Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 21, 2018 2:35 pm

trebali bi vec sada poceti da cistimo teren... a ne da cekamo do subote ili petka... i najlon sto prije :D
100/94/37/34 - i to je to!

Okolele
Kontakt:

sri feb 21, 2018 2:40 pm

Krovna kuća evropskog fudbala (UEFA) zatražila je od vlasti u Bosni i Hercegovini provjeru šest fudbalskih utakmica odigranih u ovoj zemlji zbog sumnji da su bile namještene.
Potvrdio je to neimenovani dužnosnik NSBiH, prenosi Večernji list. Ovaj je zahtjev dostavljen posredstvom Europola te je proslijeđen policijskim tijelima, no nije izvjesno kako će rezultirati opipljivim nalazima. Naime, tokom prošle godine za šest utakmica odigranih u Premijer ligi, ali i nižim ligaškim takmičenjima, s područja Azije uplaćeni su veliki iznosi novca i za vrlo čudne kladioničarske kombinacije.
U nekoliko slučajeva radilo se i o dramatičnim preokretima utakmice, a najveći koeficijenti kod kladioničarskih parova upravo su oni koji se odnose na rezultat na poluvremenu, odnosno kraju utakmice “iz dvice u keca”, što može za samo jedan par iznositi i više od 30. Iz UEFA-e nisu potvrdili, ali ni demantirali navode o postojanju nove istrage.
Sagovornik nije mogao potvrditi o kojim mečevima je riječ, no dodao je da su se “pojedini članovi Saveza znojili dok su davali iskaze u SIPA-i”.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 21, 2018 2:51 pm

Mogli bi mi opet svi pod sjever u subotu..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nookey
Kontakt:

sri feb 21, 2018 3:04 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ma staje ovo sutra, samo treba očistiti sve na vrijeme i teren i trEbine

Ch.Willa1986
Kontakt:

sri feb 21, 2018 3:12 pm

Ma kakvo god da je vrijeme, yebo ti nas ako posjeta bude ispod 7K . Samo nešto seremo i tražimo, a posjeta bruka, za sve se nađe izgovor. Ovo što Željo radi i što Željo predstavlja zaslužuje pun stadion svaku tekmu! Gledajte Želju ko malu državu, veliki projekat, filozofiju na čijem su čelu ljudi kojima se može vjerovati i koji imaju mozga. Postoji vizija, misija, cilj. Pruža nam se jedinstvena prilika da budemo dio tog projekta, dio historije, da izgradimo najboljeg Želju ikada. Sve što se od nas traži je podrška. Budimo jedinstveni više nego ikad, budimo Željo. Ako ti je zima, navuci duge gaće, tri trenerke, nije bitno, al izgovora nema :D

ChWilla
Kontakt:

sri feb 21, 2018 3:44 pm

ako je to uslov seksa, možemo odmah sad skidati gaće...
gradi željo boli te *****

Rigel
Kontakt:

sri feb 21, 2018 4:20 pm

DaBogda druze 7 hiljada... mislim da je max 3500 s obzirom na termin i vremenske neprilike.

storm_raider
Kontakt:

sri feb 21, 2018 4:28 pm

7 hiljada? Daj Boze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

sri feb 21, 2018 4:34 pm

jedna molba, apel, kako god...
neko ko ima opciju da stupi čim prije sa ljudima iz kluba, da vide za opciju dopuštanja unošenja kišobrana na tribinu
idiotski potez je čovjeku sa kupljenom ulaznicom na ulazu ne dati zaštitu već ga pustiti na milost i nemilost vremenskim uslovima unutra
ili ako baš nikako nije izvodivo, obezbjediti kabanice, bilo šta...po nekoj simboličnoj cijeni ako već ne može i gratis
eto

EDIT: eventualno na zvaničnoj izbaciti vijest da se može/ne može kišbran unijeti
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

gavran
Kontakt:

sri feb 21, 2018 4:44 pm

salle86 je napisao/la:
sri feb 21, 2018 4:34 pm
jedna molba, apel, kako god...
neko ko ima opciju da stupi čim prije sa ljudima iz kluba, da vide za opciju dopuštanja unošenja kišobrana na tribinu
idiotski potez je čovjeku sa kupljenom ulaznicom na ulazu ne dati zaštitu već ga pustiti na milost i nemilost vremenskim uslovima unutra
ili ako baš nikako nije izvodivo, obezbjediti kabanice, bilo šta...po nekoj simboličnoj cijeni ako već ne može i gratis
eto
ako volis kisnes :placeodsmijeha:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

salle86
Kontakt:

sri feb 21, 2018 4:47 pm

nije mi prvi put, niti bi bio zadnji
i za derbi sam unio kišobran iako drotovi nisu dali
ali ima raje koja je jeb.ala od do onome ko to zabrani, govorila nikad više neću doći :D
pa eto zato hhh
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

sri feb 21, 2018 4:49 pm

unosilo se i unosiće se :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

sri feb 21, 2018 5:01 pm

.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

sri feb 21, 2018 5:07 pm

salle86 je napisao/la:
sri feb 21, 2018 5:01 pm
http://asroma.lilosocial.com/

:klanjase2:
Lijepo napravljeno, samo su mogli neki grb naci sa vise piksela u sebi...

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 21, 2018 5:46 pm

storm_raider je napisao/la:
uto feb 20, 2018 11:12 pm
CURVA je napisao/la:
uto feb 20, 2018 11:10 pm
uto feb 20, 2018 11:06 pm

A ti se cesce javljaj! :D
Pusti pileta on nas je i nagovorio na ovaj portal uzeo pare i vise nista ne pise.
Pa trebamo svi korak nazad napraviti i skontati da nam je svima isti cilj ocito. Pa onda pisati na forumu. Briga me i za portal i za portale, ovdje smo da dizemo svijest o Zelji i samo nas boljitak Zelje interesuje. Kome je to u redu - bujrum, kome nije - daleko mu kuca. I u tom odnosu je nebitan i vlasnik portala.
ma iskreno i mene zaboli za portale, ali ne kontam što se uvijek moraju napraviti neka dva tabora i jedan brani a drugi kudi. Zašto se kritika ne primi? Kritika stoji, nevezano za to ko je još prenio tu vijest, Ja sam shavtio ljude da kritikuju ovaj portal jer se osjećaju da su ga nečim pogurali a on im tako vraća. Činjenica jeste da je bespotrebno bilo prenijeti tu vijest koja je neprovjerena i koja baca sumlju na regularnost tekme u Krupi, a istovremeno na istom portalu nigdje ni riječi o dvije sumljive situacije iz Širokog. Što nisu prenijeli i pisanja nekog portala iz zapadne Hercegovne? Sa druge strane jako je loše što se odmah pljuje i insinuira da je neko to namjerno uradio. Ako se ponove ovakvi slučajevi onda ću i ja prvi reći da je namjerno. Do tada i @arctg i ostali treba da prime kritiku. Ovo je suština. Sad je druga stvar što ima ovih što pretjeruju i na jednu i na drugu stranu, ali par momaka koje ste napali su samo iznijeli kritiku koja stoji 1000%. Kritika stoji i za misamosjedimouredakciji, ali mi smo vezani za ovaj portal.

gavran
Kontakt:

sri feb 21, 2018 5:51 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Sjever je cemer
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Pompey
Kontakt:

sri feb 21, 2018 5:57 pm

Dakle Sloboda je ovdje apsolutni favorit kad se pogledaju prethodni susreti. Mudro prebacujemo lopticu na njih :D
Zadnja izmjena: Pompey, dana/u sri feb 21, 2018 6:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 21, 2018 5:58 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri feb 21, 2018 5:46 pm
uto feb 20, 2018 11:12 pm
CURVA je napisao/la:
uto feb 20, 2018 11:10 pm

Pusti pileta on nas je i nagovorio na ovaj portal uzeo pare i vise nista ne pise.
Pa trebamo svi korak nazad napraviti i skontati da nam je svima isti cilj ocito. Pa onda pisati na forumu. Briga me i za portal i za portale, ovdje smo da dizemo svijest o Zelji i samo nas boljitak Zelje interesuje. Kome je to u redu - bujrum, kome nije - daleko mu kuca. I u tom odnosu je nebitan i vlasnik portala.
ma iskreno i mene zaboli za portale, ali ne kontam što se uvijek moraju napraviti neka dva tabora i jedan brani a drugi kudi. Zašto se kritika ne primi? Kritika stoji, nevezano za to ko je još prenio tu vijest, Ja sam shavtio ljude da kritikuju ovaj portal jer se osjećaju da su ga nečim pogurali a on im tako vraća. Činjenica jeste da je bespotrebno bilo prenijeti tu vijest koja je neprovjerena i koja baca sumlju na regularnost tekme u Krupi, a istovremeno na istom portalu nigdje ni riječi o dvije sumljive situacije iz Širokog. Što nisu prenijeli i pisanja nekog portala iz zapadne Hercegovne? Sa druge strane jako je loše što se odmah pljuje i insinuira da je neko to namjerno uradio. Ako se ponove ovakvi slučajevi onda ću i ja prvi reći da je namjerno. Do tada i @arctg i ostali treba da prime kritiku. Ovo je suština. Sad je druga stvar što ima ovih što pretjeruju i na jednu i na drugu stranu, ali par momaka koje ste napali su samo iznijeli kritiku koja stoji 1000%. Kritika stoji i za misamosjedimouredakciji, ali mi smo vezani za ovaj portal.
Slazem se, pogotovo sa ovim dijelom, Samo niko nije nikoga napao, vec je bila razmjena misljenja. Zasto bi @arctg primio kritiku, ne pise on za portal po Bogu, niti iko to radi ovdje?

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 21, 2018 6:15 pm

Ma ne moze covjek vise kisobrana da nakupuje :D

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri feb 21, 2018 6:27 pm

Raja osjetio sam potrebu da vam napisem jedan tekst vezan za ovaj forum. Moramo biti svjesni da je ovaj forum jako citan. Mnogo mnogo vise nego portal ( to znam po prici raje iz mahale i sa tekmi). Dakle, puno vise ima uticaja sto se ovdje pise nego na portalu. Nemojte jedni drugima biti dusmani, malo stanite jedni uz druge i fino pricajte i komunicirajte.
Takodjer brzo zaboravljamo sta smo sve uradili kao jedna zajednica. Par akcija je bilo koje su odradjene na vrhunskom nivou. Bice jos takvih akcija, trebamo jedni drugima, a Boga mi i Zelji i ostalim navijacima i simpatizerima. Ovi momci se trude da forum bude na nivou, pa red je da im se pripomogne. Isto onako kao sto se pomogne u akcijama raznoraznim. Evo sada smo u prilici da podijelimo raji koja zasluzuje, kartu za tekmu sa Slobodom. Sutra ce to biti godisnja, polugodisnja , dres ili neka cetvrta stvar. Imamo povjerenje jedni u druge i tako treba da ostane. Manite se price o pitarluku i ostalim djavolima, fokusirajte se na forum, Zelju i na tome da se drzimo zajedno.
Mozda ce vam ovo sve glupo zvucati, ali imao sam potrebu da ovo sve napisem, jer stvarno je glupo da ovdje ide svadja zbog nama nebitnih stavki. I kad znamo sta smo sve zajedno prosli i uradili.
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava