Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 30, 2018 12:47 pm

Više Srba nije bilo na Grbavici od 1995. godine.

Amidza
Kontakt:

pon apr 30, 2018 12:49 pm

Da ne prejudiciram za kup, ali generalno je tragicno da nas sudije i savez tretiraju kao jedan GOSK. Ono je nevidjeno da te onako Mujic kolje na tvom stadionu, zamisli drskosti.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

azbaha
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:09 pm

Amidza je napisao/la:
Da ne prejudiciram za kup, ali generalno je tragicno da nas sudije i savez tretiraju kao jedan GOSK. Ono je nevidjeno da te onako Mujic kolje na tvom stadionu, zamisli drskosti.
Zato sto zna da ce izaci bez ikakvih problema sa stadiona ma sta god uradio, nema da strahuje hoce li mu neko kamenovat auto ili vikendicu i sl.

1921.ba
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:15 pm

Ovima što ne žele KUP i neke fazone sa pitarima priželjkuju, lično od srca, sve najgore želim
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Amidza
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:17 pm

azbaha je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Zato sto zna da ce izaci bez ikakvih problema sa stadiona ma sta god uradio, nema da strahuje hoce li mu neko kamenovat auto ili vikendicu i sl.
Ma i da si kamenovo renoviro bi on to HDZ-ovim parama. :doktor:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:28 pm

Ne znam za vas, ali kada skontam da ce uskoro ljetna pauza, panika me hvata i muka mi je u stomaku... Ja vala jedva cekam utakmicu u pola 6 u srijedu. Lijepo vrijeme, prvi maj, Zeljo igra finale Kupa, pa ja ne znam sta vise da trazim.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

bistrikboy
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:30 pm

Osvojiti kup znaci mnogo! Trofej koji nemamo godinama!
1921-1987-2007

azbaha
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:31 pm

Amidza je napisao/la:
pon apr 30, 2018 1:17 pm
azbaha je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Ma i da si kamenovo renoviro bi on to HDZ-ovim parama. :doktor:
Istina, al strah je cudo za ove p**** od ljudi

MrkiMedo
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:41 pm

Pa ne zapnu li za kup zapalit cu se. Zaboli me zivo za pitare i sve ostalo, gluplju pricu odavno nisam cuo. Nema mi smisla ni parola, a onda skandiranje sampioni nakon pola sata.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:44 pm

Al zanimljivo ili nisam upratio. Niti jedan portal nije objavio da smo pokradeni zanimljivo jer da se to desilo u nasu korist niko ne bi imao mira od njih. Pocevsi od penala u bijeljini ovima se sve stima. Jeste mogli smo mi drugacije jer je bilo sve do nas al mi smo u par deka sa njima nista se ovdje ne desava slucajno. Slucajnost ne postoji. Nekom je u cilju da nas sjebe. Al svemu dodje kraj tako ce I ovima
Cuva Bog Zelju svog!

exbabilon
Kontakt:

Kod nas nema ozbiljnog pritiska na sudiju. Bjelica jedva izasao sa stadiona poslije onog penala za nas protiv Zrinjskog, inace cistog penala. Valjic jedva zivu glavu izvukao poslije tekme Siroki-Sarajevo. Kod nas se tekma lomi, sudija nas kasapi, sa tribina ZMBT pjesme.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 30, 2018 1:58 pm

Protiv Zrinjskog je ko i bilo nekog pritiska ali minimalno s obzirom koliko nas je kasapio. Sila je u ovoj drzavi jedini odgovor protiv onakvih debila poput Mujica..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 30, 2018 1:59 pm

Dr. Adzem je napisao/la:Al zanimljivo ili nisam upratio. Niti jedan portal nije objavio da smo pokradeni zanimljivo jer da se to desilo u nasu korist niko ne bi imao mira od njih. Pocevsi od penala u bijeljini ovima se sve stima. Jeste mogli smo mi drugacije jer je bilo sve do nas al mi smo u par deka sa njima nista se ovdje ne desava slucajno. Slucajnost ne postoji. Nekom je u cilju da nas sjebe. Al svemu dodje kraj tako ce I ovima
Kada te zakinu jednu-dvije hajde de, ali kada te zakinu zadnje cetiri prvenstvene utakmice zaredom, onda to ne može biti slucajnost. Kao sto ne moze biti slucajnost ni ova medijska sutnja.

