Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 4:43 pm

a zašto?
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:44 pm

Vrijedjanje drugog korisnika
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:45 pm

A jesmo neurozni
Ispadoh ja najpozivniji majke mi :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bogi
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:45 pm

MrkiMedo je napisao/la:
uto jun 12, 2018 4:35 pm
Bogi kako si ti zadovoljan sa Bilalom ?
Ma valja loptu dobro, centralnog igrao jučer, jak je na nogama i vidi se da zna lopte, ali nisam vidio ništa posebno zbog čega bih rekao eh on je taj, treba ga zadržati.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Kospicar
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:47 pm

A mihael?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

bogi
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:53 pm

Kospicar je napisao/la:
uto jun 12, 2018 4:47 pm
A mihael?
Imao je manje dodira, na početku nisam bio siguran je li to on ili nije :D, onako fine brzine, mislim prvi je trening ne možemo ništa specijalno očekivati odmah na prvom treningu, ali kao projekt kojeg treba polako uvoditi i raditi sa njim mislim da možemo imati koristi + nije stranac. Širina je uvijek poželjna u klubu.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

amar92
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:56 pm

Hajd sto nemamo defanzivce za odbranu sa 3 iza, nego nemamo nijedno krilo za te formacije. Tu bi trebali igraci kao Miro i Subic. Zajmovic, Zec, Zakaric to ne mogu igrati. Tako da mislim da je ovo sto je Bogi pisao realno za ocekivati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sajo10
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:57 pm

Sumnjam da Mihael nece ostati.. Al sto nas izradi svabo yebo ga Braunschweig :lol:

Pompey
Kontakt:

uto jun 12, 2018 4:59 pm

amar92 je napisao/la:
uto jun 12, 2018 4:56 pm
Hajd sto nemamo defanzivce za odbranu sa 3 iza, nego nemamo nijedno krilo za te formacije. Tu bi trebali igraci kao Miro i Subic. Zajmovic, Zec, Zakaric to ne mogu igrati. Tako da mislim da je ovo sto je Bogi pisao realno za ocekivati.

Kako nemamo, imamo Adija. Podjednak je i nazad i u napadu.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ISB87
Kontakt:

uto jun 12, 2018 5:00 pm

odo stedit pare da mu mogu platit raskid
MIRZA RASCIC

MANIJACIBOJNIK1987
Kontakt:

uto jun 12, 2018 5:20 pm

Svaki igrac treba igrati svoju prirodnu poziciju , Adzemovo eksperimentisanje Vranjesa na broju 10 , Zajmovica na lijevom krilu , Zerica na beku , Osmankovica na zadnjem veznom i Ramovica na krilu donijeli su vise stete nego koristi. Uskladiti formaciju sa igrackim kadrom i napraviti pozitivnu konkurenciju , ne onu negativnu sto je bila kod Petrovica i Mulalica.
Po ovom rosteru koji sad imamo moramo igrati bez klasicne desetke jer je nemamo , ups imamo al su momka zakovali uz aut liniju (Zeric). Kako god par kvalitetni igraca u dvije linije nam treba , a nadam se da ce do odlaska razmisliti koga ce dovesti i da cemo napokon igrati sa dva napadaca , smucila mi se ona bunkeraska formacija 4-2-3-1..

amar92
Kontakt:

uto jun 12, 2018 5:31 pm

Zasad nemamo dva napadaca, ali ako dovedemo kakvo (bratsko) pojacanje mozda i budemo onda igrali sa dva :D

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 12, 2018 5:34 pm

Da bi potpisao nekog poput tog Marokanca on bi morao da bude zvjerka ako uzmemo u obzir da je stranac i da bi morali platiti naknadu u slucaju profi ugovora. Ne moze se suditi po jednom treningu ali ako je neko ko ima 21 godinu i francusko drzavljanstvo na probi u ligi poput nase onda i to nesto govori. Prije ce biti da mi imamo puno boljeg kvaliteta medju atletikovcima..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

MANIJACIBOJNIK1987
Kontakt:

uto jun 12, 2018 5:42 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
uto jun 12, 2018 5:34 pm
Da bi potpisao nekog poput tog Marokanca on bi morao da bude zvjerka ako uzmemo u obzir da je stranac i da bi morali platiti naknadu u slucaju profi ugovora. Ne moze se suditi po jednom treningu ali ako je neko ko ima 21 godinu i francusko drzavljanstvo na probi u ligi poput nase onda i to nesto govori. Prije ce biti da mi imamo puno boljeg kvaliteta medju atletikovcima..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Gledao sam ga juce , koliko sam upazio da ne zna egleski vec da uzvikom "Ej" i gestikulacijom rukama komunicira sa saigracem sto je veliki minus. Brz je i ekspozivan al voli da ceslja loptu i da ide sam kroz sredinu pored tri igraca iz suparnicke ekipe , ubacivao se par puta i na krilo al ovi nikako da ga skontaju.

Dimitrije113

uto jun 12, 2018 5:43 pm

exbabilon je napisao/la:
uto jun 12, 2018 4:21 pm
Prvihww 11 bez Jovana haha
Ma strasno jbt. Svaki put isto. To mu Zeba sapce. Valjda ce indijanac da vidi ko mu je glavni igrac. Ovako smo propali.

Dimitrije113

uto jun 12, 2018 6:00 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:54 pm
sajo10 je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:39 pm
uto jun 12, 2018 12:47 pm
GK: Irfan Fejzić

DCR: Daniel Graovac
DC: Kemal Osmanković
DCL: stoper koji igra lijevom nogom

WBL: Adi Mehremić
MC: Jovan Blagojević
MCL: Anel Šabanadžović
MCR: Haris Hajdarević
WBR: Siniša Stevanović

SS: Dženan Zajmović
CF: Sulejman Krpić

:P :P :P
Pa vidi nesto... 3-5-2, il kako vec, mozda i nebi bilo lose probati.. Kad tako pogledas imena, hajd ga znaj.
Meni uvijek draga i strašna formacija jer lako se pretvara u 3-4-3 ili u 5-4-1... Jako nezgodna za uigrati, mnogo trke, timskog rada i pokrivanja... Ali zato, kad se jednom uigra, mislim da bi pojeli ligu jer 3-5-2 se teško brani, protivnička ekipa mora imat ako ništa jednake jačine vezni red i jaku zadnju liniju da bi preživjela napade. Generalno kako ćeš braniti 5 ljudi u veznoj liniji... A mi smo definitivno najjači u sredini... Zamisli ovu varijantu:

GK: Aldin Ćeman

DCR: Siniša Stevanović
DCL: Daniel Graovac (čovjek sve može igrat :D )

MC: Stojan Vranješ
MCL: Andrej Modić
WBR: Denis Žerić (Aldin Šehić)

SS: Semir Dacić (Ahmed Hasanović)
CF: Dženan Zajmović
Preko Blagojevicevih ledja ponovo. Pred kraj sezone ste redom kukali da ne ode i sad čitam kako bez njega pravite sastav. Sa Vranjesom koji nista pokazao nije. Kao Hajdarevic je bolji? Ili Anel? Dajte jednu sezonu mu dajte mesto koje je zasluzio . Svaki trener isto. To onda znaci da je do uprave ili do para koje su dali na Vranjesa ili do para koje sanjaju od omladinaca. Ali se to ne radi preko leseva ili preko coveka koji je najbolji u ekipi. Trebao je otici u Zrinski.

ChWilla
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:01 pm

da, svaki trener isto - igra ga svaku utakmicu koju je zdrav i ima pravo nastupa.
gradi željo boli te *****

Doa1996

uto jun 12, 2018 6:02 pm

Mozda raja misli da nas je i Blagoje napustio pa pravi sastave bez njeg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

MANIJACIBOJNIK1987
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:12 pm

Dimitrije113 je napisao/la:
uto jun 12, 2018 6:00 pm
uto jun 12, 2018 1:54 pm
sajo10 je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:39 pm

Pa vidi nesto... 3-5-2, il kako vec, mozda i nebi bilo lose probati.. Kad tako pogledas imena, hajd ga znaj.
Meni uvijek draga i strašna formacija jer lako se pretvara u 3-4-3 ili u 5-4-1... Jako nezgodna za uigrati, mnogo trke, timskog rada i pokrivanja... Ali zato, kad se jednom uigra, mislim da bi pojeli ligu jer 3-5-2 se teško brani, protivnička ekipa mora imat ako ništa jednake jačine vezni red i jaku zadnju liniju da bi preživjela napade. Generalno kako ćeš braniti 5 ljudi u veznoj liniji... A mi smo definitivno najjači u sredini... Zamisli ovu varijantu:

GK: Aldin Ćeman

DCR: Siniša Stevanović
DCL: Daniel Graovac (čovjek sve može igrat :D )

MC: Stojan Vranješ
MCL: Andrej Modić
WBR: Denis Žerić (Aldin Šehić)

SS: Semir Dacić (Ahmed Hasanović)
CF: Dženan Zajmović
Preko Blagojevicevih ledja ponovo. Pred kraj sezone ste redom kukali da ne ode i sad čitam kako bez njega pravite sastav. Sa Vranjesom koji nista pokazao nije. Kao Hajdarevic je bolji? Ili Anel? Dajte jednu sezonu mu dajte mesto koje je zasluzio . Svaki trener isto. To onda znaci da je do uprave ili do para koje su dali na Vranjesa ili do para koje sanjaju od omladinaca. Ali se to ne radi preko leseva ili preko coveka koji je najbolji u ekipi. Trebao je otici u Zrinski.
Ako Krcmarevic bude igrao bez klasicne 10 , moze obojicu uklopiti u prvih 11 , Blagi na defanzivnog , Vranjes na centralnog veznog. (4-1-1-2-2)
Ali ce to ici preko ledja , Hajdarevica, Sabanadzovica i Modica jer ce njih trojica imati dosta manju minutazu.
Po formaciji treba praviti roster , mi veznjaka imamo za ovu sezonu previse , a ostali pozicija malo ili nikako :)
Transfer politika 0 bodova.

fcz
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:19 pm

Ma Blagi mora igrati i igrace (ako bude u formi, naravno), nema tu diskusije.

Vranjesa, Hajdara i Anela rotirati s tim da se na Anela ne bih previse "navikavao" ako je istina da je najblizi prodaji. Polako uvoditi Modica i Dacica i to je to.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava