Kafanom ori se,igraj Željo bori se! Plavi jebite tu udbašku kuravu.
P.s. @izlija pa gdje će ti bolan duša? Čuj pritefterio me ko pitara,pa da si mi opsovo mogo bi ti halalit nekako,ali ovako ne ne..
Sa cime ekipa ide organizovano kombijem ili onako svojim autima ?NerBec je napisao/la:Evo ni ja nikako zaspati, trebao bih iz Sanskog Mosta u 7 krenuti, sa hanumom naravno, hajd kaže da vidim i ja to čudo, i šta cua moja ekipa već otišla.. još nema mi kući onda do 01:00, a sastanak u 08:00 ujutro u pm.. J.ebat ga imam još fore do 07:00 da razmislim.
Sto ne udjoh ranije na forum da ti kazem da dodjes u kafanicu na ugluPlava Porodica je napisao/la:Neki prijedlog za neku kafanu sada neko???
A sto to ne bi imali podrsku i sa zapada. Kakav bojkot ba? Gluposti brate izvini ali jesu. Ja sam mislio da ce dic na 20 ali zapad gore ne moze ispod 15.Valter je napisao/la:Omalovažavanje i vrijeđanje našeg Želje od strane Dine Selimovića nam je opće poznato. Taj isti Dino odredi cijenu zapada od 15 KM, ko biva da uzme lovu od nas levata. Zato ne dozvolimo da njemu i pitarima punimo džep. Svi znamo na koga nam je bolje potrošiti te novce. Opet ponavljam ma koliko nekome bio naporan.
Danas bojkot zapadne tribine. Našim momcima dovoljna je podrška sa juga.
do 13 hcipiripi je napisao/la:Do koliko sati se mogu danas karte uzeti u nasem fan shopu