Da zavrsimo temu. Izvini storme ali kod nasih i ne postoji želja za Jahicem.
Bio je nekad prosle godine ali ne sad.
Uglavnom Sanel Jahić i Sejad Salihović nisu u opticaju za dolazak, ukratko.
ZnamGrbavica je napisao/la:Moja i molotovljeva rasprava na prepucavanjimaDANAN je napisao/la:
Kako sam umro kad sam pročit'o.Grbavica je napisao/la:Moja i molotovljeva rasprava na prepucavanjimaDANAN je napisao/la:
Procitaj sta sam napisao, "dalja zelja". To se i odnosilo na to prosle godine, od tad nisam u toku, osim da su se nasi malo raspitivali preko zime.tm8782 je napisao/la:Da zavrsimo temu. Izvini storme ali kod nasih i ne postoji želja za Jahicem.
Hurtic: "Moji igraci su mislima bili u trecem predkolu LP, mi cemo to rjesiti interno".DANAN je napisao/la:
Izvini, nisam razumio ovo dalja zelja.storm_raider je napisao/la:Procitaj sta sam napisao, "dalja zelja". To se i odnosilo na to prosle godine, od tad nisam u toku, osim da su se nasi malo raspitivali preko zime.tm8782 je napisao/la:Da zavrsimo temu. Izvini storme ali kod nasih i ne postoji želja za Jahicem.
To je sva istina.
Nemas se sto izvinjavati, sve je ok. Tema je zavrsena.
Javi ako budeš kasnio da pjevamo Grbavicu dvaput, sretno u putu pa abd da put prođe hairli a i doček sa proslavom u dolinidelinjo je napisao/la:aa vrh ....ja ti zelim da stignes bracuka ....da nas bude sto viseeepinki je napisao/la:Svicarskadelinjo je napisao/la:
"oklen" je ovo bracuka ?
Nadam se da cu stici sutra
Na ovoj "mojoj" stranici kazu u toku dana povremeni pljuskovi. Navecer oblacno samo.damirfile je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju sutra navece, vidjeli smo sta vrijeme uradi od posjete na derbiju.
Realno i ne treba da postoji želja za Jahićem, čovjek ima 35.god, ne vidim razlog da bi nam bio pojačanje. Samo bi zauzimao mjesto Bogdanovicu i Kosoricu koji su napredovali 200% od kako su dosli kod nas i kojima je karijera u uzlaznoj putanji.tm8782 je napisao/la:Da zavrsimo temu. Izvini storme ali kod nasih i ne postoji želja za Jahicem.
Ko za derbi malo vise kise, ali ce biti hladnije !damirfile je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju sutra navece, vidjeli smo sta vrijeme uradi od posjete na derbiju.
Bas vala, pa u tom slucaju golman ne bi smio loptu udarati od teren kad hoce da izbije i tad je ispusta iz ruku onda. Seru samoFKZ1921 je napisao/la:Nisam se htio vraćati na ovo,ali moram oko "indirekta"...Kopkalo me to jer Vecin potez ni kod koga na terenu nije izazvao nikakvu reakciju (osim što smo se mi isprepadali zbog Vecine zajebancije). I niko ga nije pominjao dok onaj metuzalem nije navečer rekao da je indirekt.
Čekao sam da se vidim s nekim ko to mora znati. I jucer pričam sa golmanom koji je branio za nasu reprezentaciju,nekad branio i za FKS...
Kaže čovjek da nema veze s indirektom. Golman prebacio loptu iz ruke u ruku,ne spuštajući je na zemlju i ima pravo to raditi. Po logici metuzalema znači da golman,nakon što mu recimo lopta prilikom odabrane udarca ispadne iz ruku,ne bi imao pravo ponovo je uhvatiti.
Ali,neovisno od svega,čudne su reakcije naših komšija. Situaciju su sami sebi tako dočarali,kao da su imali pobjedu u rukama i sudija im je oteo. Kao da su u 90.min zabili čist gol za pobjedu i sudija im ga poništio. Ili,oni vodili,a mi im u 96.dali gol a sudija rekao to su dva gola i nama dodijelio pobjedu.
Al hajd,nek oni što češće bivaju moralni pobjednici
po njihovim standardima,a da mi upisujemo pobjede na terenu i na tabeli.