Od ta tri puta je bolnije ono kad te oni karnu za titulu

Od ta tri puta je bolnije ono kad te oni karnu za titulu
Editovano, omaklo mi seMirek11 je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 3:32 pmA gdje ti je Mladen?LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 3:01 pmGolmani: Kjosevski, Fejzić, Ćeman
Stoperi: Bogičević, Bakrač, Osmanković, Džindo, Ćubara
Desni bekovi: Stevanović, A. Šehić
Lijevi bekovi: Mehremić
Centralni/defanzivni vezni: Hajdarević, Šabanadžović, Vranješ, Blagojević
Ofanzivni vezni: Dacić, Ramović
Desna krila: Zakarić, B. Šehić
Lijeva krila: Zajmović, Zec, Mujarić
Napadači: Krpić, Mujagić
Na mediteranskim igrama: Kršić, Šehić, Zilić, Osmanović, Hasanović
Ovako na prvu još fale lijevi bek i možda napadač i taj lijevi stoper. Ostalo zavisi od odlazaka
Slazem se za ove tri pozicije da bi trebali pojacati, s tim da ce vjerovatno neke pozicije ovi mediteranci pokriti, prije svega E.Sehic.
Zato smo im vratili sa kamatom, a Zubandan je Zubandan, ipak njih više bolinikson je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 3:35 pmOd ta tri puta je bolnije ono kad te oni karnu za titulu
bar meni, za vas ne znam al upecatljivije mi je 1725 ludih, nikad bolje organizovanih i 11 manekena koji prosetase po terenu i nekoliko hiljada onih koji proslavise kao da su oni osvojili a nije im ni trebalo
![]()
Onda dio plate, placodsmijehaHadzijalagic je napisao/la:Kako ces dobiti kad ide kao slobodan igrac..
Ja mislim da je neko dobio platu ovaj mjesec da misli o tome
Kapa do poda. Ovo treba svaku stranicu na vrhu držati da pročita raja prije nego nešto napiše.cikazubo je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 2:45 pmZnas ko su zapravo bahati mali opaki decki, oni koji ne vide dalje od nosa pa se svrstavaju na stranu na koju si ti stao.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 1:40 pmbahati bahati navijači ko i uprava.
nikad ovo dio Želje nije bio.
ni pripreme nisu krenule a već se mašemo.
a više šuplji nego što smo puni.
Mi smo Zeljeznicar, mi smo klub u tranziciji, u ekstremnom progresu, jedinstven primjer na Balkanu, klub koji pored toga sto je svake godine konkurentan u borbi za titulu i kup, retroaktivno nivelise i ispravlja sve ono sto ljudi u klubu 20 godina nisu uradili.
Otplacuju se milionska dugovanja zbog koji nam je kljuc bio u bravi (samo ga je trebalo okrenuti) jer su svi racuni bili blokirani i jer nas je svaka mala tuzba mogla kostati licence, gradi se stadion, 3 velika infrastrukturna projekta uspjesno realizovana, cetvrti cemo strihirati za manje od mjesec dana, peti je vec u najavi za ovu godinu, uredno penzionisali ljude koji su radili u klubu, u klubu radi troduplo vise ljudi nego prije 5-10 godina, administracija nikad brojnija, radnika nikad vise, sportski staff nikad brojniji i profesionalniji, igraci svi pod profesionalnim ugovorima koji se postuju u sat tacno, nikad vise legendi na stadionu itd itd..
Sta ce tek biti kada se otplate dugovanja, kada se zavrse svi infrastrukturni projekti i kada sav taj novac bude na raspolaganju za sportski segment, ne mogu ni zamisliti.
Ponosan na progresivni radnicki Zeljeznicar i na sve ljude koji ga nisu prodali i koji ga svakim danom cine sve boljim !
Edit Svi oni koji na vagu stave titule i ovo sto se sada radi nemaju bas previse pameti, ali hajde da izjednacimo i te parametre, ja opet imam jedno pitanje za njih, sta je se desilo nakon zadnje titule u vakumu od dvije godine do prvih ozbiljnih poduhvata g. Misimovica i kompanije u klubu, i sta bi se desilo da klub nisu usmjerili i preuzeli ovi ljudi ?
cikazubo je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 2:45 pmZnas ko su zapravo bahati mali opaki decki, oni koji ne vide dalje od nosa pa se svrstavaju na stranu na koju si ti stao.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 1:40 pmbahati bahati navijači ko i uprava.
nikad ovo dio Želje nije bio.
ni pripreme nisu krenule a već se mašemo.
a više šuplji nego što smo puni.
Mi smo Zeljeznicar, mi smo klub u tranziciji, u ekstremnom progresu, jedinstven primjer na Balkanu, klub koji pored toga sto je svake godine konkurentan u borbi za titulu i kup, retroaktivno nivelise i ispravlja sve ono sto ljudi u klubu 20 godina nisu uradili.
Otplacuju se milionska dugovanja zbog koji nam je kljuc bio u bravi (samo ga je trebalo okrenuti) jer su svi racuni bili blokirani i jer nas je svaka mala tuzba mogla kostati licence, gradi se stadion, 3 velika infrastrukturna projekta uspjesno realizovana, cetvrti cemo strihirati za manje od mjesec dana, peti je vec u najavi za ovu godinu, uredno penzionisali ljude koji su radili u klubu, u klubu radi troduplo vise ljudi nego prije 5-10 godina, administracija nikad brojnija, radnika nikad vise, sportski staff nikad brojniji i profesionalniji, igraci svi pod profesionalnim ugovorima koji se postuju u sat tacno, nikad vise legendi na stadionu itd itd..
Sta ce tek biti kada se otplate dugovanja, kada se zavrse svi infrastrukturni projekti i kada sav taj novac bude na raspolaganju za sportski segment, ne mogu ni zamisliti.
Ponosan na progresivni radnicki Zeljeznicar i na sve ljude koji ga nisu prodali i koji ga svakim danom cine sve boljim !
Svi oni koji na vagu stave titule i ovo sto se sada radi nemaju bas previse pameti, ali hajde da izjednacimo i te parametre, ja opet imam jedno pitanje za njih, sta je se desilo nakon zadnje titule u vakumu od dvije godine do prvih ozbiljnih poduhvata g. Misimovica i kompanije u klubu, i sta bi se desilo da klub nisu usmjerili i preuzeli ovi ljudi ?