Da smo dobili, neki ludi osjećaj bi mi davao za pravo da mislim da bismo bili prvaciIzlija je napisao/la:Kad pogledam kako se ovo kolo završilo tačno mi se plače što ga nismo nekako zabili. Evo opet gledam jeli bio penal nad Lendrićem i jeli Lendrić mogao ondje dodati Stevanoviću ( kao što je nedavno ) pa da on loptu zakuca u gol, kroz mrežicu na jug da je pošalje.
https://www.youtube.com/watch?v=bGAvM0Hzt3Y" target="_blankzeljeznicar1 je napisao/la:Ima li neko link cope90 sto ne snimala, tražim ga cijelu noć ne mogu da ga nađem
zeljeznicar1 je napisao/la:Ima li neko link cope90 sto ne snimala, tražim ga cijelu noć ne mogu da ga nađem
I protiv Radnika si odigrao 2-2,jebeni Radnik nismo dobili 5 god na Grbavici !!Simply Blue je napisao/la:Samo nemojte te priče o dogovaranju utakmica, gore je naš Spartanac FKZ1921 lijepo rekao šta ljudi u klubu o tome misle i nevjerovatno me veseli takav stav. Priče kako drugi to rade nam ne trebajum, svakom njegovo, a naši nek se drže što dalje od te žabokrečine pune punaca, koverata, Feninga, napadačkog fudbala, Salema i ostale kreme.
Vidjeli smo i prošle sezone da se može i bez toga i da kada se boriš protiv toga imaš šansu pobjediti. Imali smo u takvom odnosu snaga titulu na dohvat ruke, ali smo je ispustili protiv Slobode kući i kukavičkom igrom na derbiju na Koševu.