Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 30, 2016 11:39 pm

Kad pogledam kako se ovo kolo završilo tačno mi se plače što ga nismo nekako zabili. Evo opet gledam jeli bio penal nad Lendrićem i jeli Lendrić mogao ondje dodati Stevanoviću ( kao što je nedavno ) pa da on loptu zakuca u gol, kroz mrežicu na jug da je pošalje.
イビチャ・オシム

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:40 pm

Ja sam istog misljenja da se treba pokusati zavrsiti al mislim da nasa uprava to nece nikad uciniti !! Lijepo je to sto mi hocemo da fer igramo,al trebaju i ostali da rade isto,a mi znamo da od toga nema nista !! Treba dobiti u Zenici pod svaku cijenu,Cilj opravdava sredstvo !! :karanje:

manijak_do_kraja
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:43 pm

Ma da smo mi dobili Zrinjski juce, imam osjecaj da bi danas konkurenti isto dobili, ali hajde ostaje zal. Idemo u Zenicu po pobjedu. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

Okolele
Kontakt:

Racunica je jasna sve tri dobijamo na kraju i obezbjedjujemo drugo mjesto.. :cigara:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Brkoo
Kontakt:

Gospodin Misimovic je iznio plan razvoja kluba i ono su svjetski standardi i klub ide u tom pravcu. U klubu rade ljudi koji imaju zavidne karijere i koji nece sebi dopustiti da te neko zbog par milja proziva kao sto je slucaj sa nasim komsijama i aferom punac. Znaci mi nikad vise necemo dok je ova uprava na celu kluba premirati protivnicku ekipu ili se baviti sudijama ili slicnim stvarima. Igracima su obecane premije za odlazak u evropu, necu lupati cife ali znam da je lijep iznos . Ako nismo sposobni da dobijemo Celika onda mi evropu ne zasluzujemo jer tamo igras protiv ekipa koje su mnogo jace od Celika.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:44 pm

Izlija je napisao/la:Kad pogledam kako se ovo kolo završilo tačno mi se plače što ga nismo nekako zabili. Evo opet gledam jeli bio penal nad Lendrićem i jeli Lendrić mogao ondje dodati Stevanoviću ( kao što je nedavno ) pa da on loptu zakuca u gol, kroz mrežicu na jug da je pošalje.
Da smo dobili, neki ludi osjećaj bi mi davao za pravo da mislim da bismo bili prvaci :D

exbabilon
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:44 pm

To je ista prica kao ovo za stadion, hajmo mi zakonskim sredstvima pokusati doci do cilja, a neko ti na nezakonski nacin onemoguci da gradis i ispunis san svih nas. Tako ti neko treci moze sa par poziva oduzeti nesto na cemu radis mjesecima unazad. Mozda sam grubo napisao, ali stojim pri tome da nasi trebaju iskoristiti sva moguca sredstva da dodju do cilja. Sta god da urade, to je kap u moru za ono sto su anamo oni radili prosle sezone u borbi za titulu, a uzeli su je nama, nasoj djeci... ne smije se ponoviti.

zeljeznicar1
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:45 pm

Ima li neko link cope90 sto ne snimala, tražim ga cijelu noć ne mogu da ga nađem :psujem:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:46 pm

Ma šta vam je ljudi kakvo završavanje, samo čekaju da neko nešto kaže od naših a kamo li da pokuša. To je sorta koja je spremna svašta i netreba se igrati, prvi mi hoćemo poštenu borbu na terenu i samo nje se treba držati u protivno nemamo prava da se žalimo ako neko drugi da deblju kovertu.
イビチャ・オシム

ž'21
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:46 pm

zeljeznicar1 je napisao/la:Ima li neko link cope90 sto ne snimala, tražim ga cijelu noć ne mogu da ga nađem :psujem:
https://www.youtube.com/watch?v=bGAvM0Hzt3Y" target="_blank

1921.ba
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:47 pm

Biće ovo dobro braćo, klub će na dobro izvesti sve ovo, moramo dobiti dozvole. A sad je najbitnije uzeti Čelika i evropa je tu.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:47 pm

zeljeznicar1 je napisao/la:Ima li neko link cope90 sto ne snimala, tražim ga cijelu noć ne mogu da ga nađem :psujem:
phpBB [video]
イビチャ・オシム

dell21
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:49 pm

Svi u zenicu, bolji smo od čelika i ro ćemo pokazati. Sve je u našim rukama, čak i neriješeno nam odgovara u nekoj varijanti.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:49 pm

Dobra roba al losa davanja :lol: :lol:

Simply Blue
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:50 pm

Samo nemojte te priče o dogovaranju utakmica, gore je naš Spartanac FKZ1921 lijepo rekao šta ljudi u klubu o tome misle i nevjerovatno me veseli takav stav. Priče kako drugi to rade nam ne trebajum, svakom njegovo, a naši nek se drže što dalje od te žabokrečine pune punaca, koverata, Feninga, napadačkog fudbala, Salema i ostale kreme.
Vidjeli smo i prošle sezone da se može i bez toga i da kada se boriš protiv toga imaš šansu pobjediti. Imali smo u takvom odnosu snaga titulu na dohvat ruke, ali smo je ispustili protiv Slobode kući i kukavičkom igrom na derbiju na Koševu.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Charlie Sheen
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:52 pm

Raduje i mene takav stav al ne znam koliko to moze donjeti uspjeha u ovoj korumpiranoj ligi sa korumpiranim savezom

Djulaga_
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:53 pm

Ubili smo Zrinjski.
Steta sto nismo imali vise srece.
Moramo sad pobjediti Celika kako znamo i umijemo. Penal, crveni, ofsajd, bilo sta, ali da pobjedimo.
Moram naglasiti da sam prezadovaljan s Memijom.Ne treba ga vaditi, treba ga kao Stevanovica gurati 90 minuta svaku utakmicu.
:zeljeznicar1:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

diego1921
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:54 pm

Simply Blue je napisao/la:Samo nemojte te priče o dogovaranju utakmica, gore je naš Spartanac FKZ1921 lijepo rekao šta ljudi u klubu o tome misle i nevjerovatno me veseli takav stav. Priče kako drugi to rade nam ne trebajum, svakom njegovo, a naši nek se drže što dalje od te žabokrečine pune punaca, koverata, Feninga, napadačkog fudbala, Salema i ostale kreme.
Vidjeli smo i prošle sezone da se može i bez toga i da kada se boriš protiv toga imaš šansu pobjediti. Imali smo u takvom odnosu snaga titulu na dohvat ruke, ali smo je ispustili protiv Slobode kući i kukavičkom igrom na derbiju na Koševu.
I protiv Radnika si odigrao 2-2,jebeni Radnik nismo dobili 5 god na Grbavici !!

zeljeznicar1
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:54 pm

Hvala, zivili :titula:

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 30, 2016 11:55 pm

Samo pošteno.Nismo pitari.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava