Sklanjaj janjetinu, nece hodza (gavran) pive.
Sklanjaj janjetinu, nece hodza (gavran) pive.
Sto li svi izignorisase covjekaParanoja je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:43 pmMislim da ljudi precjenjuju našu finansijsku moć, sam ugovor Vranješa plus doprinosi na platu koji idu će za pola godine iznositi preko otprilike 100.000KM, bonusi igračima su tek nedavno isplaćeni igračima za dobar završetak polusezone sa obzirom da se nije imalo od čega isplatiti kako nije bilo prihoda tokom zimske pauze a nismo svakako pretjerano likvidni. Sva priča i očekivanja su se vrtila oko toga da se Džeko proda pa uzme koja stoja hiljalda ali ništa ni od toga ne bi... Sarajevo je prodalo par igrača što će im ako ništa pokriti troškove plata i slično dok nama prazni tereni na domaćim tekmama svakako ne pomažu.
Priča se da i predsjednik daje svoje pare dok se (ako Bog da) ne osvoji koji trofej kada bi vratio onda svoj uloženi novac ali se i sve svodi na prodaju nekog od naših par dragulja u sredini, sa obzirom da se Hajdarević ustalio a očigledno je Anel sada četvrta opcija, mislim da će njegova prodaja na ljeto biti neophodna kako bi ostali konkurentni ukoliko ne napravimo čudo i prođemo par kola pretkvalifikacija.
Poenta priče jeste da moramo imati strpljenja i žrtvovati naše želje tipa pokrivanje istoka i sl. i pričekati neke konkretnije prilive novca jer 'ne može i janje i pare'![]()
Vala niđe vinkla, jedino da ga onaj @BlwD spoji sa Sjeverom pa da uravna.
kako mislis da nismo pretjerano likvidni?MrRiccoli je napisao/la: ↑čet mar 01, 2018 12:03 amSto li svi izignorisase covjekaParanoja je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 3:43 pmMislim da ljudi precjenjuju našu finansijsku moć, sam ugovor Vranješa plus doprinosi na platu koji idu će za pola godine iznositi preko otprilike 100.000KM, bonusi igračima su tek nedavno isplaćeni igračima za dobar završetak polusezone sa obzirom da se nije imalo od čega isplatiti kako nije bilo prihoda tokom zimske pauze a nismo svakako pretjerano likvidni. Sva priča i očekivanja su se vrtila oko toga da se Džeko proda pa uzme koja stoja hiljalda ali ništa ni od toga ne bi... Sarajevo je prodalo par igrača što će im ako ništa pokriti troškove plata i slično dok nama prazni tereni na domaćim tekmama svakako ne pomažu.
Priča se da i predsjednik daje svoje pare dok se (ako Bog da) ne osvoji koji trofej kada bi vratio onda svoj uloženi novac ali se i sve svodi na prodaju nekog od naših par dragulja u sredini, sa obzirom da se Hajdarević ustalio a očigledno je Anel sada četvrta opcija, mislim da će njegova prodaja na ljeto biti neophodna kako bi ostali konkurentni ukoliko ne napravimo čudo i prođemo par kola pretkvalifikacija.
Poenta priče jeste da moramo imati strpljenja i žrtvovati naše želje tipa pokrivanje istoka i sl. i pričekati neke konkretnije prilive novca jer 'ne može i janje i pare'![]()
@Ivane, i mene isto zanima. Ko je kritikovao Kjosevskog (osim sto mu je lopta ispala u Krupi) i Hajdarevica (koji nije dobro procijenio offside liniju, isto u Krupi)?
Joj, jarane, ti bas ko corava koka. A i ona nekad zrno ubode.IvanOsim je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 10:33 pm@kAtzie
Normalno da je dobio vece kritike Vedran, cuj ne vjerujes. Procitaj komentare poslije utakmice pa ces vjerovati. Cak je i u onon glasanju za igraca utakmice imao trostruko manje glasova. A dva fantasticna izlijetanja i odbranjen penal. Sinisa asistencija za gol i krivac za gol.
A osim mene i eventualno dva forumasa niko nije kritikovao Sinisu.
Sam si napisao post pun ti je ku.rac kritika za nase igrace, izvadio sve Sinisine sitiuacije, a kad se Vedran ili Hajdarevic kritikuju (a puno su se vise kritikovali u ove dvije utakmice, sto je van svake pameti), tad ti nije pun ku.rac kritika za nase igrace.
Za druge bekove u ligi ne mogu vaditi statistiku, al samo Stanic je u prvoj polusezoni skupio 4 asistencije.
@IvanOsim1921.ba je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 11:25 pmUz dužno poštovanje, klanjalo se Miroslavu Stevanoviću koji je odbio novi ugovor, koji je duplo manje u Klubu od Jovana koji je odigrao puno više utakmica i puno više dao Klubu. Nama je svaki igrač jednak i cijenimo svakoga ko je doprinio našem Želji. Lične aspiracije i subjektivnost nisu mogući i neće biti.IvanOsim je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 7:53 pm
Evo vi 1921.ba pravite poteze Blagojevica koji za 2 mjeseca ide dzabe. Pa valjda treba prvo Hajdarevicevi potezi, momak ima 20 godina, napravit ce karijeru kakvu samo moze sanjati Blagojevic. Al ne, hajmo ovog dizati, kad mu se igra dobar je. Meni to nije uredu.
Ne znam kako nekome ko navija za Želju neki igrač može biti bitniji od drugog, valjda smo svi jedna cjelina?
Boro Elcic na aparatima.avlami97 je napisao/la: ↑čet mar 01, 2018 8:27 amZbog očigledne kradje na Koševu u utakmici Sarajevo-Radnik, sudija Goran Paradzik ce dobiti suspenziju od 6 utakmica. Ipak, Radniku niko ne može vratiti tri, igrom zaslužena, boda. Radnik je zakinut za penal, crveni karton, ofsajde 1 na 1...
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
kontranogama je napisao/la: ↑čet mar 01, 2018 8:38 amIma oko dvije godine kad sam prvi (nema veze sa onim eto ja sam najpametniji) napisao da niko ne hvali Blagoja a on motor ekipe. Hocu da kazem da se slazem sa svima da smo momka malo hvalili koliko je uradio za nas klub. Nije Iniesta ali nismo ni mi Barca, Covjek se ne exponira ,malo daje intervjue ali zato radi na terenu sto najbolje moze i zato hvala ekipi 1921 za video ( da je bogdo i duzi ). Ako ne ostane kod nas i narednu sezonu hvala mu na svemu, nikad nije osramotio sveti dres.
Ovo oko love, znam da nam treba i da je prodaja najglavniji izvor ,za sada, ali malo mi previse da prodamo sva tri dragulja u istom momentu.
I hajmo malo pozitive,pa teren, krov, jug u skoroj buducnosti, ne igramo lose, vrlo moguce osvajanje trofeja ove godine, Papac sportski, Adzem radi kako treba, mladi dobijaju dobre minute, juniori nas odusevise, uprava radi i suti itd itd. pa moze li iko normalan da se zali.
P.S. eto da budem u trendu sletio sam u subotu i nisam stigao na tekmu pa hocu da se zalim na upravu sto nisu pomakli termin da Ja stignem na tekmu.
Nisi konkretno ti, ali dosta ljudi ovdje pise lose o tom Mujagicu. Evo konkretno sta je on dobio minuta za prvi tim u ovoj sezoni?ChWilla je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 10:49 pmja ne omalovažavam mujagića ničim osim njegovog odnosa na terenu za prvi tim. a to su realne činjenice. njegov još postojeći potencijal i doprinos velikom ostvarenju juniorskog tima ne isključuju kajkutov doprinos sadašnjoj poziciji prvog tima. a stvari nam se prečesto, previše postavljaju kao da isključuju, dovoljno često da se čovjek pita je li slučajno. ne ti...
o tom ostvarenju juniorskog tima se i ovako nedovoljno priča, a zamisli koliko bi se pričalo da je prvi tim četvrti...pričalo bi se samo o remontu, ostavkama i tjeranju. jer smo takvi.