakticki za sve je supacki ...
I da sada ne pisem sve sto mislim bolje je ne napisati neke stvari radi Zelje do nekih boljih vremena zivili I ne dajte se....
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Charlie Sheen
Kontakt:

Jedina svjetla tacka veceras su bili Manijaci.

Leon_Professional
Kontakt:

Cestitke Celiku, mene veseli ova atmosfera jer Celik je velik klub i ima dosta navijaca, ovo je falilo.

Mi i dalje ne znamo odgovoriti na seljacku igru i to nas je opet kostalo. Ne znamo sakriti loptu, vec se povucemo i gledamo sa strane sto se oni bore i trce.
Atmosfera je presudila, nemojte molim vas govoriti kako smo se mi culi. Jesmo, culi smo se, ali su se i njihovi culi a njihovi su njih digli do maksimuma i svaki je dao vise nego sto moze.
Nasa taktika je sto se toga tice OK, ali borba je presudila. Oni su vise trcali, vise duela uzeli, vise se borili i na kraju nagradjeni tom greskom Sehica dosli do gola. A kad se boris, vazda budes nagradjen.

Steta, ali mi ovako ne mozemo uzeti titulu. Protiv ovih seljackih ekipa mi moramo sakriti loptu i dobiti. Tako se titula uzima.
Moras biti sampion, a ne posmatrac.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned jul 29, 2018 10:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:44 pm

Protiv Goska smo bez ozbiljne sanse pobijedili, Apolonu dali go iz prve sanse, a veceras jedini sut Rodina poslije prekida.

Ljudi moji ovdje igre nema, ni na sta ovo ne lici, pa bujrum i kontinitet i sve. Ja ovom ne vjerujem i to je to.

Halo ba Celiku raspalom ne napravit sansu iz igre...

plavi kanarinac
Kontakt:

Ovi sto priželjkuju Odovica, čovjek nije za vođenja prve ekipe, nema energije podobro je i bolestan bio, a ovoj kurcobolji sigurno da onako dobar i cestit covjek ne bi mogao stati u kraj.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Brkoo
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:45 pm

Bosanski lonac je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:30 pm
LeBlue je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:27 pm
Moze i uprava komotno napustiti. Sit sam vise.
Šta je sad uprava kriva?
Zato sto su postavili ovu debilcinu i seosku varalicu za trenera. Ako imaju gram obraza, samo gram, ili ce dati sve Amaru, citav sportski segment ako Amar to zeli ili ce ako ovako nastave sami podnijeti ostavke, trece opcije nema. Ustvari ima i treca opcija a to je da ih navijaci otjeraju od cistacice do Misimovica.
Ovakav Zrinjski ce opet uzeti titulu :doktor:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AdmirA
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:46 pm

Hoce li iko ove docekati i je. at im mater, ne za igru, nego za NEZALAGANJE!Krcmarevic nije za ovoga, i zaista ga treba otjeratii napraviti sok za ekipu pred Kipar i Zrinjski.I da ne zaboravim BESLIJA mrs iz Zelje, pojma ti nemas.

Dajte vise Amara, vakat je i vrijeme da se nezalaganje i na treningu a kamo li na utakmici skupo placa.

Zvaka72
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:47 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:28 pm
Jao komentara. :rofl: :rofl: :rofl:
Samo citati sta se pise.Ni ne zasluzujemo bolje...Ljudi se ufurali da smo Real.... :rofl1: :rofl1:
Za ovakav čelik i jesmo real. Šta je ovo? Ja još sebi ne mogu da dođem. Ovakav čelik nas uzme. Radnik će se iživljavati na nama a pitari lagano naslađivati i ubiti nas u pojam. ccccc
Ti ako si ovakvom igrom zadovoljan onda si krčmarević lično. ccccc

Samo Jako
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:48 pm

Brkoo je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:45 pm
Bosanski lonac je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:30 pm
LeBlue je napisao/la:
ned jul 29, 2018 10:27 pm
Moze i uprava komotno napustiti. Sit sam vise.
Šta je sad uprava kriva?
Zato sto su postavili ovu debilcinu i seosku varalicu za trenera. Ako imaju gram obraza, samo gram, ili ce dati sve Amaru, citav sportski segment ako Amar to zeli ili ce ako ovako nastave sami podnijeti ostavke, trece opcije nema. Ustvari ima i treca opcija a to je da ih navijaci otjeraju od cistacice do Misimovica.
Ovakav Zrinjski ce opet uzeti titulu :doktor:
Pa de vidi sta Amar kaze? Hoce jel?
PODRŠKA!!!

storm_raider
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:48 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
Ovi sto priželjkuju Odovica, čovjek nije za vođenja prve ekipe, nema energije podobro je i bolestan bio, a ovoj kurcobolji sigurno da onako dobar i cestit covjek ne bi mogao stati u kraj.
Pisao sam o Odi kada nas je vodio i o tom vremenu. Takodjer, vezano za to da je bolestan bio. Nije, nedavno sam sjedio kod njega kuci. Oda je dobro, nije bolestan, niti je bio. to je neko bacio suplju, i to na ovom forumu. Sve mu pocinje i zavrsava za Zeljom. Svaka prica, svaka misao...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

TheTacTica
Kontakt:

ned jul 29, 2018 10:49 pm

Demonstracija seljakluka od strane igraca celika, usto se nalozili krkanlukom i grubom igrom nisu dozvoljavali nikakav fudbal sa bilo koje strane. Nazalost nemamoigrace koji to mogu razjebat. Hitno moramo popraviti igru naprijed tj. Igru generalno. Nije smak svjeta kiksace i drugi tek je drugo kolo. Hajmo se poslozit u inat svima!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava