ma staje ovo sutra, samo treba očistiti sve na vrijeme i teren i trEbine
ako volis kisnessalle86 je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 4:34 pmjedna molba, apel, kako god...
neko ko ima opciju da stupi čim prije sa ljudima iz kluba, da vide za opciju dopuštanja unošenja kišobrana na tribinu
idiotski potez je čovjeku sa kupljenom ulaznicom na ulazu ne dati zaštitu već ga pustiti na milost i nemilost vremenskim uslovima unutra
ili ako baš nikako nije izvodivo, obezbjediti kabanice, bilo šta...po nekoj simboličnoj cijeni ako već ne može i gratis
eto
Lijepo napravljeno, samo su mogli neki grb naci sa vise piksela u sebi...
ma iskreno i mene zaboli za portale, ali ne kontam što se uvijek moraju napraviti neka dva tabora i jedan brani a drugi kudi. Zašto se kritika ne primi? Kritika stoji, nevezano za to ko je još prenio tu vijest, Ja sam shavtio ljude da kritikuju ovaj portal jer se osjećaju da su ga nečim pogurali a on im tako vraća. Činjenica jeste da je bespotrebno bilo prenijeti tu vijest koja je neprovjerena i koja baca sumlju na regularnost tekme u Krupi, a istovremeno na istom portalu nigdje ni riječi o dvije sumljive situacije iz Širokog. Što nisu prenijeli i pisanja nekog portala iz zapadne Hercegovne? Sa druge strane jako je loše što se odmah pljuje i insinuira da je neko to namjerno uradio. Ako se ponove ovakvi slučajevi onda ću i ja prvi reći da je namjerno. Do tada i @arctg i ostali treba da prime kritiku. Ovo je suština. Sad je druga stvar što ima ovih što pretjeruju i na jednu i na drugu stranu, ali par momaka koje ste napali su samo iznijeli kritiku koja stoji 1000%. Kritika stoji i za misamosjedimouredakciji, ali mi smo vezani za ovaj portal.storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 11:12 pmPa trebamo svi korak nazad napraviti i skontati da nam je svima isti cilj ocito. Pa onda pisati na forumu. Briga me i za portal i za portale, ovdje smo da dizemo svijest o Zelji i samo nas boljitak Zelje interesuje. Kome je to u redu - bujrum, kome nije - daleko mu kuca. I u tom odnosu je nebitan i vlasnik portala.
Sjever je cemer
Slazem se, pogotovo sa ovim dijelom, Samo niko nije nikoga napao, vec je bila razmjena misljenja. Zasto bi @arctg primio kritiku, ne pise on za portal po Bogu, niti iko to radi ovdje?ponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 5:46 pmma iskreno i mene zaboli za portale, ali ne kontam što se uvijek moraju napraviti neka dva tabora i jedan brani a drugi kudi. Zašto se kritika ne primi? Kritika stoji, nevezano za to ko je još prenio tu vijest, Ja sam shavtio ljude da kritikuju ovaj portal jer se osjećaju da su ga nečim pogurali a on im tako vraća. Činjenica jeste da je bespotrebno bilo prenijeti tu vijest koja je neprovjerena i koja baca sumlju na regularnost tekme u Krupi, a istovremeno na istom portalu nigdje ni riječi o dvije sumljive situacije iz Širokog. Što nisu prenijeli i pisanja nekog portala iz zapadne Hercegovne? Sa druge strane jako je loše što se odmah pljuje i insinuira da je neko to namjerno uradio. Ako se ponove ovakvi slučajevi onda ću i ja prvi reći da je namjerno. Do tada i @arctg i ostali treba da prime kritiku. Ovo je suština. Sad je druga stvar što ima ovih što pretjeruju i na jednu i na drugu stranu, ali par momaka koje ste napali su samo iznijeli kritiku koja stoji 1000%. Kritika stoji i za misamosjedimouredakciji, ali mi smo vezani za ovaj portal.storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 11:12 pmPa trebamo svi korak nazad napraviti i skontati da nam je svima isti cilj ocito. Pa onda pisati na forumu. Briga me i za portal i za portale, ovdje smo da dizemo svijest o Zelji i samo nas boljitak Zelje interesuje. Kome je to u redu - bujrum, kome nije - daleko mu kuca. I u tom odnosu je nebitan i vlasnik portala.