Okolele je napisao/la:Premirat ce ih Siroki,maleni i mi i na kraju ljudi nece znati sta trebaju odigrati hahaha![]()
HAHAHA!
Okolele je napisao/la:Premirat ce ih Siroki,maleni i mi i na kraju ljudi nece znati sta trebaju odigrati hahaha![]()
platis 50.000 za evropu, a dobijes od iste evrope barem 6 puta vise... isplativa investicijaexbabilon je napisao/la:Koliko god im ponude Siroki i Sarajevo da ne izgube od nas, mi im trebamo ponuditi duplo vise da nas puste. Usput i sudiji uvalit 10 milja preventivno.
I da je ostalo 1-1, opet bi nam trebale sve pobjede. Samo je bilo važno da Široki ne pobijedi. I u Zenici je bitno ne izgubiti, pobjedom bi vjerovatno završili posao, ali i sa bodom smo itekako u igri.Ajzea je napisao/la:Znači nam, četvrti smo i trebaju nam sve pobjede za Europu.
Srijedazeljeznicar1 je napisao/la:Kad je utakmica protiv Čelika?
Necni ni Slavija-Zeljo, nazalost.ChWilla je napisao/la:ovo je jako bitno jer ni utakmice široki - borac i sarajevo - olimpic vjerovatno neće biti rezultatski značajne samo za po jednu ekipu.
lakše se ipak diše kad je široki na -1 a ne poravnatVirtu4L je napisao/la:Upravo to sam maloprije napisao, ne znači nama ništa ova pobjeda Olimpica, i da je ostalo 1-1 za nas bi bilo isto.FKZ1921 je napisao/la:Da li je Olimpik otkinuo SB dva ili tri boda,nama je svejedno. I dalje ovisimo o drugima.
kako su krenuli možda i bude, ali iz drugog razloga...exbabilon je napisao/la:Necni ni Slavija-Zeljo, nazalost.ChWilla je napisao/la:ovo je jako bitno jer ni utakmice široki - borac i sarajevo - olimpic vjerovatno neće biti rezultatski značajne samo za po jednu ekipu.
Ma mi zavisimo od Slobode, tuzno ali tako je! Sloboda mora kup uzeti, a mi 7 bodova i u Evropi smo! Celik mora pasti, odmoriti igrace sad i naloziti ih maksimalno!Virtu4L je napisao/la:I da je ostalo 1-1, opet bi nam trebale sve pobjede. Samo je bilo važno da Široki ne pobijedi. I u Zenici je bitno ne izgubiti, pobjedom bi vjerovatno završili posao, ali i sa bodom smo itekako u igri.Ajzea je napisao/la:Znači nam, četvrti smo i trebaju nam sve pobjede za Europu.
Danas oni idu ispod crte i to im je to, utakmica protiv nas će za njih biti revijalnog karaktera.ChWilla je napisao/la:kako su krenuli možda i bude, ali iz drugog razloga...
Ako pobijedimo u Zenici ne zavisimo ni od koga, kup nas vjerovatno neće zanimati.Leon_Professional je napisao/la:Ma mi zavisimo od Slobode, tuzno ali tako je! Sloboda mora kup uzeti, a mi 7 bodova i u Evropi smo! Celik mora pasti, odmoriti igrace sad i naloziti ih maksimalno!