Vjerovatno Mailson, Nedo, Jasmin odlaze koliko sam ja pohvatao.
Stizu - Pozder, Husic, Uglješa, stoper, vezni i mozda lijevo krilo ili bek
Moja pretpostavka
Ako mi zelimo ista napraviti u evropi akoBogda, stoper je prio broj jedan sa Acom u tandemu. Ali ne sumnjam u taj transfer, imamo upravu napokon koja radi svoj posao i mi ne trebamo brinuti. A mozda taj igrac bude Jahic?Format je napisao/la:Brz je momak ,pokazat ce da li je pojacanje,sad ocekujem jedno brzo lijevo krilo i da je ljevak,prioritet uz stopera
Lamah, pogino si namahPlava Porodica je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/roland-l ... eler/35035
Upravo omogući nam ovog da izginem odmah
Nije ni Burekovic problem ako mene on ne lažebaxuz87 je napisao/la:Nije Burekoviću ugovor problem, ne vole Zeničani Sarajevo..
Aco se uopste nije zasitio čak staviše lično kaže do kraja karijere nema ništa protiv da ostane. To mi je rekao prvi dan kad je produžio, a sad pogotovo...Tryg je napisao/la:Ne znam fakat, napisao sam velik post sada ali sam izbrisao, a bio je o tome kako me je strah da opet ne razbijemo okosnicu tima, pa opet nesto sastavljamo, ne bi valjalo nikako. Ali sam isto svjestan da Memija i Aco bi trebali ici jer su se sigurno zasitili, znaci nama ce trebati 2 stopera za sljedecu sezonu. A pod okosnicom tima mislim na Blagojevica,Kosorica,Zahirovica,Lendrica,Stevanovica i Bekrica.
Moje misljenje je da nas napustaju, Memija,Mailson,Nedo,Beganovic,ovi sto su otisli po posudbama vjerovatno i oni idu, za Zolotica ne znam ni sam.
Ma ne ljute se oni, kaze Husref odyebo i nema mjesta za njega u (sampionskoj) Slobodi...Jaozinho22 je napisao/la:Nije ni Burekovic problem ako mene on ne lažebaxuz87 je napisao/la:Nije Burekoviću ugovor problem, ne vole Zeničani Sarajevo..![]()
Usput sta se kozoyebi imaju ljutit oni će da dovode igrače iz Palerma
Tako bi trebalo biti što se tiče sigurnih odlazakaKapiten je napisao/la:Vjerovatno Mailson, Nedo, Jasmin odlaze koliko sam ja pohvatao.
Stizu - Pozder, Husic, Uglješa, stoper, vezni i mozda lijevo krilo ili bek
Moja pretpostavka
Ma i nije nazalost. Tu je on sa Stanicem, a nama treba neko kao Kvesic.tm8782 je napisao/la:Nažalost burekovic ništa...Elegant je napisao/la:Ugljesa, Husic, Burekovic su novi, bice jos !
Bice i odlazaka 4-5 igraca !
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk