Okolele je napisao/la: ↑sri jul 18, 2018 9:03 pm
Najveći problem danas je bio što igrači još uvijek kontaju da na ovakom terenu mogu lagano trčkarati..Jednostavno na ovom terenu kad imalo jaču loptu pošalješ ona te neće čekati nego moraš ti nju da ganjaš a to je danas najveći problem bio..Igrači treba da shvate da nema više grba i rovova po terenu da uspore loptu..
Pavić,Ivan i Krpić su mi najbolji bili a glas u anketi sam dao Paviću..
Dosta toga si rekao ovim gore napisanim, definitivno im treba vrijeme da se prilagode.
Ako se uigramo samljet cemo mnoge. Vidio sam danas da pokusavaju sto vise prvom odigrati i sto brze sto ih i sam teren tjera i to je dobro, za to treba dosta trke i dosta uigranosti.
Ja sam generalno zadovoljan,
-Veca sine ako hoces da budes golman onda radi na svojim nedostacima.
13.07. je Senad Hadzifejzovic imao dnevnik u Gž i izmedju ostalog rijec je imao gospodin Kasim Kamenica (Ko ne zna proslavljeni rukometni trener) koji kaze da niko od nekih slavnih imena iz Gž rukometa nije uspio na treningu, nego je uspio jer je dodatno radio. Ako igrac ne voli ono sto radi, nece nikad biti veliki!
-Bogi-Bakrac (Bogija neka da uleti kad bude bas morao, Bakrac uz dobrog "jarana" će da bude jedan od boljih stopera, vidi se od oka.
Sinisa , standardno nista pretjerano ni dobro ni lose, mogao je Seha danas dobiti priliku.
Pavic svidja mi se njegov centarsut IZ MJESTA, mora pod hitno trenirati centarsut iz trka jer tu moze napraviti razliku. Onom jednom loptom pogodi Zaimovica koji je imao perfektnu kretnju, steta sto ne bi gol. Ono je plod treninga, ono se ne desava slucajno, Zaimovic-Pavic svaka cast!
Saban - Jovan , Jovan standardno, daj mu loptu i napravi prostor imat ces anjboljeg veznog u ligi, napravi mu guzvu imat ces prosjek. Saban nedovoljno dobro koliko mi ocekujemo ali nije lose, pritiskao je gdje je trebao i cuvao prostor, takav je to igrac, kad nadodje reprezentativni kalibar.
Curjuric-Arezina , oba su majstori, Curjuric nesto pokretniji i jako mi se svidja, mnogo pametan , diktira igru. Opasan stil igre i defitivnino ocekujem od njega velike stvari. Arezina takodjer majstor, sve joj zna ali morat ćemo žrtvovati jednog od ove dvojice u nekim jacim mecevima. Dobro ih je imati obojicu.
Zaimovic- Napredovao je i ima jos prostora, od njega ocekujem 10ak golova ove sezone. Fin igrac sa dobrim potencijalom. Ne treba ga vise stavljati u zivi zid kada je za nas slobodnjak. Arezina mu nacrto on opet po svom i pogodi ga.
Krpic- Borac borac, ali nece moci iznijeti sezonu, mora neko "Ubitacniji" biti konkurencija, onda cemo tek imati svjezeg Krpu koji će moci odraditi svoje zadatke.
Krcmarevic- moje licno misljenje da se vidi RAD, treba vremena da se isklesa sve.
Posebno cesittam manijacima, svaka cast!
Zamolio bih posebno navijace ovog foruma, mnoge stvari su pokrenute ovdje pa hajmo i sljedecu. Molim Vas sto manje kritika, svaku utakmicu mora neko odigrati losije, neko bolje. Nemojmo odmah pljuvati nemojmo prosipati pamet, mnoge stvari treba da se poklope i uigraju da bi ferceralo sve kako treba, jednostavno neko nema kapacitete onoliko koliko mi ocekujemo. Hajmo biti REALNI, 80% titule je atmosfera koju mi u saradnji sa njima pravimoo. Do kraja podršku dati, pogotovo šefu jer onda raste i njegov autoritet i samopouzdanje. Od igraca traziti ono za sta su placeni i svi smo sretni.
Molim vas da sirimo pozitivu jer od "pametovanja" ( bez da se iko uvrijedi) nema nista.
Hajmo biti ujedinjeni, mnogo je razloga za pozitivu a premalo za negativu. Idemo od utakmice do utakmice, idemo u evropi sto dalje, idemo uzeti pare a onda korak po korak do kraja jer mi to zasluzujemo!