Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

godrina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 29, 2016 10:58 pm

i sta ja sam sad neprijatelj Zelje jer sam napisao da je edis mozda imao bolja rjesenja
nikad ja nigdje nisam rekao da nekoga treba tjerati, da je evropa gotova
valjda imamo pravo napisat svoje misljenje, valjda se smije diskutovat
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

fk1921

pet apr 29, 2016 10:59 pm

Ajzea je napisao/la:Da ponovim, igračima nemam šta zamjeriti. Ne bih im zamjerio ništa, taman da su izgubili utakmicu.. Zal postoji naravno, ali zelja i htijenje koje su imali mi ništa ne dopuštaju već da im se naklonim. Hvala vam ! :)
Bravo, pravi komentar!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

blueheart
Kontakt:

Ja sam nekako ubjeđenja da 4ta ekipa neće u Europu, jer nakon onakvog prolaza u finale mislim da ce radnik uzeti kup... Večeras naša dobra utakmica s obzirom da je Zrinjski prvi i da imaju dobru ekipu, nisu nam napravili nekakvih problema osim opstrukcije. Mi u datim trenutcima nismo imali sreće i jbg to nas je udaljilo od Europe. Ne bih sad da kritikujem igrače jer od kako su ovi ha okupu mi smo prvi, i to treba da nam bude jasno. Mi smo svoje šanse prokockali protiv Rudara, radnika, Slavije, Borca mladosti...
Od večerasnje podrške bilo mi je bolje samo spominjanje onog magarca KOLDZE
DRZAVA ZELJO

Hadzijalagic
Kontakt:

Jel bio ofsajd kad je Valjic sviro penal..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

BHDragons
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:00 pm

ma Evropa nije upitna, dobijemo sve do kraja tamo smo. Sarajevo nema šanse da Slobodu dobije, a Sloboda će abd kup osvojiti.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Ako dobijemo Celika Evropa je blizu... Zvrkovi ne mogu vise od boda u Tuzli... Kako da ih pusti Husref kad ce jeb.eno bit u trci za prvo mjesto? Eto draze mu da njanje odu u Europu nego da on uzme titulu, a citavu sezonu je na vrhu... nista ovdje nije ni blizu od gotovog... pa onakva Sloboda je jedva uzela Veleza u Mostaru... Ko garantuje da ce Sarajevo, bez najvaznijih igraca, dobit dole? Mi smo jedva dobili dole... i ako ne bude strategije "zovi punca", mislim da ni pite nece dole lako do bodova... Jeste laksi put bio pobjeda veceras kuci, ali sta je tu je... momci su se borili, nije htjela i zdravo... ja im necu sve do sada zaboravit zbog jedne dobro odigrane utakmice, al bez tri boda na kraju... i ako se ne plasiramo u Europu to je zbog prvog dijela sezone i sudijske kradje u Sirokom, zbog Radnika kuci, Joce Stokica i Kokota, zbog Antole pod Bijelim Brijegom itd... Sacekajmo kompletno kolo i da vidimo gdje smo i sta smo...

Plava Porodica
Kontakt:

Po meni su ekstra odigrali,nema im se šta prigovoriti,jeb.iga nije htjela lopta u gol i šta ćeš.Ono što smo spašavali na koševu,sad se vratilo,no nema veze idemo dalje dobiti ove zadnje 3 i idemo u Europu garant.Neko će kiksati,jednostavno mora,jer kraj je,svi su pod pritiskom.

MANIJACI BRAĆO KAPA DO PODA,ALI BUKVALNO!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

Ja vala zadovoljan. :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:01 pm

sve u kompletu gledano, ovo je prva utakmica gdje naš protivnik može reći da je imao sreće, a ne mi. izmjene, odnosno njihov nedostatak krajnje nelogični, ali sve kad se sabere dosad su nas vile nosale, a evo sad jednu i protivnika.

da je gotovo - naravno da nije.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:01 pm

sad sa utakmice...atmosfera odlicna...raje kao u pricu ...bravo MANIJACI :palacgore: :palacgore:

tacno imam osjecaj da nam se ne da ove sezone da odemo u evropu...neces pa neces mislim da sa ovim remijem smo umanjili dobro sanse...postoje ali ...vijdet cemo ...ekipa i nije lose igrala mora se priznati ali u pojedinim momentima se nismo ponasali kao ekipa koja mora pobjediti po cijenu svega...najvise me nervirao nas desni bek Stevanovic...pa taj nam je uzeo vise vremena od igraca Zrinjskog i njihovog golmana...totalno sporo nezainteresovano...u 70 minuti jedva prilazi po loptu da izvede aut kao da nam bod odgovara ...definitivan pad u formi sad djeluje kao prosjecan igrac...Memija je danas bio dobar i treba to priznati ...ima opet tu nefudbalskih poteza ali raduje me sto se borio ...Bekric nije za brzi i moderan fudbal i to je to ...covjek ne moze protiv jacih ekipa nista bukvalno...iako veceras u drugom poluvremenu je malo nesto i igrao...misljenja sam da sa pravom desetkom ova ekipa moze biti jaca 50 %...i mislim da je Bogicevic jedini profesionalni fudbaler na svijetu koji ne zna sta je offside...ko je bio na tekmi znat ce o cemu pricam...Blagoje ispod nivoa ali eto kao i takvi smo bili bolji od Zrinjskog koji je ruku na srce dosao da odigra na bod,znali su ljudi sta hoce u svakom trenutku i treba im cestitati...IVAN LENDRI :klanjase2: :klanjase2:

i za kraj Edis...jbg 5 puta pravis istu izmjenu i 5 puta ne upali i ti opet guras to...cim je uveo Djermanovica znao sam da smo mi zavrsili svoje za veceras....tako je i bilo...ruku na srce nema koga ni uvesti (igrace sa klupe rostjerati na kraju sezone ...nikakve koristi od njih ) molim Boga samo da mu dovedu strucne ljude na klupu da mu mogu savjetovati neke stvari...jer ocito u taktickom smislu jos malo zaostaje...ali istrpit cemo ga to je nasa buducnost...nista stisnuti se probati odigrati za evropu koja je ruku na srce i daleko i blizu ko zna...iako imam osjecaj da nam se ne da uopste ...mozda je bolje i preskociti i napraviti strasnu ekipu ....uglavnom sto se mene tice ja sam zadovoljan partijom,osim par pojedinaca koje sam naveo gore....VOLIM TE ZELJO
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:5 dana me nece biti na forumu, kad vidim postove kvazi trenera i pesimista da je evropa gotova nakon ovog...sram nek vas bude...sram!!!!
:pljesak: :pljesak: Storme, moze meni banana na 5 dana :r

Ne znam jeste li vi mislili da smo mi Evropu 100% uzeli kad smo kone dobili?! Je li sad mislite da je Evropa izgubljena!? Ako je tako onda nesto nije uradu, ali opet, mozda je do mene :r

Ja sam zadovoljan sa igrom i atmosferom, ali nismo imali srece! Idemo dobiti Celika aBd :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Uppšte nije izgubljena.Sutra ce ili kitice ili Siroki kiksati.U to sam ubjedjen.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

sergejevic

Ivan Lendirc :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ne sjecam se da sam ikada napisao nesto ovako za nekog igraca, ali svaka cast momku. Steta samo sto igra pored Bekrica koji mu vise smeta, ali je izgleda i Lendric to shvatio danas. Kada vidis kako se momak bori i da mu nista ne ide tesko je prigovoriti. Svaka cast. Miroslav Stevanovic takodjer jako dobar i to je to od nas. Kao i sve utakmice do sada. Odbrana dobra, Blagojevic dobar dok se ne sjebe kada vidi ko mu pravi drustvo u veznom redu. Krila i bekovi dosta trcali, ali dva igraca nam fale na terenu. Zrinjski nije nista napravio i zali Boze prve polusezone.
Igra nasa standardna, kao i sve do sada. Napisao sam ranije da nama nije bitno ko je na drugoj strani. Kako igramo s Travnikom, tako i sa Zrinjskim. Danas fulili svoj zicer, sreca ostala na okviru gola, vratilo se iz proslosti i to je to.
Izmjene jako lose. Memija bio jako dobar, ali eto mogu i shvatiti, ali da Bekric i Zahirovic ostanu do kraja to je malo glupo. Steta zbog raje koja je u velikom broju dosla veceras. Jasno je da neki moraju igrati, da Edis divlja na Memiju, Stevanovica, dok Zahirovicu i Bekricu ne smije nista ni sapnuti. Opet kazem steta ce biti ako ne izborimo Evropu. Imamo tri vanserijska igraca za nasu ligu, odlicnu odbranu i mladog golmana, ali ima i onih koji koce.

Tryg
Kontakt:

Ma mi idemo u evropu sto posto ako sutra Olimpic bar bod uzme Sirokom, kone nece dobit u Tuzli i to vam je trece mjesto, u najmanju ruku cetvrti cemo biti i molit boga da Sloboda uzme kup.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tryg
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:Jel bio ofsajd kad je Valjic sviro penal..
Cist
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:03 pm

Jest jest, cist ofsajd! Godrina, nisi ti neprijatelj, bar ja nisam mislio na tebe! Nego, prica ovakva da je kraj, da se igraci rasprodaju, to jednostavno para usi i nije uredu!

Plavi orkestar
Kontakt:

[quote="Simply Blue"]I opet nas Zrinjski prevede žedne preko vode kao i na jesen, samo što ovo još više kida živce.
Teško je i bilo očekivati pobjedu u drugom poluvremenu kad ti u vezi igra jedan čovjek koji nasuprot sebe ima dva odlična tehničara(Arezina i Tomić).
Svi smo mi sad generali poslije bitke, ali treba reći da Bekrić je ispodprosječan ove sezone bez obzira na brojke. Imaginacija očajna, duel isto tako, pa samo uporediti kako dvojac sa suprotne strane djeluje kad je pod pritiskom i sve je jasno, Bekrija rijetko i iznudi prekšaj u takvim situacijama, tako je isto bilo i na derbiju.
Ledra i nije loš na krilu, ima on šlifa za to, ali u ovakvoj situaciji gdje ti kao dominiraš a protivnik je na svojoj polovici on tu ne može puno napraviti.
Memija danas odličan, ja bi recimo umjesto da ga izvedem, prebacio ga na Mićino mjesto, a Miću na desetku a Bekriju-out ali šta je tu je.
Nakon ove utakmice moram da kažem da tek sad ne mogu prežaliti odlazak Amira u Tursku.
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Jeste

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

pet apr 29, 2016 11:04 pm

delinjo je napisao/la:ruku na srce nema koga ni uvesti (igrace sa klupe rostjerati na kraju sezone ...nikakve koristi od njih )
izvini, odakle to znamo kad ih nije ni uvodio, ni probao, ništa?
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

Ako ćemo realno suđenje dobro. Naši su, barem kako sam vidio sa sjevera, većinom u ofsajdu visili kod prekida

Plavi orkestar
Kontakt:

Jest

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava