Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 10, 2018 12:42 pm

Hurmasica je napisao/la:Iscrtat će linije, postavit golove i gratis od njih još postavljanje reklama i čišćenje svih stolica na stadionu. Kažu da su dužni to da urade jer su malo otegli sa ovim radovima oko terena. Postavili bi i krov na istoku al' jebiga, nema vremena.
Ja imam dojavu da ce Grci zabiti 3 gola u Estoniji...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:44 pm

Ko ih je skino nek ih vraca :D

ponosannavas
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:45 pm

voltron30 je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:31 pm
Dominic je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:23 pm
Braca Grci sve polako, bas kakvi i jesu. Ne bi me cudilo da golovi budu postavljeni i linije iscrtane pred dolazak Estonaca u Sarajevo, tamo negdje narednu srijedu ujutro..
Kakve veze Grci imaju sa golovima i crtanjem terena? :D To je naša obaveza, kao domaćina utakmice.
ovo dokle je njihova obaveza to će završiti u zadnjem mogućem momentu. U sekundu :) vjeruj imao sam iskustva sa njima. Tačno ovako kako kaže @dominic

mali
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:47 pm

Neko rece da je nestalo XL dresova u fan shopu,jel dosla nova tura da ne idem dzaba?

Dominic
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:49 pm

voltron30 je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:31 pm
Dominic je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:23 pm
Braca Grci sve polako, bas kakvi i jesu. Ne bi me cudilo da golovi budu postavljeni i linije iscrtane pred dolazak Estonaca u Sarajevo, tamo negdje narednu srijedu ujutro..
Kakve veze Grci imaju sa golovima i crtanjem terena? :D To je naša obaveza, kao domaćina utakmice.
Pa Grci rade sve do tada, naravno, kao da to ne znam. Oni su odgovorni za ova kasnjenja iako je sve kao jos u okviru rokova.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:51 pm

Ja opet kazem, nidje se trava nije postavljala 15 dana.
Al ko im jebe mater, nek urade i da ih vise ne vidimo. :D

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:52 pm

Daj anketu ko ce sabotirati Krcmarevica ?
- kapiten
-igraci koji ne razumiju osnovne vjezbe
- igraci koji manje igraju

igla
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:54 pm

Navijači, već imaju slike sa maskom - Miloš Kostić

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 10, 2018 12:54 pm

Kapiteni su to uvijek radili.

Zeljo
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:00 pm

Minjore je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:52 pm
Daj anketu ko ce sabotirati Krcmarevica ?
- kapiten
-igraci koji ne razumiju osnovne vjezbe
- igraci koji manje igraju
Ako ga budu sabotirali, lagano i njih odstraniti jer ce onda tako i sljedeceg trenera.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

cikazubo
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:02 pm

Sabotirace sam sebe ako nastavi neke vratolomije s formacijama, nije ovo taj nivo fudbala, nit su to ti igraci, ako nije kadar to prepoznati bice donji, samo svojom krivicom.
Kad aje dosao rekao je da je zadovoljan cime raspolaze i da zna kakav ga pritisak ceka od strane navijaca, tako da manite se alibija, rezultat je mjerilo..

Zeljo
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:06 pm

cikazubo je napisao/la:
Sabotirace sam sebe ako nastavi neke vratolomije s formacijama, nije ovo taj nivo fudbala, nit su to ti igraci, ako nije kadar to prepoznati bice donji, samo svojom krivicom.
Kad aje dosao rekao je da je zadovoljan cime raspolaze i da zna kakav ga pritisak ceka od strane navijaca, tako da manite se alibija, rezultat je mjerilo..
To sve stoji. On se sa ovim svojim eksperimentisanjem nece dugo zadrzati. Nego opcenito govorim, ako igraci namjerno sabotiraju trenera, onda i njih treba otjerat jer ce to raditi kad god se njima prohtije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

cikazubo
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:11 pm

Zeljo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
To sve stoji. On se sa ovim svojim eksperimentisanjem nece dugo zadrzati. Nego opcenito govorim, ako igraci namjerno sabotiraju trenera, onda i njih treba otjerat jer ce to raditi kad god se njima prohtije.
Zakasnili smo, evo u ekipi je u ozbiljnim kombinacijama jedan Zec, dovoljno je da ga pogledas i cujes mu spiku da mozes ocijeniti o kakvoj se moralnoj i intelektualnoj velicini radi, ali hajde na stranu to, decko javno ismijava bivseg trenera i vojnika kluba u pravom smislu te rijeci i prodje u potpunosti nekaznjeno.
Znaci imaju zeleno svjetlo da rade sta hoce, opste je poznato sta su radili Vedran, Radinovic i ostala klapa Kosticu i Slavki, nikad niko nije dobio suspenziju za takav odnos prema sefu, takvi tipovi su tumori ekipe, oni se opet mogu kontrolisati bilo pravilnikom ili tako sto ce u vecini biti tipovi ala Graovac, Vojo, Saban, Hajdarevic i slicni, al kod nas su nazalost takvi u dobroj manjini..

Zeljo
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:15 pm

cikazubo je napisao/la:
uto jul 10, 2018 1:11 pm
Zeljo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Zakasnili smo, evo u ekipi je u ozbiljnim kombinacijama jedan Zec, dovoljno je da ga pogledas i cujes mu spiku da mozes ocijeniti o kakvoj se moralnoj i intelektualnoj velicini radi, ali hajde na stranu to, decko javno ismijava bivseg trenera i vojnika kluba u pravom smislu te rijeci i prodje u potpunosti nekaznjeno.
Znaci imaju zeleno svjetlo da rade sta hoce, opste je poznato sta su radili Vedran, Radinovic i ostala klapa Kosticu i Slavki, nikad niko nije dobio suspenziju za takav odnos prema sefu, takvi tipovi su tumori ekipe, oni se opet mogu kontrolisati bilo pravilnikom ili tako sto ce u vecini biti tipovi ala Graovac, Vojo, Saban, Hajdarevic i slicni, al kod nas su nazalost takvi u dobroj manjini..
Slazem se. Kad smo trebali stati tome u kraj, nismo. Zato nam se desavaju takve stvari, ybg.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:16 pm

Graovac-Rodin-Bakrač
Alea iacta est!

AdmirA
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:17 pm

cipiripi je napisao/la:
Graovac-Rodin-Bakrač
Želja ili ?

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:18 pm

CURVA je napisao/la:
uto jul 10, 2018 1:15 pm
mali je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:47 pm
Neko rece da je nestalo XL dresova u fan shopu,jel dosla nova tura da ne idem dzaba?
jucer nije bilo ona cura sto radi ne zna kad ce biti valjda brzo
Juce sam vidio nase dresove u SportLife-u po cijeni od 85,00 KM. Zanima me ima li nas klub kakav procenat od prodaje istih, ili je glavna zarada na dresovima koji su kupljeni u FAN SHOP-u.
Alea iacta est!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:19 pm

AdmirA je napisao/la:
uto jul 10, 2018 1:17 pm
cipiripi je napisao/la:
Graovac-Rodin-Bakrač
Želja ili ?
Prvenstveno želja, a mozda i realnost jos malo i vrijeme ce pokazati
Alea iacta est!

Pompey
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:26 pm

Hurmasica je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:33 pm
Iscrtat će linije, postavit golove i gratis od njih još postavljanje reklama i čišćenje svih stolica na stadionu. Kažu da su dužni to da urade jer su malo otegli sa ovim radovima oko terena. Postavili bi i krov na istoku al' jebiga, nema vremena.
Vala ako smo im vec platili preko milion maraka, red je da odrade i ostalo. Da malo pociste u i oko stadiona i tako to.
Nek malo pokazu kulturu, nije valjda da smo samo za travu dali milion. Pa vake trave ima i na Vrelu Bosne, ako nije i kvalitetnija!
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

kvalitet
Kontakt:

uto jul 10, 2018 1:57 pm

Pompey je napisao/la:
uto jul 10, 2018 1:26 pm
Hurmasica je napisao/la:
uto jul 10, 2018 12:33 pm
Iscrtat će linije, postavit golove i gratis od njih još postavljanje reklama i čišćenje svih stolica na stadionu. Kažu da su dužni to da urade jer su malo otegli sa ovim radovima oko terena. Postavili bi i krov na istoku al' jebiga, nema vremena.
Vala ako smo im vec platili preko milion maraka, red je da odrade i ostalo. Da malo pociste u i oko stadiona i tako to.
Nek malo pokazu kulturu, nije valjda da smo samo za travu dali milion. Pa vake trave ima i na Vrelu Bosne, ako nije i kvalitetnija!
Trebali smo dati nekim Japancima da rade ovo
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava