i sta ja sam sad neprijatelj Zelje jer sam napisao da je edis mozda imao bolja rjesenja
nikad ja nigdje nisam rekao da nekoga treba tjerati, da je evropa gotova
valjda imamo pravo napisat svoje misljenje, valjda se smije diskutovat
Bravo, pravi komentar!Ajzea je napisao/la:Da ponovim, igračima nemam šta zamjeriti. Ne bih im zamjerio ništa, taman da su izgubili utakmicu.. Zal postoji naravno, ali zelja i htijenje koje su imali mi ništa ne dopuštaju već da im se naklonim. Hvala vam !
Uppšte nije izgubljena.Sutra ce ili kitice ili Siroki kiksati.U to sam ubjedjen.Leon_Professional je napisao/la:fk1921 je napisao/la:5 dana me nece biti na forumu, kad vidim postove kvazi trenera i pesimista da je evropa gotova nakon ovog...sram nek vas bude...sram!!!!![]()
Storme, moze meni banana na 5 dana
![]()
Ne znam jeste li vi mislili da smo mi Evropu 100% uzeli kad smo kone dobili?! Je li sad mislite da je Evropa izgubljena!? Ako je tako onda nesto nije uradu, ali opet, mozda je do mene![]()
Ja sam zadovoljan sa igrom i atmosferom, ali nismo imali srece! Idemo dobiti Celika aBd![]()
CistHadzijalagic je napisao/la:Jel bio ofsajd kad je Valjic sviro penal..
Jest jest, cist ofsajd! Godrina, nisi ti neprijatelj, bar ja nisam mislio na tebe! Nego, prica ovakva da je kraj, da se igraci rasprodaju, to jednostavno para usi i nije uredu!Hadzijalagic je napisao/la:Jel bio ofsajd kad je Valjic sviro penal..
JesteHadzijalagic je napisao/la:Jel bio ofsajd kad je Valjic sviro penal..
izvini, odakle to znamo kad ih nije ni uvodio, ni probao, ništa?delinjo je napisao/la:ruku na srce nema koga ni uvesti (igrace sa klupe rostjerati na kraju sezone ...nikakve koristi od njih )
JestHadzijalagic je napisao/la:Jel bio ofsajd kad je Valjic sviro penal..