Ja tebe volim ludoooo
I u zivotu svomeee
Ja ne zelim nista drugooo

Kako sam razumio ovu curu sa kojom sam pricao upitan je samo JZ... izgleda da ima neki potencijalni sponzor za SZsamo_kulturica je napisao/la:Pa ako je cifra upola mogu se komotno riješiti i JZ i SZ, al etoDurgo je napisao/la: ↑čet jul 12, 2018 11:25 amAKCIJA ZA FARBANJE "JZ" REFLEKTORA
Samo da vam javim da sam se cuo sa ljudima iz kluba oko pomenute akcije. Cifra za farbanje je upola manja od one koju spominjemo.
Nakon evropskih tekmi cemo pokusati organizovati sastanak, pa vam se javim.
Ludilo! Reflektor sa natpisom "Lobotomci"![]()
![]()
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Me gustaDurgo je napisao/la: ↑čet jul 12, 2018 11:38 amKako sam razumio ovu curu sa kojom sam pricao upitan je samo JZ... izgleda da ima neki potencijalni sponzor za SZsamo_kulturica je napisao/la:Pa ako je cifra upola mogu se komotno riješiti i JZ i SZ, al etoDurgo je napisao/la: ↑čet jul 12, 2018 11:25 amAKCIJA ZA FARBANJE "JZ" REFLEKTORA
Samo da vam javim da sam se cuo sa ljudima iz kluba oko pomenute akcije. Cifra za farbanje je upola manja od one koju spominjemo.
Nakon evropskih tekmi cemo pokusati organizovati sastanak, pa vam se javim.
Ludilo! Reflektor sa natpisom "Lobotomci"![]()
![]()
Pricao sam sa curom, al kaze da su u frci dok ne prodju ove 2 prve tekme. Ma da mi prodjemo prvo kolo, a kasnije cemo lahko.Avanes je napisao/la:Durgo čovjek od akcije, takve volim, svi vole samo da filozofiraju
Mislim da bi bilo bolje da se iskoriste baš ove dvije evropske utakmice na kojim bude i dosta raje iz dijaspore kojoj tih 10KM i nije neka cifra, a sigurno bi voljeli da učestvuju i oni u svemu ovome.
Može li se ikako dogovoriti s klubom da se to malo ubrza, ne treba nama neki sastanak od pola sata, to je gotovo za 10 minuta konstruktivne priče.
Postave se kutije na ulazima sa velikim natpisom za šta se skuplja novac, napraviti par objava na oficijelnoj stranici, FB...
Šteta je da propustimo ove dvije utakmice.
Izvinite ako je post malo s brda s dola, u frci sam pa samo nabacao misli u jedan post
hmmmm, paaa ne znam sta da ti kazem....igla je napisao/la: ↑čet jul 12, 2018 11:56 amU ovoj državi ne rade dvije trećine protiv nje, nego tri trećine, samo jedna priča da voli tu državu.
Ne mogu ti Srbi i Hrvati zabraniti da gradiš tribinu, stadione, kampove. Pa EP da kamenjarima po 200 hiljada, ovi SDA krampači se ogrebu ako ikako mogu.
Cuj i @BlwD se uhljebio.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 12, 2018 12:05 pmNece niko nista ni moci ukrasti, jer ce biti sve osigurano ugovorom.
I takodjer, cestitam @BlwD-u moderatorsku funkciju. Pridruzite se zeljama i pozdravima.![]()
Rijetko gdje se u tim zemljama rat zavrsio prije davadesetak godina, i gdje dan danas 2/3 politike radi protiv te iste zemlje i njezino napretka. BRAVO!sajo10 je napisao/la: ↑čet jul 12, 2018 10:53 amRijetko gdje se u tim zemljama rat zavrsio prije davadesetak godina, i gdje dan danas 2/3 politike radi protiv te iste zemlje i njezino napretka. A ako cemo biti bas iskreni i ova trecina nije nesto agilna na tom polju.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 12, 2018 10:47 amGdje god ti odes igras na boljem stadionu nego sto je tvoj.
Eno i kone jucer igraju protiv nekih levata, stadion kao bombona, travnjak top.
Naravno da nismo mi krivi zbog toga, mi se borimo, ali tuzno je to..
I mi hocemo negdje u pm i hocemo prodavat igrace za milione.
Kad vidim da drugi ismijavaju rad na Grbavica od "prosenja", do tribina ovakva, travnjak, plasticna oko travnjaka kic, ovo ono.. sve vise me uvjeri ustvari u kakvim smo govnima i da je ovo sto ova uprava radi ravno fantaziji iz sy-fy filma..