Ako pitas gdje lova,lova je u vitrinama,a da li su taj Perak i taj Gančev pojačanja bila,jesu.avlami97 je napisao/la: ↑sub jun 09, 2018 10:14 pmSvaki navijač Želje treba da je ponosan na ovu cifru koju je Klub izdvojio na ime poreza. To pokazuje da se radi ispravno i zakonito. Ti @Brko ideš iz krajnosti u krajnost, Spominješ titule i stručan rad, a ne spominješ da smo samo Stanića imali prijavljenog na PIO MIO. Ne spominješ da je osoba/e odgovorna/e za dogovaranje plate levatila igrače za iste, Ne spominješ da su se ogromna sredstva na taj način utajila i djelila ko zna kako i kome. Uglavnom, ne onima kojima pripada (igračima, državi...) Imaju finansijski izvještaji iz tog period i pogledaj koliko se davalo na plate igrača, samo još dodaj na tu sumu 70% i vidjet ćeš jesu li i tada igrači bili preplaćenei , a uz to i izlevaćeni, k'o zadnji papci. Spominješ kako smo svi znali da su Graovac i Ramović pravi igrači i da će biti pojačanja, a eto nismo znali da će to biti i Zahirović ili Zeba (kojeg smo doveli kao zvanično najboljeg igrača lige). Ko to prošle sezone Miru Stevanovića ili ove godine Zakarića, kao zvanično najbolje igrače lige ne bi želio u svojim redovima. Poslije bitke najlakše biti general. Eto, ja sam znao da Goran Perak neće biti pojačanje, pa ni Gančev, jesam al' u qurcu, a love od Džekinog, Bekrićevog, Višćinog, Šehićevog transfera i konstantnog izlaska u Evropu na pretek. Gdje lova? Pojela maca? Ko to mora da vrati? Željo, naravno. Ko je dizao preko osmstotinahiljada KM na ime akontacije, iz klupske kase. Ko je imao ovlaštenja da to radi?Brkoo je napisao/la: ↑sub jun 09, 2018 5:32 pmKljuc je u trosenju novca na prave stvari. Mi placamo godisnje samo za porez preko milion KM. Mi preplacujemo igrace. Vecina ne zasluzuje plate kakve imaju. Dovodimo Crnova, Zebu, Kajkuta, Mehremica, Projica itd, dajes im fine plate, doprinose, placas i porez na to sve..Elegant je napisao/la: ↑sub jun 09, 2018 5:23 pmKljuc svega je u novcu preko kojeg zaposlis strucno osoblje od trenera, sd-a pa nadalje. A onda ce ti ljudi da proberu prave igrace i sastave ekipu kavu fudbaslki klub treba.
Sve ostalo je samo prica i mlacenje prazne slame, to je Misimovic nebrojeno puta objasnio preko infrastrukture kao generatora novca i kampa sve sa naglaskom stucnog osoblja.
Na kraju krajeva popljuvali su mnogi i Zajmovića, pa je proigrao. Isto se desilo sa Mirom i Zakom na početku. Ko kaže da sutra taj Mehremić, Projić ili Hadžić neće proigrati. Ja nisam stručnjak i ne znam da li će se takvo što desiti, ali je bitno potencirati na onima koji nisu pokazali sve svoje znanje u svetom dresu. Ko zna, možda bi i ova sadašnja ganitura igrača sa 70% većim pltama na ruke igrala bolje. Tko zna, krhko je znanje..., ali znamo mi.![]()
Otisli kući sa medaljama.