Bez obzira na nasu igru, zadnje cetiri tekme su nam sudije oduzele najmanje 4-7 bodova.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Bergeron
Kontakt:

pon apr 30, 2018 2:02 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
Al zanimljivo ili nisam upratio. Niti jedan portal nije objavio da smo pokradeni zanimljivo jer da se to desilo u nasu korist niko ne bi imao mira od njih. Pocevsi od penala u bijeljini ovima se sve stima. Jeste mogli smo mi drugacije jer je bilo sve do nas al mi smo u par deka sa njima nista se ovdje ne desava slucajno. Slucajnost ne postoji. Nekom je u cilju da nas sjebe. Al svemu dodje kraj tako ce I ovima

Ta prica pokradenost, sudjenje, stimanje je za malu djecu. U Mostaru si imao 0:3 i prokockas za 5 minuta. Ovdje imas dva puta vodstvo i ne znas ga sacuvati. Ljudi naprave 2 napada daju 2 gola, dole naprave 3 napada i sva 3 budu golovi. Obje utakmice direktni okrsaj za titulu. Da se dobila ona u Mostaru, psihicki stabilni i na korak do titule, nema tih para koje bi mogle preokrenuti situaciju.

Na kraju krajeva, citavu sezonu su imali u svojim nogama i to ti niko ne moze kupiti. Jel nam neko kriv sto prosipamo tokom sezone bodove kod Mladost DK, Slobode, Viteza, pa cak i Sirokog na svom terenu kada smo bili u punoj snazi (cak eto i da zanemarimo sto nas je direktni konkurent Zrinjski uzeo obje u tom prvom dijelu sezone).

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 30, 2018 2:03 pm

Protiv toga nema lijeka do tri puta vecih ulaganja u ekipu ili im praviti sacekuse dok se ne nauce pameti..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Daris_
Kontakt:

pon apr 30, 2018 2:03 pm

KAd ih sad Siroki raznese..ko nas na Grbavici :D :P

Amidza
Kontakt:

pon apr 30, 2018 2:15 pm

Dzaba mi krecimo. Kad ti ne stitis ekipu van terena, ona mora (zajedno sa strucnim stabom!) biti dosta bolja od druge najbolje. Ove do sad nisu bile. Zato nam fale milimteri do titule, to su ti milimetri. Da se posteno sudi i igra mi bi imali minimalno dvije titule vise, minimalno. Meni je drago sto uprava ide ovim putem, sto se toga tice, ali mi moramo prihvatiti kao realnost da ce nas, ako to treba nekom Zrinjskom ili cak Torpedu, sudije razapeti na nasem terenu protiv trecih ekipa. Zalosno, ali je tako. Ako treba nekom od njih sudija se nece libiti da te zakolje pred punim tribinama, protiv nekog GOSK-a ili Viteza, a svi ce okrenuti glavu od toga. To su direktive koje se guraju i preko medija, a o kojima Baka prica, u fazonu "drz'te lopova."

Dan pred kljucnu utakmicu s Krupom Bordo Cmarovi lansiraju pricu o prelazima i Cuicu koji ti sudi taj mec. Onaj tuzitelj je to mogao demantovati do sutra, kasno je kad je u eteru. Rezultat ti je da na ulici, medju rajom koja ne prati previse ovu ligu, u narodu imas pricu da su svi isti i da svi stele. To je samo jedna strana toga, ali sve to odjekne i postane opste mjesto, pa te kad-tad opali u glavu, ni krivog ni duznog. Ljudi zavrsavaju sudije i tekme sebi, ali i sudije i tekme kontra tebe. Dok nemas ekipu i strucni stab koji ce biti dovoljno jaki da sve te atake amortizuju uvijek ce ti faliti milimetri do titule. I oni bas poguraju taman za koji milimetar i pokupe pehar na kraju. Vise im ne treba, da treba i da zele, da im se tako digne qrac, vrlo lako bi mogli da nas ostave s jos vise bodova iza - van terena bi to zavrsili. Moze im se, ovo je takva drzava.

Sto kaze Svabo, ovo je klub romanticara. I jeste. Romanticara, idealista, utopista. U tom smjeru razmisljaju i ovi nasi u upravi, uz sve greske koje prave. Meni ne bi ni valjalo da je drugacije. Znam da ce vecina sad pomisliti "Ako ne mozes dobiti Viteza kuci i kad im sudija silji, ne treba nam titula" i meni je drago sto je tako, i ja sam tako razmisljam, ali to jednostavno nije istina. Titulu zasluzuje najbolji. Tacka. Saberite sve sto je Zrinjski zavrsio ove godine. Onako, odokativno, sad bi mi njima bjezali 10 bodova. A nista zavrsili nismo. Ja sam prvi bijesan na Adzema i ostale i treba ih kritikovati, ali ovo je jednostavno realnost.

Mi kao klub razmisljamo dugorocnije i pametnije. Kad se jednom izdignes iz ove nase zabokrecine i prezivis sve ove mucke, moci ces biti konkurentan i u Europi. Doci ce i taj dan. Ovi ostali ce nastaviti da se dizu i padaju zajendo sa promjenama vlasti, opstinskih nacelnika, strukture u Savezu...Mi necemo. Kad se dignemo ostacemo gore, jer se nama nece moci izmaci tlo pod nogama.

AdoBistrik

pon apr 30, 2018 2:29 pm

mislim da se već pisalo o tome. moraš imati ljude iz svijeta fudbala, legende koje su bile ranije u klubu. da budes zastičen koliko toliko. to nemaš, zato ostaje samo po forumu pisati...

storm_raider
Kontakt:

pon apr 30, 2018 2:36 pm

Amidza je napisao/la:
pon apr 30, 2018 2:15 pm
Dzaba mi krecimo. Kad ti ne stitis ekipu van terena, ona mora (zajedno sa strucnim stabom!) biti dosta bolja od druge najbolje. Ove do sad nisu bile. Zato nam fale milimteri do titule, to su ti milimetri. Da se posteno sudi i igra mi bi imali minimalno dvije titule vise, minimalno. Meni je drago sto uprava ide ovim putem, sto se toga tice, ali mi moramo prihvatiti kao realnost da ce nas, ako to treba nekom Zrinjskom ili cak Torpedu, sudije razapeti na nasem terenu protiv trecih ekipa. Zalosno, ali je tako. Ako treba nekom od njih sudija se nece libiti da te zakolje pred punim tribinama, protiv nekog GOSK-a ili Viteza, a svi ce okrenuti glavu od toga. To su direktive koje se guraju i preko medija, a o kojima Baka prica, u fazonu "drz'te lopova."

Dan pred kljucnu utakmicu s Krupom Bordo Cmarovi lansiraju pricu o prelazima i Cuicu koji ti sudi taj mec. Onaj tuzitelj je to mogao demantovati do sutra, kasno je kad je u eteru. Rezultat ti je da na ulici, medju rajom koja ne prati previse ovu ligu, u narodu imas pricu da su svi isti i da svi stele. To je samo jedna strana toga, ali sve to odjekne i postane opste mjesto, pa te kad-tad opali u glavu, ni krivog ni duznog. Ljudi zavrsavaju sudije i tekme sebi, ali i sudije i tekme kontra tebe. Dok nemas ekipu i strucni stab koji ce biti dovoljno jaki da sve te atake amortizuju uvijek ce ti faliti milimetri do titule. I oni bas poguraju taman za koji milimetar i pokupe pehar na kraju. Vise im ne treba, da treba i da zele, da im se tako digne qrac, vrlo lako bi mogli da nas ostave s jos vise bodova iza - van terena bi to zavrsili. Moze im se, ovo je takva drzava.

Sto kaze Svabo, ovo je klub romanticara. I jeste. Romanticara, idealista, utopista. U tom smjeru razmisljaju i ovi nasi u upravi, uz sve greske koje prave. Meni ne bi ni valjalo da je drugacije. Znam da ce vecina sad pomisliti "Ako ne mozes dobiti Viteza kuci i kad im sudija silji, ne treba nam titula" i meni je drago sto je tako, i ja sam tako razmisljam, ali to jednostavno nije istina. Titulu zasluzuje najbolji. Tacka. Saberite sve sto je Zrinjski zavrsio ove godine. Onako, odokativno, sad bi mi njima bjezali 10 bodova. A nista zavrsili nismo. Ja sam prvi bijesan na Adzema i ostale i treba ih kritikovati, ali ovo je jednostavno realnost.

Mi kao klub razmisljamo dugorocnije i pametnije. Kad se jednom izdignes iz ove nase zabokrecine i prezivis sve ove mucke, moci ces biti konkurentan i u Europi. Doci ce i taj dan. Ovi ostali ce nastaviti da se dizu i padaju zajendo sa promjenama vlasti, opstinskih nacelnika, strukture u Savezu...Mi necemo. Kad se dignemo ostacemo gore, jer se nama nece moci izmaci tlo pod nogama.
Bravo!

Zrinjski je do sada sumnjivim radnjama nastimao tacno 4 utakmice da pobjede i 2 da imaju remi. Dakle, to je 14 bodova. Nama su direktno izbili pobjedu, sa ovim remijem, dakle 2 boda. Mi jesmo bolji od njih, u Mostaru do 87. minute se i vidjelo koliko. Ali, par sudijskih nepravdi, i ono sto se desilo - gdje smo sami krivi (3:3) ti je dovoljno da mnogo jaci padnu u glavi, a ne istroseni igraci (cast Ramovicu i Graovcu) i ova djeca nasa koja se bore. Adzem je previse fin za njih, previse klima glavom na to sve, i dovoljno je neiskusan, pa se onda i on izgubi. Da ne spominjem onaj naruceni tekst od bordo pekinezera o Cuicu, plus one gluposti po medijima od Amile - Misimovicu, zahvali se Zakaricu i kako se osvaja titula? (eto ona ce mi reci kako se osvaja titula), plus raznoraznih mahalskih prica od tih lesinara sa Zapada sto zvjeraju ne bi li sta sitno hajrovali i od ove Uprave. Valja se sa tim nositi, pa sami pritisci na ovaj forum su dovoljni da svi shvate... Nezdrava sredina. Definitivno smo klub romanticara i zato se Zeljina filozofija zivi i cuva, od kolijevke pa do groba. Ali, tesko da mozes biti romanticar u doba koristoljublja i licemjerstva.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pon apr 30, 2018 3:07 pm

na suđenje se može uticati i regularno, drukčije nego kupovinom sudija. i kad se sabere cijela sezona, ja nisam nezadovoljan suđenjem direktno na našim utakmicama. naročito u poređenju s prošlom godinom. mnogo, mnogo veći problem je direktna kupovina protivnika. a njoj dok nema države ne možeš legalno ništa. ti u doboj kaknju izgineš, izpovrijeđuješ se, dobiješ kartone i izgubiš bodove. on ode jaranski, pokupi bodove, može i probati neku novu akciju, raste samopouzdanje igračima, nema crnih serija...

to je jedini razlog što sam ja i dalje 70% protiv namještanja a 100% za...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava