ma nama ni x ni da izgubimo ne znaci nesto pretjerano
ali pobjedom bi se malo odlijepili, tako da juriiiis
10 maraka je osnovni paket moje tv,na kojem imaju ovi kanali.Ako je to puno,ja fkt nez...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 9:49 amNe znam kako vam se da peglati sa streamovima. Fino u neku kafanu, atmosfera nerijetko ludja nego na stadionu..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
E ovaj je dobar
Aktivira se pola sata prije utakmice.Peace je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:03 amPlava braco prvi put koristim ovaj pay per view pa ako moze neko da mi pomogne; uplatio sam im pare, transkacija je uspjesno prosla jer su mi poslali i racun online a i skinuli 2km... i gdje sad idem... sad kad hocu da se prijavim sa mojim podacima na moja web tv pise mi da nisam njihov korisnik i sl. bla bla.... pa gdje da nadjem tu utakmicu ili ce se ona negdje aktivirati od 14:00 npr.... pa ako je neko vec koristio ovu opciju pay per viewa, a vjerovatno jeste molio bi da mi objasni, tacnije bio bi zahvalan... naravno moze u PP....
Aktivirat ce se pola sata prije, tada ces moci koristiti uslugu bez problema.Peace je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:03 amPlava braco prvi put koristim ovaj pay per view pa ako moze neko da mi pomogne; uplatio sam im pare, transkacija je uspjesno prosla jer su mi poslali i racun online a i skinuli 2km... i gdje sad idem... sad kad hocu da se prijavim sa mojim podacima na moja web tv pise mi da nisam njihov korisnik i sl. bla bla.... pa gdje da nadjem tu utakmicu ili ce se ona negdje aktivirati od 14:00 npr.... pa ako je neko vec koristio ovu opciju pay per viewa, a vjerovatno jeste molio bi da mi objasni, tacnije bio bi zahvalan... naravno moze u PP....
E hvala puno Asharak na odgovoru....AsharaK je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:04 amAktivira se pola sata prije utakmice.Peace je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:03 amPlava braco prvi put koristim ovaj pay per view pa ako moze neko da mi pomogne; uplatio sam im pare, transkacija je uspjesno prosla jer su mi poslali i racun online a i skinuli 2km... i gdje sad idem... sad kad hocu da se prijavim sa mojim podacima na moja web tv pise mi da nisam njihov korisnik i sl. bla bla.... pa gdje da nadjem tu utakmicu ili ce se ona negdje aktivirati od 14:00 npr.... pa ako je neko vec koristio ovu opciju pay per viewa, a vjerovatno jeste molio bi da mi objasni, tacnije bio bi zahvalan... naravno moze u PP....
E hvala puno Omare na odgovoru.....Omar500 je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:05 amAktivirat ce se pola sata prije, tada ces moci koristiti uslugu bez problema.Peace je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:03 amPlava braco prvi put koristim ovaj pay per view pa ako moze neko da mi pomogne; uplatio sam im pare, transkacija je uspjesno prosla jer su mi poslali i racun online a i skinuli 2km... i gdje sad idem... sad kad hocu da se prijavim sa mojim podacima na moja web tv pise mi da nisam njihov korisnik i sl. bla bla.... pa gdje da nadjem tu utakmicu ili ce se ona negdje aktivirati od 14:00 npr.... pa ako je neko vec koristio ovu opciju pay per viewa, a vjerovatno jeste molio bi da mi objasni, tacnije bio bi zahvalan... naravno moze u PP....
Kup pitari osvajaju, tako napokon uzimaju duplu krunu kad spoje sa Antalya trofejom
Kako se aktivira ta opcija sa 5 giga?
To ti košta 1KM, imaš u dokupu dnevnog saobraćaja.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:35 amKako se aktivira ta opcija sa 5 giga?
Ma znam.. Ali šta se ono kuca da mi izađu sve opcije pa da odlučim šta ću?AsharaK je napisao/la: ↑sub mar 03, 2018 11:37 amTo ti košta 1KM, imaš u dokupu dnevnog saobraćaja.