Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 28, 2016 1:28 pm

Da zavrsimo temu. Izvini storme ali kod nasih i ne postoji želja za Jahicem.
Bio je nekad prosle godine ali ne sad.
Uglavnom Sanel Jahić i Sejad Salihović nisu u opticaju za dolazak, ukratko.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:32 pm

Grbavica je napisao/la:
DANAN je napisao/la:slika
Moja i molotovljeva rasprava na prepucavanjima :shisha:
Znam :pljesak:
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Ajzea
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:34 pm

Grbavica je napisao/la:
Moja i molotovljeva rasprava na prepucavanjima :shisha:
Kako sam umro kad sam pročit'o. :rofl:
Nadam se da su igrači već zaboravili Sarajevo, mi nećemo još mjesec dana. :kafa:

storm_raider
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:35 pm

tm8782 je napisao/la:Da zavrsimo temu. Izvini storme ali kod nasih i ne postoji želja za Jahicem.
Procitaj sta sam napisao, "dalja zelja". To se i odnosilo na to prosle godine, od tad nisam u toku, osim da su se nasi malo raspitivali preko zime.
To je sva istina.

Nemas se sto izvinjavati, sve je ok. Tema je zavrsena.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:37 pm

Hurtic: "Moji igraci su mislima bili u trecem predkolu LP, mi cemo to rjesiti interno".

Sablja: "Siguran smo ucesnik lige 12., sad pokusati izboriti europu".
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u čet apr 28, 2016 1:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:37 pm

storm_raider je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Da zavrsimo temu. Izvini storme ali kod nasih i ne postoji želja za Jahicem.
Procitaj sta sam napisao, "dalja zelja". To se i odnosilo na to prosle godine, od tad nisam u toku, osim da su se nasi malo raspitivali preko zime.
To je sva istina.

Nemas se sto izvinjavati, sve je ok. Tema je zavrsena.
Izvini, nisam razumio ovo dalja zelja.
Slazem se s tobom.
Veliki poz...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:43 pm

delinjo je napisao/la:
pinki je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
"oklen" je ovo bracuka ?
Svicarska
Nadam se da cu stici sutra :karanje:
aa vrh ....ja ti zelim da stignes bracuka ....da nas bude sto viseee :ganja:
Javi ako budeš kasnio da pjevamo Grbavicu dvaput, sretno u putu pa abd da put prođe hairli a i doček sa proslavom u dolini
イビチャ・オシム

damirfile
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:46 pm

Kakvo vrijeme najavljuju sutra navece, vidjeli smo sta vrijeme uradi od posjete na derbiju.

Kapiten
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:48 pm

damirfile je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju sutra navece, vidjeli smo sta vrijeme uradi od posjete na derbiju.
Na ovoj "mojoj" stranici kazu u toku dana povremeni pljuskovi. Navecer oblacno samo.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

nikson
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:50 pm

Ne kontam koji je fazon bzvze objavljivati da smo potpisali ili zavrsili nekog samo da bi bio citiran i da bi ti se reklo bravo majstore...ima zvanicna kad objave oni tad je tacno i gotovo...Zamooio bih moderaciju ako ubuduce moze brisanje ovih postova - potpisuje ovaj, potpisuje onaj, pregovaramo s ovim...samo bzvze unese nemir poslije kad to ne bude tako. Hvala unaprijed
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

mula
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:55 pm

Realno i ne treba da postoji želja za Jahićem, čovjek ima 35.god, ne vidim razlog da bi nam bio pojačanje. Samo bi zauzimao mjesto Bogdanovicu i Kosoricu koji su napredovali 200% od kako su dosli kod nas i kojima je karijera u uzlaznoj putanji. :ne:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Elegant
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:56 pm

damirfile je napisao/la:Kakvo vrijeme najavljuju sutra navece, vidjeli smo sta vrijeme uradi od posjete na derbiju.
Ko za derbi malo vise kise, ali ce biti hladnije !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 28, 2016 1:57 pm

Na Bogdanovica ne racunaj kako sad stvari stoje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

rios
Kontakt:

čet apr 28, 2016 2:00 pm

Jel se dozvao forum konacno? :mrgreen:

Zrinjski..Prvo ocekujem jaku posjetu,neki dan sam pisao 8+ danas vec ocekujem i 10+ hiljada.Jedino ako ne pocne kakva oluja pred tekmu,al opet ce sjever biti pun siguran sam.Kapa dole za ovu promociju utakmice,milina je vidjeti gdje sve ima navijaca Zelje stvarno :zeljeznicar1:

Sto se tice utakmice mislim da ce biti teska.Realno,skoro svaka nasa utakmica ove godine je bila teska i zahtjevala puno strpljenja i zivaca.Dao Bog pa se prevarim i Zrinjski rjesimo lahko i brzo,ali..Mi porazom gubimo dosta,oni vrlo malo,opet ce skoro sve imati u svojim rukama.To nije zanemariv faktor..
O igri na terenu se nema vise sta pricati,mi znamo sta mozemo ocekivati od nasih momaka.Siguran sam da ce to biti opet velika borba i zalaganje,samo se nadam da necemo praviti neke kardinalne greske,posebno ne u samom uvodu utakmice jer bi to bio belaj bas onda.Oni imaju najvise pobjeda i najmanje poraza u ligi,djele prvo mjesto kad su najbolje odbrane u pitanju,a drugo kad su napadi,dakle nisu slucajno lideri.Istina,ove godine u ligi su,cini mi se,samo 3 puta sacuvali mrezu sto opet moze biti odredjeni pokazatelj.
Nekako imam osjecaj da bi Bekric mogao zablistati sutra,ne znam zasto,ali eto.. :mrgreen: Naravno,u Lendrica,Miroslava i Jovana cemo opet najvise gledati.
Pobjedom u derbiju smo dobili sansu da sami odlucujemo o sebi kad je Evropa u pitanju,to je u sustini i najvaznije. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet apr 28, 2016 2:21 pm

FKZ1921 je napisao/la:Nisam se htio vraćati na ovo,ali moram oko "indirekta"...Kopkalo me to jer Vecin potez ni kod koga na terenu nije izazvao nikakvu reakciju (osim što smo se mi isprepadali zbog Vecine zajebancije). I niko ga nije pominjao dok onaj metuzalem nije navečer rekao da je indirekt.
Čekao sam da se vidim s nekim ko to mora znati. I jucer pričam sa golmanom koji je branio za nasu reprezentaciju,nekad branio i za FKS...
Kaže čovjek da nema veze s indirektom. Golman prebacio loptu iz ruke u ruku,ne spuštajući je na zemlju i ima pravo to raditi. Po logici metuzalema znači da golman,nakon što mu recimo lopta prilikom odabrane udarca ispadne iz ruku,ne bi imao pravo ponovo je uhvatiti.
Ali,neovisno od svega,čudne su reakcije naših komšija. Situaciju su sami sebi tako dočarali,kao da su imali pobjedu u rukama i sudija im je oteo. Kao da su u 90.min zabili čist gol za pobjedu i sudija im ga poništio. Ili,oni vodili,a mi im u 96.dali gol a sudija rekao to su dva gola i nama dodijelio pobjedu.
Al hajd,nek oni što češće bivaju moralni pobjednici
po njihovim standardima,a da mi upisujemo pobjede na terenu i na tabeli.
Bas vala, pa u tom slucaju golman ne bi smio loptu udarati od teren kad hoce da izbije i tad je ispusta iz ruku onda. Seru samo
Mi smo Željini, Željo je naš!

ChWilla
Kontakt:

čet apr 28, 2016 2:24 pm

gdje ima onaj snimak i gdje je to na snimku, ako neko zna?
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

čet apr 28, 2016 2:27 pm

A goalkeeper is not permitted to keep control of the ball in his hands for more
than six seconds. A goalkeeper is considered to be in control of the ball:
• while the ball is between his hands or between his hand and any surface
(e.g. ground, own body)
• while holding the ball in his outstretched open hand
• while in the act of bouncing it on the ground or tossing it into the air

sergejevic

čet apr 28, 2016 2:28 pm

Stvarno je velika stvar pobjediti ovoliko utakmica u ligi, a svaka ti dodje kao finale, nemas pravo na kiks. Ovako se prave velike ekipe, veliki igraci i veliki treneri. Nije to nimalo jednostavno. Ovi momci su do sada pokazali ogromnu mentalnu snagu, tesko izgubiti u Tuzli, a onda tri dana poslije izaci na Kosevo i nastaviti pobjedonosni niz, u jednoj od odlucujucih utakmica. Sve ove utakmice su bile teske na svoj nacin i nijedna nije bila lagana, a uostalom i rezultati to potvrdjuju. Mnogo ce ovo znaciti momcima i u Evropi ako se domognemo sada, a i u narednoj sezoni. Ocito da nama nije bitno da li je s druge strane Travnik, Zrinjski, Velez, Sarajevo, Drina ili Siroki, sve nekako dobijamo, jedva, ali idu bodovi na nas konto.

Moramo se napeti do maksimuma za svaku pobjedu i svaki bod. Tako treba biti i sutra, sto vise da nas dodje na Grbavicu, da budemo nabrijani kao protiv Sirokog i da pomognemo momcima da dodju do pobjede. Nije floskula, ali zaista mozemo nositi momke, pogurati ih da zabiju gol i da upisemo bodove. Ovo nam je predzadnja utakmica kuci ove sezone, ostaje nam jos Rudar poslije, vrijeme je da se zahvalimo momcima i upravi na sjajnoj, gotovo nestvarnoj polusezoni. Zasluzili su definitivno. Onda jako u Zenicu, pa opet napuniti Grbavicu, pa u goste Slaviji. Svaku utakmicu gledati kao finale Lige prvaka.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 28, 2016 2:33 pm

Bravo Džumiiiiiii.
イビチャ・オシム

diego1921
Kontakt:

čet apr 28, 2016 2:38 pm

Nama je najbitnije da izborimo evropu ove sezone, a ko ce doci od igraca to je sad najmanje bitno .Zato sutra svi u Dolinu,ko nece da kisne ima sjever !! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

Prijava