Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 01, 2018 12:01 am

storm_raider je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:58 pm
Durgo je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:57 pm
Evo ako uvezemo 5 stranica bez hejta od mene piva za sve koji su napisali post u tih 5 stranica, za hadziju nularica :)
Hadzija Gavran: "Ova nularica ista ko prava"
Sklanjaj janjetinu, nece hodza (gavran) pive.
1987

MrRiccoli
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:03 am

Paranoja je napisao/la:
sri feb 28, 2018 3:43 pm
Mislim da ljudi precjenjuju našu finansijsku moć, sam ugovor Vranješa plus doprinosi na platu koji idu će za pola godine iznositi preko otprilike 100.000KM, bonusi igračima su tek nedavno isplaćeni igračima za dobar završetak polusezone sa obzirom da se nije imalo od čega isplatiti kako nije bilo prihoda tokom zimske pauze a nismo svakako pretjerano likvidni. Sva priča i očekivanja su se vrtila oko toga da se Džeko proda pa uzme koja stoja hiljalda ali ništa ni od toga ne bi... Sarajevo je prodalo par igrača što će im ako ništa pokriti troškove plata i slično dok nama prazni tereni na domaćim tekmama svakako ne pomažu.

Priča se da i predsjednik daje svoje pare dok se (ako Bog da) ne osvoji koji trofej kada bi vratio onda svoj uloženi novac ali se i sve svodi na prodaju nekog od naših par dragulja u sredini, sa obzirom da se Hajdarević ustalio a očigledno je Anel sada četvrta opcija, mislim da će njegova prodaja na ljeto biti neophodna kako bi ostali konkurentni ukoliko ne napravimo čudo i prođemo par kola pretkvalifikacija.

Poenta priče jeste da moramo imati strpljenja i žrtvovati naše želje tipa pokrivanje istoka i sl. i pričekati neke konkretnije prilive novca jer 'ne može i janje i pare' :)
Sto li svi izignorisase covjeka

SanMan
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:17 am

gavran je napisao/la:
sri feb 28, 2018 8:56 pm
Durgo je napisao/la:
sri feb 28, 2018 3:15 pm
zubanovic89 je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:11 am
PS: Pitao neko za slike

slika

slika
LJEPOTA !
meni ovo ne izgleda da je u vinklu
Vala niđe vinkla, jedino da ga onaj @BlwD spoji sa Sjeverom pa da uravna.
Bolje bi bilo bez stubova, ali sa stubovima bi imali pravo orginalni "stari" a novi stadion

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:26 am

Ni jedan mladi igrač nece postati igrač bez kvalitetne kritike, pa ako neko misli da svakog treba tapkati po ramenu prevario se.
Igrači moraju kritiku prihvatiti i ispraviti nedostatke. Najbolji igrači su se uvijek najviše kritikovali od strane strucnog staba a vi razmislite zasto je to tako.
Ova ekipa ima potencijal ali strucni stab mora biti kritican prema njima i uvijek traziti vise jer se samo tako napreduje. Kada osvoje trofej neka u miru uzivaju i rade sta hoce a do tad maksimalan **** na trening i utakmicu, dobro ponekad Vranješ može zapjevati.

PS. Trebaju Ramu natjerati da otpjeva, bolji je pjevač nego fudbaler pa vi vidite.. Ili da na proslavi otpjeva?
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

zeljeznicka21

čet mar 01, 2018 12:30 am

Sinisu sam prije cesto kritikovao, ali sve je bolji i bolji od kako je Adzem dosao, ali kad lose igra, onda ga bas u.sere, u Tuzli zadnje dvije tekme on kriv za poraze (tj poraz i X), a te tekme su nam puno znacile
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

svraka
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:31 am

Braćo sretan nam Dan nezavisnosti naše jedne jedine!
Forza 1921!

Oda majstore!

