sub apr 07, 2018 8:58 pm
Pesimista sam poslije danas . Kao i dosta nas , vidimo valjda iz prethodnih iskustava . Sve smo preživjeli sa Željom , mislim da je falilo da naš golman zabije gol sa naše polovine . Dio historije , i događaj koji će se prepričavat .
Pitarima jedina šansa da spase sezonu , da omoguće Zrinskom da bude prvi . Otvorite forum onaj tamo i vidite skupinu bolesnika , i protiv koga se borimo . Žele da Zirnski dobije kao zbog uprave , a sezona im je neuspješna zbog silnih povreda .
Ovo kolo se niko ne žali na suđenje ? Zašto bi ? Zrinski se približio prvoj poziciji , svi sretni . OSIM NAS . Nema veze što sudija čim naš priđe igraču Širokog svira faul , a konta mora baš biti faul da se svira.
Adžem mora shvatiti da mu je svaki igrač prijeko potreban . Zeba,Projić,Modić,Zec,Anel,Kemo mora počet da kombinuje sastave ili inače ćemo ispuhati.
Svi oni donose kvalitet za ove lige .Mora odmarat igrače , jer se već vidi umor i tzv."kurcobolja". To nije kurcobolja , nego nemoć . Vidljivo je bilo da su igrači Širokog bliži lopti uvijek, jači puno u duelima. Mi smo im dopustili , sami smo krivi .
Ali ne treba se predavat , jako do kraja . Valjda ćemo biti i ti šampioni.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!