Siniša Stevanović
Daniel Graovac
Vedran Kjosevski
Ostali, odron.
Ne znam šta ima izdvajati nekoga.
Ljudi psuju Bogičeviću i Zajmoviću, a ne vide da ništa bolje nisu odigrali Ubiparip, Hajdarević, Vranješ i ostali. I nayebem se ja svim onima koji su psovali Jadranku oca, majku, mrtve i slično. Vama nije mjesto na tribini. Stidite se, pičkice! I nayebem se svakome ko je zviždao igračima.
Al' što mi je drago zbog ovih što izađoše ranije
I onda neko kaže da se smiri. Pa treba svakome ko se onako ponaša i psuje jebat sve po spisku. Isprebijati i izbaciti smradove. Definitivno sjever je tribina puna luđaka, plati 8KM i misli da je Bog, da smije šta god hoće...
Najlošija utakmica Ubiparipa kako je došao u Želju. Isto, mislim da je Hadžić unosio dosta nervoze, a to je pogotovo uticalo na Bogičevića.
Hajdarević također katastrofalan. Vranješ isto. Ma svi osim Siniše i Graovca. Nema se šta dalje govoriti.
Vedran

Igra odron, bez ideje, Sablić pojeo Adžema, taktika k.urac, sve preloše. Za nadati se da ćemo se dozvati za Slobodu. Jovane Blagojeviću, vraćaj se!
Stevanović i Graovac su najborbeniji igrači koji su igrali u Želji posljednjih nekoliko godina. Bravo momci! To je Željo!
Hvala Vedranu! A hvala i Bogu. Ovo nam se vratilo za ono u Mostaru. Idemo dalje. SVI NA GRBAVICU U SRIJEDU!
PS
Hvala i Graovcu. Kakva reakcija, kakva odbrana
MAJSTORE!