Ma tamo @Aldin kolo vodi, a mulci bez mozga ga podržavaju ili on sam sebe s obzirom da ima nickova na kilogram.cikazubo je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 2:12 pmNe pamtim kad sam se prijateljima dogovorio naci 15min pred pocetak ispred marsa
A derbi..
Da bar jedna ekipa treba danas te bodove i da su horde aktivne posjeta bi bila zadovoljavajuca, jer bilo bi neke tenzije na terenu, a i mi bi se aktivirali da imamo oponente na tribinama, ovako ocekujem nekih 5 hiljada uspavanih navijaca, jedino ako nas igraci oba tima ne iznenade nekom ljepoticom i borbom, al cisto sumnjam i oni su u glavama zavrsili sezonu kao i navijaci obje ekipe.
Ne znam koji me djavo natjera da pregledam gg i klix forume, reko da vidim ujedaju li se sa pitarima, doduse klix je opet koliko toliko uredan, al kako se nasmijah na pisanje par levata na gg, presmijesno fakat, osvjezili su se i sa par novih nickova, napreduju, sad ih ima duplo vise, cak 5-6 opasnih kriticara![]()
Kakva je to igracina bila. Ja sam imao njegov dres kao dijete dok sam sutao lopte u parku, sad je tesko zamisliti takvu situaciju gdje danasnja djeca nose dres Zelje sa imenom nekog igraca dok igraju fudbala.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 2:17 pm
![]()
![]()
![]()
Derbi koji mi je ostao bas u sjecanju. Tad bio djecak od 9-10 godina. Zbog ovakvih stvari se fudbal i zavoli.
imas neku preporuku?
Ramazan.