Nema potrebe za tim glupim nazivima "smrdigrad" i slično.Jaozinho22 je napisao/la:Ja sam za da općinu zaspemo pokvarenim jajima!
Usput SVI U SMRDIGRAD!!!!
Stižemo i ja i brat @Minjore al dok nam kredit odobre
Ma mutavci jedni, hajde eto nesto spominju iza istoka ono igraliste pa bih rekao to koci istok, mada i to nemam nikakve veze sa istokom, jer se nece na igralistu graditi. Al oni nesto oko zapada koce, koji se ne spominje nigdje, bas se vidi da hoce samo da sabotiraju govna jedna.Hrasno1921' je napisao/la:Pa o tome ja pisem, majmun zvani Hatibovic u tekstu pominje sjever i navodne probleme oko sjeverne tribine, a sjeverna tribina niti se planira renovirati niti niti su planirani bilo kakvi radovi, sto je cisto stvaranje umjetnih problema i pravljenje problema tamo gdje ih nema, novinar glup ko k*** nije ga pitao za dokaze - dokumente SD. koji dokazuju ono sto on tvrdi, nije pitao kakve su to obaveze koje navodno ovi iz kluba ne postuju dogovorom itd.manijak_do_kraja je napisao/la:Al pored svega toga, kakve veze ima zapad sa svim i svacim?!?!?!?! Hajd eto istok i nekako, al zapad. Koji lopovi tacno da ne povjerujes.
Brko radi ovakvih likova svaki sat ako treba !! Udarili su demant Koldzi,sad nek urade to i ovom uhljupu,pa makar isto objavili kao neki danBrkoo je napisao/la:Pa vec su sve crno na bijelo iznijeli, nece svaki dan ponavljati..diego1921 je napisao/la:Hoce li se klub oglasiti,hoce li objaviti demant na sve ovo ?
za_zivot_cijeli je napisao/la:da se nesto pitam, NIKADA ali NIKADA, ne bi napravio bilo kakav ustupak ili bilo kakav dogovor sa sa Hatibovicem, Mehicevicem i Mufticem.
ne zna se koji je gori, od zla oca i gore matere.
ima brate sud, pred FK Zeljeznicarom je svijetla buducnost i ako treba cekati, spremni smo na to pa makar utakmice igrali u Hadzicima.
kada je u pitanju ova svita samoprozvanih organizatora otpora, kriminalaca i prevaranata ne bi im se pomjerio ni pedlja!!!
da je ovo normalna drzava, sva trojica bi odavno bila u prdekani po raznoraznim osnovama.
¡No pasarán!
Evo reci mi kakve veze ima Zapadna tribina sa Sjevernom pa opština na celu sa Koldzom ne izda urbanisticku.Kakve veze ima Istocna tribina sa Sjevernom pa opština ne izda urbanisticku.Tu je stadion shvatite vec desetljecima i samo se rade korekcije na stadionu,ne pravi niko hotel.Aragon je napisao/la:Ja vas ne kontam.
Prvo krivite Koldzu, koji fakat u ovom slucaju samo provodi zakon. I vise je nego ocito da vlasnistva nisu definisana i dok je tako niko nece moci dobiti nikakvu dozvolu za gradnju. Dati dozvolu bilo kome u takvoj situaciji bilo bi protuzakonito. Znaci, Koldzo i opstinski organi su samo uradili ono sto je po zakonu. Je li fakat neko ocekuje da ce zazmiriti i da trebaju tek onako, mimo zakona, izdati dozvolu?
Sa druge strane, stadion je drzava prvo poklonila SD-u. Kasnije SD je taj stadion poklonio FK-u, bar veci dio. Ocito da tu postoje neke klauzule i obaveze prema SD-u.
Ovdje smatrate da se SD treba odreci tih prava ili smatrate da im se to na silu treba oteti?
Ja imam pak drugu teoriju. Vasa uprava je bila svijesna svega ovoga i samo su pokrenuli ono sto ce im dati podrsku javnosti i da ce na taj nacin steci popularnost kod navijaca. Na taj naacin su dobili i jare i pare.
Nisu to razumni ljudi sa kojima mozes na lijep nacin. Udarat samo gdje ih najvise boli..Hrasno1921' je napisao/la:Te slike zena, kcerka, dijete, a i sa kuravom na kraju krajeva nema potrebe kaciti ovdje, necemo tako nisko ici ...
Ima materijala, nema muda.Plava Porodica je napisao/la:U nešto sam siguran,a to je da se ovaj forum kao i org,ako neko od tih ima pristup,prati više nego ikad.E pa hajmo sad novinari,portali,Ligate i ostali prenesite ove činjenice i pitanja preko svojih portala,novina,kroz razne članke.Ima materijala zar ne?!
za_zivot_cijeli je napisao/la:da se nesto pitam, NIKADA ali NIKADA, ne bi napravio bilo kakav ustupak ili bilo kakav dogovor sa sa Hatibovicem, Mehicevicem i Mufticem.
ne zna se koji je gori, od zla oca i gore matere.
ima brate sud, pred FK Zeljeznicarom je svijetla buducnost i ako treba cekati, spremni smo na to pa makar utakmice igrali u Hadzicima.
kada je u pitanju ova svita samoprozvanih organizatora otpora, kriminalaca i prevaranata ne bi im se pomjerio ni pedlja!!!
da je ovo normalna drzava, sva trojica bi odavno bila u prdekani po raznoraznim osnovama.
¡No pasarán!
"sine, nije da tata voli ovakve stvari, ali sa stokom ne možeš drugačije..."Brkoo je napisao/la:Nisu to razumni ljudi sa kojima mozes na lijep nacin. Udarat samo gdje ih najvise boli..Hrasno1921' je napisao/la:Te slike zena, kcerka, dijete, a i sa kuravom na kraju krajeva nema potrebe kaciti ovdje, necemo tako nisko ici ...
Pa zato i jesu popljuvani na svakom ćošku.Novinari i trebaju da postavljaju ono što normalan čovjek ne bi smio,da postavljaju škakljiva pitanja,usput dobijaju i popularnost na materijalu.A i koliko znam svaki od njih je zaštićen,ne može cirkus praviti,ali može prenijeti pitanja u javnostModel1964 je napisao/la:Ima materijala, nema muda.Plava Porodica je napisao/la:U nešto sam siguran,a to je da se ovaj forum kao i org,ako neko od tih ima pristup,prati više nego ikad.E pa hajmo sad novinari,portali,Ligate i ostali prenesite ove činjenice i pitanja preko svojih portala,novina,kroz razne članke.Ima materijala zar ne?!
Dok sami nešto ne napravimo neće ništa biti.
Nek objavi dokumente ako je to sto istina sto kaze,to je najlakse !! A vidio si i sam sta govori oni se tako ponasaju zato sto imaju masu iza sebe,ne bi voljeli da idemo na sud,to nam je zadnja opcija !! Dobro oni znaju kolko mi volimo Zelju i sta nam znaci taj Zeljo i ta GrbavicaTryg je napisao/la:Moram se sloziti sa virtualom, ima li novinar sa mudima u Sarajevu da nazove ovog istog i da mu postavi par pitanja. Evo mi cemo mu na forumu sastaviti 5. pitanja. A ne, on za ove placenike govorio sta je htio, i sta njemu ide u korist. A pri tome i laze!
Sent from my iPhone using Tapatalk