Ljudi duguju Srbinu 600 hiljada i kriva im federacija, te to smatraju udarom na RS...
Ne vratili se više nikad.
Apsolutno.cikazubo je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 3:56 pmSamo neka prilikom objave naglase koja je prva a koja druga garnitura, da ne uzmem trecu kao sto je raja uzimala crni s krilima ili sada bijeli, a samo ih golmani nosili.
I Veci dat igracki dres drugog dizajna, bezveze je da brani u rezervnom dresu kad vec nece u golmanskom.
Mozda su jajare mislile da im ona srecu donosi i da cemo prvaci biti bez obzira na zalaganje...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 3:31 pmZa mene je Umbro beton, imaju pravo dobre dresove. Ove sto cemo mi imati bit ce uradjeni samo za nas. Ja se samo nadam da necemo zapeti za jednu garnituru i ne skidati je, kao sto smo ove godine.
Srescemo se jednog dana na nekoj magistrali makar igrali i trecu ligu...zbog toga mi zao.Aj Borac.
fino razmišlja. i jedino je gošk u ligi za opstanak probao igrati lopte, što im se i isplatilo, na početku bili i oni upitni, na kraju završili sa najviše bodova. ali trpao je i u travniku kao igrač pa u želji nije mogao ući u šansu.amar92 je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 5:31 pmOdlican intervju Dudica na ss.ba. Malo off ali spominje se i Zeljo. Kroz ovaj intervju se moze vidjeti razlika trenera koji pravilno shvata nogomet i recimo Adzema. Navode sw stvari koje au nama trebale za titulu. Ne kazem da treba Dudica kod nas odmah dovesti, ali razmisljanje mu je na mjestu.
Sent from my iPhone using Tapatalk