Ne objavljuju od sramote, jedino ako ima na njihovom navijckom forumu.AsharaK je napisao/la:Kako im nema parola nigdje xd
Ne objavljuju od sramote, jedino ako ima na njihovom navijckom forumu.AsharaK je napisao/la:Kako im nema parola nigdje xd
a sta pjevaju ovo najbolji golmaneee .... ?irfo je napisao/la:
joj Stane, kaze neko nemojte to ba, kaze Stana sta nemojte kad i oni meni psuju
Irfane Fejzicu najbolji golmanesz21 je napisao/la:a sta pjevaju ovo najbolji golmaneee .... ?irfo je napisao/la:
joj Stane, kaze neko nemojte to ba, kaze Stana sta nemojte kad i oni meni psuju
Još malo plavi brate,još samo malo,odbrojavam dane,biće uskoro,treba mi još nekoliko dana.Plava Porodica je napisao/la:Očekivao sam part3 kvarnjaciNeandertalac je napisao/la:Ako je na forumu drug sto smo nekada prije pravili Divove, pa neka se javi da uradimo nastavak.
Sifra; gvozdje se kuje dok je vruce![]()
@boccaccio druze jesi bolje? Moze li kakav post da oci odmorim
upravo. onaj kez pored srusene tribine i "brigu" za nase probleme mu ne mogu i necu nikada zaboraviti kao i ono nedavno pijansko pjevanje...bez obzira koliko bio normalan i pristojan momak, dobra raja.... pao mi je u ocima i nema mu halala.storm_raider je napisao/la:U jednom trenutku mi je jucer bilo malo i zao Dine. Upoznao sam covjeka, radili smo i nesto zajedno u jednom udruzenju za ocuvanje kulturne bastine, gdje sam se uvjerio koliki je patriota. Ali onda mi se vrate flesevi sa njegovim slikama ispred porusenog krova Zapada i papanskog osmijeha, slavlje sa njihove titule u Parku Princeva i ono pjevanje i pjansko valjanje po podu, pa zapjevam iz sveg glasa: "PREDAJ SE DINO, IZGUBIO SI BOJ...".
"najbolji golmane, Irfane Fejzicu..." Hahahhahahahhaha, zezaju ga jer je njihovo dijete.![]()
![]()
![]()
smurf_ je napisao/la:Joj i Nede kralja. Napisa lik na fb na onu izjavu Dulje -Moze li makar Stevo hahah
Ima li gdje ta slika ispred zapada?za_zivot_cijeli je napisao/la:upravo. onaj kez pored srusene tribine i "brigu" za nase probleme mu ne mogu i necu nikada zaboraviti kao i ono nedavno pijansko pjevanje...bez obzira koliko bio normalan i pristojan momak, dobra raja.... pao mi je u ocima i nema mu halala.storm_raider je napisao/la:U jednom trenutku mi je jucer bilo malo i zao Dine. Upoznao sam covjeka, radili smo i nesto zajedno u jednom udruzenju za ocuvanje kulturne bastine, gdje sam se uvjerio koliki je patriota. Ali onda mi se vrate flesevi sa njegovim slikama ispred porusenog krova Zapada i papanskog osmijeha, slavlje sa njihove titule u Parku Princeva i ono pjevanje i pjansko valjanje po podu, pa zapjevam iz sveg glasa: "PREDAJ SE DINO, IZGUBIO SI BOJ...".
"najbolji golmane, Irfane Fejzicu..." Hahahhahahahhaha, zezaju ga jer je njihovo dijete.![]()
![]()
![]()
PREDAJ SE DINO, IZGUBIO SI BOJ......
edit:
zaboravih i onaj transparent ispred Ceke koji je razapeo sa Emirom "nek komsiji crkne krava"
FaraonTM je napisao/la:
Ja to nisam vidio nikad...
E hvala, prvi put vidim ovo stvarno...za_zivot_cijeli je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
nije papak 100%, dobar je momak, lijepo vaspitan, dobra mu je raja.... ali ga je u zadnje vrijeme pjesma ponijela.FaraonTM je napisao/la:E hvala, prvi put vidim ovo stvarno...za_zivot_cijeli je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
Ma nikad se on meni nije sviđao, kako sam skontao on je momak iz čaršije al' to ne mora značiti da nije papak, imaš dosta takvih primjera.
Ma je li ovo Buki sa njim???za_zivot_cijeli je napisao/la:FaraonTM je napisao/la: