Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 08, 2018 6:32 pm

Nije mi samo jasno zašto konstantno vadite iz konteksta neke igrače da bi, kao, dokazali da bi bez njih bili bolji??? Jučer apsolutno ništa nije funkcionisalo i to je krivica svih, kako Stručnog štaba tako i svih igrača. Zadnja linija koja je dosta visila, vezni red letargičan, nesposoban da odgovori na igru ŠB, napad koji je izgledao poprilično nezainteresovano svih 90 + minuta. Desilo se, valjda izvuku pouke do srijede. Još uvijek je sve u našim rukama (nogama) i trebamo još ovih 8+ utakmica biti maksimalna podrška, kako je i jučer bilo. Taj Zajmović, o kome se ovdje elaborati rade, je jučer bio ništa bolji ili gori od drugih igrača. Odvadite ljudi, šta vam je. Malo nam se i vratilo za Mostar i to je to, idemo dalje. U srijedu jako važna utakmica, trebamo se čvrsto postaviti, prilika će biti, valjda jednu-dvije iskoristimo. Sloboda će biti defanzivna, dobro postavljena, čekat će naše greške, tako da moramo svi biti strpljivi uz maksimalnu podršku. Očekujem dvije-tri promjene, ne više od toga. Jako važan je i kup, imamo dobre šanse. Dupla kruna je još uvijek dostižna, tako da idemo jako do kraja.
VOLIM TE ŽELJO!!

Rigel
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:34 pm

Ljudi pljuju Zajmovica i spomnju kako nikoga ne moze proci... Lik svaku utakmicu probije bar 2-3 puta. A prizivaju Zeca i njegovo probijanje a on od kako je dosao u Zelju nije prosao jedan na jedan nikoga za sve ove utakmice koje je igrao. Uz to je izrazito neinteligentan, neodgovoran i sebican igrac. Nije ni Zajmovic Sane ali je bolji od Zeca.

neroazzuro
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:37 pm

Joj, pljuju...

Okolele
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:37 pm

Naklatili se Zajmoviću na leđa a lik odlican bio ove utakmice sto je igrao u posljednje vrijeme..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:41 pm

Bio Bogicev8c sad Zajmovic.... next is....

igla
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:42 pm

Realno, krila su nam čudna.
Zakarić je isto tako sebičan igrač, ali ne u smislu da šuta kad treba dodat, već svaki napad uspori uvaljivanjem guzova i nekim bespotrebnim okretanjima, umjesto da proba na dupli odigrsti, korisniji bi i sebi i nama bio.

Zec je šuta iz mrtvog ugla, ne dao Bog da asistira nekom. Zajmović nakon 2 dobra poteza pomisli da je glavni igrač ekipe, a onda ustvari postane najveća karina.

Vojo jednostavno nema lopti, igramo igru gdje krila ulaze, a bekovi ubacuju, a nama bekovi ubace svake prestupne. Čast Siniši koji odigra nešto. Ramović nekad prvi igrač tima, nekad je sam sebi loš.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:50 pm

ovo sve dođe k'o neki finalni test hoće li pobijediti zdrav razum i pamet ili tvrdoglavost i fiks ideje... :D

kako kod ade tako i kod navijača...
gradi željo boli te *****

voltron30
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:50 pm

Ni Zec ni Zajmović nisu neki aman zaman igrači. Ovdje je glavno pitanje, koji od njih dvojice je korisniji za tim? U početku prvenstva je Zajmović igrao više od Zeca, poslije je Zec zauzeo njegovo mjesto i počeli smo mnogo bolje igrati, kada je i krenuo onaj niz. Naravno, nije sam Zec za to zaslužan, nego cijela ekipa, ali očito Zec sa Vojom pravi puno bolji presing i trku od Zajmovića. Gledam baš ove zadnje utakmice, Vojo i dalje kidiše, pravi pritisak, ali slabo ga ko prati, i kada prate, to traje par sekundi i odustaju. Ne znam kakav je problem na relaciji Adžem-Zec, ali ako ijedan i drugi misle dobro klubu, trebaju to riješiti interno.

storm_raider
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:54 pm

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vortex
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:57 pm

A ljudi sta je sa Zebom
Jel čovjek živ uopće. Gdje je, šta je s njim? Može li on biti od ikakve koristi, pa zar je toliko propo da ga nema nigdje, ko šporet lepezan.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:58 pm

ma idemo do titule momci
Željezničar ante portas !

Kospicar
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:00 pm

Sto se tice zeca i zajim age, meni su u par deka, samo je zajim iskoristio maximalno sansu koju je dobio, u zadnjih par utakmica.

Zec je od strasne koristi, ako nije za prve, onda svaku tekmu mora ulaziti u 65. min jer ako nista pravi pritisak na zadnju liniju protivnika, a naravno uvijek je opasan po gol, samo sto zna nekad bit strasno sebican, al da ima sve, ne bi igrao kod nas hahh :D
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:07 pm

Zajmovic se bezveze napada. Juce ako nije bio bolji onda sigurno nije bio ni gori od prosjeka ekipe. Juce je 11 igraca, racunajuci i izmjene, odigralo za zatvora posle primljenog gola a i Ado je bio daleko od potrebnog nivoa. Bezveze je bilo koga izdvajati posle ovakve utakmice a pogotovo je bezveze izdvajati igrace od kojih se i onako najmanje ocekuje u situaciji kada zvijezde kluba odigraju mozda i losije od njega.. Mene je Zaka juce 100 puta vise nerviro od Zajmovica.. Nista nije uradio korisno a glavni nam je igrac u ekipi..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:16 pm

problem lijeve strane je bekovska pozicija pa tek onda krilo. mi nemamo lijevog beka koji u kontinuitetu moze solidno igrati. to je problem.
nazalost, malo toga se i moze popraviti jer smo tu deficitarni.
na poziciji lijevog krila imamo malo vise manevarskog prostora pa tu moze igrati Zec kojem svakako dajem prednost nad Zajimovicem, ili Ramovic koji je na toj poziciji proslu utakmicu vrlo dobro igrao... takodjer imamo i Zeru kao opciju.

generalno, stanje na lijevoj strani u bilo kojoj kombinaciji ce nam praviti problem do kraja bez obzira za koju se kombinaciju Adzem odluci.

ako tome dodas i Bogicevica koji objektivno ne moze igrati na nekom visokom nivou i od kojeg ti je ostala samo skok igra onda je jasno da je problem i veci.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:28 pm

Nesto kontam ne bi bilo lose dati podrsku i igracima i strucnom stabu, makar za promjenu
I Bogiju i Zaimovicu i Hadzicu i Zakaricu i Adi i Mehremicu i Kajkutu i ....
Takvi su kakvi su, nasi su
Nema jos puno do kraja
5. - 7. Okt 1992.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:33 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Nesto kontam ne bi bilo lose dati podrsku i igracima i strucnom stabu, makar za promjenu
Nema jos puno fo kraja
A stani,sta se do sad radilo.Podrska nikad nije izostajala ali ovo sta mi dozivljavamo od svojih igraca je kriminalno vec par sezona.Iako sam bio ljut na navijace zbog posjete ali definitivno nisu vise ni zasluzili.Uprava zasluzuje pun stadion ali jbg ono na terenu sto se prilaze puni stadione.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:36 pm

I ovaj vikend neka nelagoda u stomaku...

Vala da hoce proci ova sezona pa da se naspavam ko covjek...

Jeb.em mu led kako sami sebi komplikujemo stvari... Sa jucerasnja 3 boda bi bili na korak do titule, isto kao ona 3 u mostaru... 2 puta smo kiksali u mjesec dana.... Al eto to nam je valjda tako sudjeno...

Najvise me strah toga sto nam ne odgovara da imamo isto bodova na kraju... A ne odgovara nam ni da titulu odlucujemo u zadnjem kolu jer ce sarajevo poginuti da nam ne daju pobjedu...

Jednostavno moramo pokazati zube, poginuti na terenu i uzeti jebene titule...

Da vratimo taj pobjednicki mentalitet...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:41 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
ned apr 08, 2018 7:33 pm
11plavih'92 je napisao/la:
Nema jos puno fo kraja
A stani,sta se do sad radilo.Podrska nikad nije izostajala ali ovo sta mi dozivljavamo od svojih igraca je kriminalno vec par sezona.Iako sam bio ljut na navijace zbog posjete ali definitivno nisu vise ni zasluzili.Uprava zasluzuje pun stadion ali jbg ono na terenu sto se prilaze puni stadione.
Čarli legendo ti igrači sa svim svojim manama i vrlinama su prvi na tabeli, igraju polufinale Kupa i od njih takvih očekujem da dignu pehar(e)
Hebavanje majki i režanje sa tribina neće pomoći u tome, ni njima na nama
5. - 7. Okt 1992.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:47 pm

Vortex je napisao/la:
ned apr 08, 2018 6:57 pm
A ljudi sta je sa Zebom
Jel čovjek živ uopće. Gdje je, šta je s njim? Može li on biti od ikakve koristi, pa zar je toliko propo da ga nema nigdje, ko šporet lepezan.
Ja sam ocekivao da bi nam mogao valjati kao joker, konkretno u situaciji koja se juce desila, kada ganjamo rezultat, ali nazalost njegovo vrijeme je proslo, nije ni za zatvaranja utakmice. Stvarno steta.
Generalno, tokom pauze smo na forumu mislili da imamo dosta opcija, sada se ispostavilo da od Zebe nema puno koristi, da od silnih krilnih igraca su dva ostala u opticaju, i to jedan koji je haman bio otpisan od strane kluba, nudila mu se posudba. Sada desni bek igra lijevo, Ramovic opet zna otici na krilo. Krpi se. Larson je postavio sastav koji ocekuje u kupu i ja se apsolutno slazem s njegovim misljenjem, ona ekipa bi trebala istrcati protiv Slobode.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

kikirikikospice
Kontakt:

ned apr 08, 2018 7:47 pm

Od ulaza na stadion se osjetio pritisak, taj dan nije nam nista poslo za nogom i tjt.

Svaki povratak na prethodnu utakmicu je gubljenje vremena, idemo u srijedu doci u sto vecem broju. Pozelio sam i vecernji termin.

Zajim ili Zec, to citam vec zadnjih 100 postova. Pretjeruje se i sa jednim i sa drugim, odmorite molim Vas od te price.

Ogadimo fudbal slancima !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava