Zar je sramota izgubiti od najtrofejnijeg kluba, kluba koji uzima TRI titule zaredom??
Zar je sramota izgubiti od najtrofejnijeg kluba, kluba koji uzima TRI titule zaredom??
Isto mislim.
Ko bolan stvara losu klimu? Prije dvije godine gubimo Evropu od mrtvog Celika, prosle godine titulu od Krupe i raspalih pitara, a ove godine pisa po nama ko stigne. Jesmo li to mi navijaci mozda krivi sto je nekad najtrofejniji i najveci klub postao obicni, jadni bh. prosjek???Devotion je napisao/la: ↑sub apr 21, 2018 6:43 pmOve lose igre u zadnje u zadnje vrijeme ponajmanje imaju veze sa igracima. Ubijedjen sam da bi Blaz ili Husref sa ovim igracima imali osam bodova prednosti. Adzem je trener za male klubove gdje nema pritiska, a mi ga evo dva puta recikliramo.
Bojim se da i ove sezone ostajemo bez titule, ali ne treba sada stvarati losu klimu oko kluba. Bice jos sezona, prezivicemo aBd i ovo, a po meni prioritet je prije igraca dovesti nekog trenera koji zna stvoriti timsku igru, a ne da gledamo iz kola u kolo ovu patnju.
Bice Zeljo opet sampion.