neroazzuro je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 11:49 amJa sam mislio da si ti malo ozbiljnijiNemoj se ljutit.

neroazzuro je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 11:49 amJa sam mislio da si ti malo ozbiljnijiNemoj se ljutit.
Ma Zakaric je nase najbolje krilo i najbolji igrac prve polusezone.neroazzuro je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 11:46 amSad tek skontam da se vraća Zakara. Biće slatke muke u napadu, napokon. Rama na polušpica i![]()
More komforno, samo onda dovesti brate i Nikolu za trenera ofanzive
Ako bude lijepo vrijeme idealan termin za subotu bi bio 18h. Meni ne smeta ni da je u 4 ujutru ali fakat dosta raje radi i ne moze doci kad igramo prije 17h.. U sustini to ne utice puno na posjetu.. Bilo bi nas mozda milju vise..Kospicar je napisao/la:Joj price ne valja termin u subotu u pola 5, kae “raja” radi, a “svi” se zale nema posla, daj ba ljudi nemojte te price, radi par hiljada, ne radi 400 hiljada ljudi u pola 5 u subotu.
Nisam bas siguran da ide Jovan,bilo je nekih prica,al se situacija malo promjenila,uzmemo li trofej,ne vjerujem da ćemo previse mjenjati.
Iz tvojih usta...exdomorocki je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 12:13 pmNisam bas siguran da ide Jovan,bilo je nekih prica,al se situacija malo promjenila,uzmemo li trofej,ne vjerujem da ćemo previse mjenjati.
Svasta se tu onda mjenja,od para pa do igranja LP i EL,a tu si u izlogu.
sve si ti u pravu, al bilo je priče da hoće da ide zaraditi još neki novac. jovanče nam je dao mnogo, ne bi imao ništa protiv, zaslužio je ..exdomorocki je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 12:13 pmNisam bas siguran da ide Jovan,bilo je nekih prica,al se situacija malo promjenila,uzmemo li trofej,ne vjerujem da ćemo previse mjenjati.
Svasta se tu onda mjenja,od para pa do igranja LP i EL,a tu si u izlogu.
Mišljenje se najlakše mijenja parama - ma šta mišljenje, ideologija, žena,firma....šta hoš'Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 12:38 pmDa hoce Vojo promjeniti pocetno misljenje. Pravi igrac.
teško je naći igrača kakav je Vojo.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 12:38 pmDa hoce Vojo promjeniti pocetno misljenje. Pravi igrac.
A da ti pokažeš bar malo respekta prema tom čovjeku? Nisi veći navijač Želje ni bolji čovjek ako radiš to što radiš.
Moj respekt ničim nije zaslužio, prosječni fudbaler koji nije napravio nikakvu karijeri van Torpeda ili u tadašnjoj reprezentaciji. Kao čovjek niko i ništa! Na osnovu čega da ga respektujem? I šta to ja tačno radim?! Ako ti se ne sviđa nabrojano, produži dalje! P. S. Odmoran sam kao malo kada.Mikula Mali je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:23 pmA da ti pokažeš bar malo respekta prema tom čovjeku? Nisi veći navijač Želje ni bolji čovjek ako radiš to što radiš.
Odmori za tvoje dobro.
Premlad si da bi mogao donositi takav sud, a uz to ne razumiješ dušu čaršije tog nekog davnog vremena. Ako si pametan, a jesi, razmislit ćeš o ovome što ti pišem jer ti možeš puno boljih i pametnijih stvari uraditi u životu od prostog vrijeđanja maglovitog vremena.arctg je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:32 pmMoj respekt ničim nije zaslužio, prosječni fudbaler koji nije napravio nikakvu karijeri van Torpeda ili u tadašnjoj reprezentaciji. Kao čovjek niko i ništa! Na osnovu čega da ga respektujem? I šta to ja tačno radim?! Ako ti se ne sviđa nabrojano, produži dalje! P. S. Odmoran sam kao malo kada.Mikula Mali je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:23 pmA da ti pokažeš bar malo respekta prema tom čovjeku? Nisi veći navijač Želje ni bolji čovjek ako radiš to što radiš.
Odmori za tvoje dobro.![]()
Svoj ti pos'o, mani se mene, svega ti. Dobro si oful'o poentu. Vozdra.Mikula Mali je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:38 pmPremlad si da bi mogao donositi takav sud, a uz to ne razumiješ dušu čaršije tog nekog davnog vremena. Ako si pametan, a jesi, razmislit ćeš o ovome što ti pišem jer ti možeš puno boljih i pametnijih stvari uraditi u životu od prostog vrijeđanja maglovitog vremena.arctg je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:32 pmMoj respekt ničim nije zaslužio, prosječni fudbaler koji nije napravio nikakvu karijeri van Torpeda ili u tadašnjoj reprezentaciji. Kao čovjek niko i ništa! Na osnovu čega da ga respektujem? I šta to ja tačno radim?! Ako ti se ne sviđa nabrojano, produži dalje! P. S. Odmoran sam kao malo kada.Mikula Mali je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:23 pm
A da ti pokažeš bar malo respekta prema tom čovjeku? Nisi veći navijač Želje ni bolji čovjek ako radiš to što radiš.
Odmori za tvoje dobro.![]()
P. S. Na forumu se ne postaje "heroj ulice". Vjeruj mi.![]()
Dobro. Kako hoćeš tj. svako u životu ima svoj put i pravo na izbor.arctg je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:44 pmSvoj ti pos'o, mani se mene, svega ti. Dobro si oful'o poentu. Vozdra.Mikula Mali je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:38 pmPremlad si da bi mogao donositi takav sud, a uz to ne razumiješ dušu čaršije tog nekog davnog vremena. Ako si pametan, a jesi, razmislit ćeš o ovome što ti pišem jer ti možeš puno boljih i pametnijih stvari uraditi u životu od prostog vrijeđanja maglovitog vremena.arctg je napisao/la: ↑uto apr 03, 2018 1:32 pm
Moj respekt ničim nije zaslužio, prosječni fudbaler koji nije napravio nikakvu karijeri van Torpeda ili u tadašnjoj reprezentaciji. Kao čovjek niko i ništa! Na osnovu čega da ga respektujem? I šta to ja tačno radim?! Ako ti se ne sviđa nabrojano, produži dalje! P. S. Odmoran sam kao malo kada.![]()
P. S. Na forumu se ne postaje "heroj ulice". Vjeruj mi.![]()