Ona ogromna lokva.
Ona ogromna lokva.
Lokva vidis na mjestu gdje nema trave. Sasvim logicno i normalno.
Nema tu zemlje nikakve. Zadnji sloj je sitni pjesak, nama poznat kao dunavac, ispod toga preprani sljunak. I jedan i drugi pjesak moraju propustati vodu do odvodnih cijevi. Ja sam jutros bio oko deset, nekoliko sati posle nocasnjeg nevremena, i tih nekoliko sati bi moralo biti dovoljno da drenaza povuce tu vodu.. Zasto je ne vuce kako treba ne znam ali ljudi koji rade oko terena su zabrinuti.. Cwilla rece da na sjeveroistoku postoje ulegnuca od masinerije ali trava je dijelom postavljena na taj dio i ako postoje ulegnuca onda ce ona i ostati jer stavljaju travu a to se ne ravna ako se uopste i treba ravnati.. E jedino ako ce ravnati kakvim masinama posle postavljanja trave pa da rijese ta eventualna ulegnuca ali, opet, voda se nebi smjela sakupljati s obzirom na materijale podloge i ako su drenazne cijevi prikopcane na cijevi otpadnih voda..
Forumas GhostFire je banovan za stalno. Znate ga kao Hrasno1921 od ranije. Podudaranje IP-ova uspjesno!Valter je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 3:02 pmCovjek uplati 80 sezonskih karata i pokaze sto je ljubav prema klubu, bez uslovljavanja (vjerovatno i on ponekad bude kritičan prema nekim stvarima u i oko kluba) . Ali ova moderacija nikako da prepozna Neandertalce, a baš se nakotiliGhostFire je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 1:32 pmTreba da budemo zadovoljni samo novim travnjakom, novom tribinom, novim stolicama, ofarbanim reflektorima? A svugdje u svijetu pa i na balkanu je to normalna stvar i stvar koja se podrazumijeva a ne stvar na koju se svrsava.
Sve je to super kad se skonta sta smo prije imali, ali sve to treba da prati i dobra skupina igraca, trenera, borba za prvo mjesto, napredak u Evropi gdje stagniramo godinama. Zadovoljni smo stvarima koje trebaju da se podrazumijevaju, zato i jesmo u kur*cu, ljestvice trebaju da se postavljaju sve vise i vise kako bi imali nekog uspjeha.
S drugog foruma.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 4:17 pmNe znam, mozda nije do nas.. Mozda odvodne cijevi vodovoda nemaju kapacitet da povuku velike kolicine vode.. To nebi bilo nista novo.. Svjedoci smo izlijevanja vode iz sahtova kao iz fontana prilikom svakog jaceg nevremena..