Ma valja loptu dobro, centralnog igrao jučer, jak je na nogama i vidi se da zna lopte, ali nisam vidio ništa posebno zbog čega bih rekao eh on je taj, treba ga zadržati.
Imao je manje dodira, na početku nisam bio siguran je li to on ili nije
Kako nemamo, imamo Adija. Podjednak je i nazad i u napadu.amar92 je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 4:56 pmHajd sto nemamo defanzivce za odbranu sa 3 iza, nego nemamo nijedno krilo za te formacije. Tu bi trebali igraci kao Miro i Subic. Zajmovic, Zec, Zakaric to ne mogu igrati. Tako da mislim da je ovo sto je Bogi pisao realno za ocekivati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledao sam ga juce , koliko sam upazio da ne zna egleski vec da uzvikom "Ej" i gestikulacijom rukama komunicira sa saigracem sto je veliki minus. Brz je i ekspozivan al voli da ceslja loptu i da ide sam kroz sredinu pored tri igraca iz suparnicke ekipe , ubacivao se par puta i na krilo al ovi nikako da ga skontaju.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 5:34 pmDa bi potpisao nekog poput tog Marokanca on bi morao da bude zvjerka ako uzmemo u obzir da je stranac i da bi morali platiti naknadu u slucaju profi ugovora. Ne moze se suditi po jednom treningu ali ako je neko ko ima 21 godinu i francusko drzavljanstvo na probi u ligi poput nase onda i to nesto govori. Prije ce biti da mi imamo puno boljeg kvaliteta medju atletikovcima..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Preko Blagojevicevih ledja ponovo. Pred kraj sezone ste redom kukali da ne ode i sad čitam kako bez njega pravite sastav. Sa Vranjesom koji nista pokazao nije. Kao Hajdarevic je bolji? Ili Anel? Dajte jednu sezonu mu dajte mesto koje je zasluzio . Svaki trener isto. To onda znaci da je do uprave ili do para koje su dali na Vranjesa ili do para koje sanjaju od omladinaca. Ali se to ne radi preko leseva ili preko coveka koji je najbolji u ekipi. Trebao je otici u Zrinski.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:54 pmMeni uvijek draga i strašna formacija jer lako se pretvara u 3-4-3 ili u 5-4-1... Jako nezgodna za uigrati, mnogo trke, timskog rada i pokrivanja... Ali zato, kad se jednom uigra, mislim da bi pojeli ligu jer 3-5-2 se teško brani, protivnička ekipa mora imat ako ništa jednake jačine vezni red i jaku zadnju liniju da bi preživjela napade. Generalno kako ćeš braniti 5 ljudi u veznoj liniji... A mi smo definitivno najjači u sredini... Zamisli ovu varijantu:sajo10 je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:39 pmPa vidi nesto... 3-5-2, il kako vec, mozda i nebi bilo lose probati.. Kad tako pogledas imena, hajd ga znaj.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 12:47 pmGK: Irfan Fejzić
DCR: Daniel Graovac
DC: Kemal Osmanković
DCL: stoper koji igra lijevom nogom
WBL: Adi Mehremić
MC: Jovan Blagojević
MCL: Anel Šabanadžović
MCR: Haris Hajdarević
WBR: Siniša Stevanović
SS: Dženan Zajmović
CF: Sulejman Krpić
![]()
![]()
![]()
GK: Aldin Ćeman
DCR: Siniša Stevanović
DCL: Daniel Graovac (čovjek sve može igrat)
MC: Stojan Vranješ
MCL: Andrej Modić
WBR: Denis Žerić (Aldin Šehić)
SS: Semir Dacić (Ahmed Hasanović)
CF: Dženan Zajmović
Ako Krcmarevic bude igrao bez klasicne 10 , moze obojicu uklopiti u prvih 11 , Blagi na defanzivnog , Vranjes na centralnog veznog. (4-1-1-2-2)Dimitrije113 je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 6:00 pmPreko Blagojevicevih ledja ponovo. Pred kraj sezone ste redom kukali da ne ode i sad čitam kako bez njega pravite sastav. Sa Vranjesom koji nista pokazao nije. Kao Hajdarevic je bolji? Ili Anel? Dajte jednu sezonu mu dajte mesto koje je zasluzio . Svaki trener isto. To onda znaci da je do uprave ili do para koje su dali na Vranjesa ili do para koje sanjaju od omladinaca. Ali se to ne radi preko leseva ili preko coveka koji je najbolji u ekipi. Trebao je otici u Zrinski.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:54 pmMeni uvijek draga i strašna formacija jer lako se pretvara u 3-4-3 ili u 5-4-1... Jako nezgodna za uigrati, mnogo trke, timskog rada i pokrivanja... Ali zato, kad se jednom uigra, mislim da bi pojeli ligu jer 3-5-2 se teško brani, protivnička ekipa mora imat ako ništa jednake jačine vezni red i jaku zadnju liniju da bi preživjela napade. Generalno kako ćeš braniti 5 ljudi u veznoj liniji... A mi smo definitivno najjači u sredini... Zamisli ovu varijantu:
GK: Aldin Ćeman
DCR: Siniša Stevanović
DCL: Daniel Graovac (čovjek sve može igrat)
MC: Stojan Vranješ
MCL: Andrej Modić
WBR: Denis Žerić (Aldin Šehić)
SS: Semir Dacić (Ahmed Hasanović)
CF: Dženan Zajmović