Charlie Sheen
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:33 am

MrRiccoli je napisao/la:
čet mar 01, 2018 12:03 am
Paranoja je napisao/la:
sri feb 28, 2018 3:43 pm
Mislim da ljudi precjenjuju našu finansijsku moć, sam ugovor Vranješa plus doprinosi na platu koji idu će za pola godine iznositi preko otprilike 100.000KM, bonusi igračima su tek nedavno isplaćeni igračima za dobar završetak polusezone sa obzirom da se nije imalo od čega isplatiti kako nije bilo prihoda tokom zimske pauze a nismo svakako pretjerano likvidni. Sva priča i očekivanja su se vrtila oko toga da se Džeko proda pa uzme koja stoja hiljalda ali ništa ni od toga ne bi... Sarajevo je prodalo par igrača što će im ako ništa pokriti troškove plata i slično dok nama prazni tereni na domaćim tekmama svakako ne pomažu.

Priča se da i predsjednik daje svoje pare dok se (ako Bog da) ne osvoji koji trofej kada bi vratio onda svoj uloženi novac ali se i sve svodi na prodaju nekog od naših par dragulja u sredini, sa obzirom da se Hajdarević ustalio a očigledno je Anel sada četvrta opcija, mislim da će njegova prodaja na ljeto biti neophodna kako bi ostali konkurentni ukoliko ne napravimo čudo i prođemo par kola pretkvalifikacija.

Poenta priče jeste da moramo imati strpljenja i žrtvovati naše želje tipa pokrivanje istoka i sl. i pričekati neke konkretnije prilive novca jer 'ne može i janje i pare' :)
Sto li svi izignorisase covjeka
kako mislis da nismo pretjerano likvidni?

Ajzea
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:39 am

Kako pojednostaviti.. Navijam za Zeljeznicar a ne za Sinisu, Hajdarevica, Bogicevica ili Kjosevskog.

Brkoo
Kontakt:

čet mar 01, 2018 1:10 am

Lik zna da ce Vranjes dobiti 100 hiljada za pola godine, jos bonusi igracima kao tek nedavno isplaceni :roll:
Onda pise da se prica se da predsjednik daje iz svog dzepa pare, prica da su ljudi su se cekale samo pare od Dzeke, toliko je to debilna prica da se rijecima ne moze opisati. Odakle ti info? Ma mali Ferid govori tako a njemu rekao Refko frizer, dok je sisao Hamdu, Hamdo pricao na telefonu sa nekim covjekom. Dok je pricao Refko ga je prisluskivao. Covjek sa kojim je Hamdo pricao na telefonu navodno je amidza nekog Mirse, a Mirso dobar haver sa Hamom. Hamo je legenda, oba mi oca.

Sad ozbiljno, ljudi u upravi i klubu opcenito, imaju u svom vlasnistvu jake i ozbiljne kompanije ili rade u takvim kompanijama, i onda dodje neko i napise da su cekali samo pare od Dzeke.. :placeodsmijeha: :zid:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 01, 2018 1:17 am

Pa evo mart je. Rekose da cemo se ugasiti u martu ako ne prodamo nekog :(

Ko bude zadnji nek ugasi svjetlo.

Samo sabura. Pa cemo vidjet je li on upravu. :kafa:

kAtzie
Kontakt:

čet mar 01, 2018 3:38 am

AsharaK je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:47 pm
Neka mi neko objasni ko je kritikovo Hajdarevića i Kjosevskog? Šta je kritika reć da se Hajdar umorio ili da je Veca zeznuo penal? Saša i Vojo povedite nas!
@Ivane, i mene isto zanima. Ko je kritikovao Kjosevskog (osim sto mu je lopta ispala u Krupi) i Hajdarevica (koji nije dobro procijenio offside liniju, isto u Krupi)?

Subjektivnost vs. Objektivnost.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

kAtzie
Kontakt:

čet mar 01, 2018 4:09 am

IvanOsim je napisao/la:
sri feb 28, 2018 10:33 pm
@kAtzie

Normalno da je dobio vece kritike Vedran, cuj ne vjerujes. Procitaj komentare poslije utakmice pa ces vjerovati. Cak je i u onon glasanju za igraca utakmice imao trostruko manje glasova. A dva fantasticna izlijetanja i odbranjen penal. Sinisa asistencija za gol i krivac za gol.
A osim mene i eventualno dva forumasa niko nije kritikovao Sinisu.

Sam si napisao post pun ti je ku.rac kritika za nase igrace, izvadio sve Sinisine sitiuacije, a kad se Vedran ili Hajdarevic kritikuju (a puno su se vise kritikovali u ove dvije utakmice, sto je van svake pameti), tad ti nije pun ku.rac kritika za nase igrace.

Za druge bekove u ligi ne mogu vaditi statistiku, al samo Stanic je u prvoj polusezoni skupio 4 asistencije.
Joj, jarane, ti bas ko corava koka. A i ona nekad zrno ubode.

Ti kenjas po Sinisi, pa ti onda glavni argument sto raja kenja po Veci i Harisu.. a haman niko rijeci nije progovorio protiv njih.

Uostalom, imas gore navedenu argumentaciju. Dokazi mi suprotno, bujrum.

Jednostavno da jednostavnije ne moze da bude.

Zivio ti meni, i da docekamo jos mnogo titula u plavom taboru.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

Dimitrije113

čet mar 01, 2018 5:10 am

1921.ba je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:25 pm
IvanOsim je napisao/la:
sri feb 28, 2018 7:53 pm

Evo vi 1921.ba pravite poteze Blagojevica koji za 2 mjeseca ide dzabe. Pa valjda treba prvo Hajdarevicevi potezi, momak ima 20 godina, napravit ce karijeru kakvu samo moze sanjati Blagojevic. Al ne, hajmo ovog dizati, kad mu se igra dobar je. Meni to nije uredu.
Uz dužno poštovanje, klanjalo se Miroslavu Stevanoviću koji je odbio novi ugovor, koji je duplo manje u Klubu od Jovana koji je odigrao puno više utakmica i puno više dao Klubu. Nama je svaki igrač jednak i cijenimo svakoga ko je doprinio našem Želji. Lične aspiracije i subjektivnost nisu mogući i neće biti.

Ne znam kako nekome ko navija za Želju neki igrač može biti bitniji od drugog, valjda smo svi jedna cjelina?
@IvanOsim

Ja ne znam kako te nije sramota? To je najmanje sto su mogli da urade za Blagojevica! Sta tu tebi nije fer,nije mi jasno? Trebali su samo da ga izmontiraju tako da traje minimum 5 minuta,a imali su materijala i to ne bi bilo dovoljno da mu se oduze za sve sto je dao za klub i ekipu. Jedini igrac koji misli na ekipu prvo a onda na sebe.
I onda se pojavi neki zvalonja kao sto si ti i pocne da pise gluposti.
Zaboravljate koliko ste se ogresili o njega. Na derbiju protiv Sarajeva,Jovan oduzme loptu sutne i onaj crnac ne znam mu ni ime "OK" pipne loptu i malo je srene i on postane junak jbt. Sramota bre!
I tako 100 puta u vezi Jovana u raznim situacijama.
Da ne pricam o tome da ga je vecina trenera opstrujiralo i guralo u drugi plan. Sa Hadziahmetovicem je izgledao najbolje i to je na neki nacin njegov nivo,ali on ode i onda su se razni smenjivali. Sa Hajdarevicem izgleda najbolje i niko nema nista protiv da i njemu naprave video. Ali zna se ko je Majstor. I sad neko treba da ima nesto protiv sto mu Željo i 1921 prave reklamu. Pa i treba nego sta. Pa sta treba da ga ukanale i tako da mu se oduze. Sto bi bilo kome smetalo da on ode u neki dobar klub za dobre pare? Gde je tu Željo na guditku?
Svaka čast momcima iz "1921" sto su se potrudili da urade ovaj video,ali podvlacim da je to minimum minimuma koji su mogli da urada za njega i hvala im.

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 01, 2018 7:37 am

Sad u Avazu čitam da osvajač titule dobija 900 000 KM kao nagradu, 400 000 KM kao učesnik prvog pretkola LP, te u slučaju ispadanja u startu, u drugom pretkolu EL još 400 000 KM. Ukupno 1 700 000 KM za apsolutni neuspjeh u Europi, još na sve to idu ulaznice, tv prava, novi sponzori.. Mnogo keša.
I gledam sve državne prvake koji će igrati u prvom pretkolu LP. Poljska, Slovenija, Slovačka, Mađarska, Srbija.. To su neki šampioni protiv kojih su nam šanse jako male, ali uz neku sreću u žrijebu mogli bi glat proći dalje. Pa sigurno ne bi bili autsajderi u 30% tih utakmica, e sad kakve smo sreće vidjećemo.
Te uz eventualnu prodaju Hareta ili Anela, za 1 000 000 eura a jedan će sigurno otići za tu ili približnu cifru mi ćemo na ljeto ojačati finansije za skoro 4 000 000 KM.
Još ako bi se potrefila prodaja Vedrana, da Džeko promjeni klub, te da Istanbul otkupi ugovor za Baju ta cifra bi mogla još rasti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

čet mar 01, 2018 8:27 am

Zbog očigledne kradje na Koševu u utakmici Sarajevo-Radnik, sudija Goran Paradzik ce dobiti suspenziju od 6 utakmica. Ipak, Radniku niko ne može vratiti tri, igrom zaslužena, boda. Radnik je zakinut za penal, crveni karton, ofsajde 1 na 1...

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kontranogama
Kontakt:

čet mar 01, 2018 8:38 am

Ima oko dvije godine kad sam prvi (nema veze sa onim eto ja sam najpametniji) napisao da niko ne hvali Blagoja a on motor ekipe. Hocu da kazem da se slazem sa svima da smo momka malo hvalili koliko je uradio za nas klub. Nije Iniesta ali nismo ni mi Barca, Covjek se ne exponira ,malo daje intervjue ali zato radi na terenu sto najbolje moze i zato hvala ekipi 1921 za video ( da je bogdo i duzi ). Ako ne ostane kod nas i narednu sezonu hvala mu na svemu, nikad nije osramotio sveti dres.
Ovo oko love, znam da nam treba i da je prodaja najglavniji izvor ,za sada, ali malo mi previse da prodamo sva tri dragulja u istom momentu.
I hajmo malo pozitive,pa teren, krov, jug u skoroj buducnosti, ne igramo lose, vrlo moguce osvajanje trofeja ove godine, Papac sportski, Adzem radi kako treba, mladi dobijaju dobre minute, juniori nas odusevise, uprava radi i suti itd itd. pa moze li iko normalan da se zali.
P.S. eto da budem u trendu sletio sam u subotu i nisam stigao na tekmu pa hocu da se zalim na upravu sto nisu pomakli termin da Ja stignem na tekmu.
Zadnja izmjena: kontranogama, dana/u čet mar 01, 2018 8:41 am, ukupno mijenjano 1 put.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Norsborg
Kontakt:

čet mar 01, 2018 8:41 am

avlami97 je napisao/la:
čet mar 01, 2018 8:27 am
Zbog očigledne kradje na Koševu u utakmici Sarajevo-Radnik, sudija Goran Paradzik ce dobiti suspenziju od 6 utakmica. Ipak, Radniku niko ne može vratiti tri, igrom zaslužena, boda. Radnik je zakinut za penal, crveni karton, ofsajde 1 na 1...

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Boro Elcic na aparatima.

storm_raider
Kontakt:

čet mar 01, 2018 8:52 am

kontranogama je napisao/la:
čet mar 01, 2018 8:38 am
Ima oko dvije godine kad sam prvi (nema veze sa onim eto ja sam najpametniji) napisao da niko ne hvali Blagoja a on motor ekipe. Hocu da kazem da se slazem sa svima da smo momka malo hvalili koliko je uradio za nas klub. Nije Iniesta ali nismo ni mi Barca, Covjek se ne exponira ,malo daje intervjue ali zato radi na terenu sto najbolje moze i zato hvala ekipi 1921 za video ( da je bogdo i duzi ). Ako ne ostane kod nas i narednu sezonu hvala mu na svemu, nikad nije osramotio sveti dres.
Ovo oko love, znam da nam treba i da je prodaja najglavniji izvor ,za sada, ali malo mi previse da prodamo sva tri dragulja u istom momentu.
I hajmo malo pozitive,pa teren, krov, jug u skoroj buducnosti, ne igramo lose, vrlo moguce osvajanje trofeja ove godine, Papac sportski, Adzem radi kako treba, mladi dobijaju dobre minute, juniori nas odusevise, uprava radi i suti itd itd. pa moze li iko normalan da se zali.
P.S. eto da budem u trendu sletio sam u subotu i nisam stigao na tekmu pa hocu da se zalim na upravu sto nisu pomakli termin da Ja stignem na tekmu.
:palacgore: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mirzza
Kontakt:

čet mar 01, 2018 9:27 am

ChWilla je napisao/la:
sri feb 28, 2018 10:49 pm
ja ne omalovažavam mujagića ničim osim njegovog odnosa na terenu za prvi tim. a to su realne činjenice. njegov još postojeći potencijal i doprinos velikom ostvarenju juniorskog tima ne isključuju kajkutov doprinos sadašnjoj poziciji prvog tima. a stvari nam se prečesto, previše postavljaju kao da isključuju, dovoljno često da se čovjek pita je li slučajno. ne ti...

o tom ostvarenju juniorskog tima se i ovako nedovoljno priča, a zamisli koliko bi se pričalo da je prvi tim četvrti...pričalo bi se samo o remontu, ostavkama i tjeranju. jer smo takvi.
Nisi konkretno ti, ali dosta ljudi ovdje pise lose o tom Mujagicu. Evo konkretno sta je on dobio minuta za prvi tim u ovoj sezoni?
3 utakmice 22 minute i tu je on kao pokazao nezalaganje i los odnos, za nekih 7 minuta po utakmici?
Te tri utakmice su bile protiv Sirokog 0-0 (jesmo li tada imali Kajkuta?), protiv Krupe 4-1 i Radnik 3-2 gdje je dobio minut.
Napravio je glupost u proslosti i pauzirao godinu dana, Adzem ga dozira i vraca kroz juniore gdje je pokazao kvalitet, tako da ja njegov odnos prema grbu gledam kroz te tekme a ne kroz ovih 22 minute za prvi tim. Ima proljece pa cemo vidjeti koliko moze ili ne moze, potencijal jos uvijek ima.
Sto se tice rasprave o bekovima, svi znamo da je Sinisa katastrofalno usao u sezonu, navodno zbog odlaska Lendrica mada ne vjerujem u te price. Izgledao je lose jer nije vise bilo Mire koji brani stranu nego Zakara pa nije imao onoliku pomoc i cesto je te prve utakmice bio kako ovdje vole reci bolik....., sada na proljece opet igra u okviru svojih mogucosti.
To da je najgori ofanzivni bek lige ne stoji, jer u ovoj ligi osim Dine Corica koji je bez premca najbolji bek (ofanzivno 3 gola i 5 asistencija), svi ostali su u 5 deka, a Sinisa je bolji i od Blaica (Zrinjski), Hodzica (Sarajevo), ove druge da ne spominjem. Ovo pisem kao neko ko jedva ceka da Sinisi vidi ledja jer ga ne gotivim od prve tekme i milism da nije igrac za Zelju, ali postujem ovo sto radi na terenu u zadnje dvije utakmice i nadam se da ce dati svoj puni doprinos u osvajanju titula, a ne brinem da ce Papac naci boljeg beka kao sto je nasao Adija.

storm_raider
Kontakt:

čet mar 01, 2018 10:10 am

Bonusi im jesu bili isplaceni prije 15tak dana, ali ne vidim sto je to nama bitno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava