Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 10:41 pm

Hurmasica je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
E to zahvali svim onim promašenim zicerima u prvom dijelu sezone. Samo kad se sjetim utakmice protiv Slavije ne bude mi dobro a kamoli ostalih utakmica..
Slavija i Radnik, ostalo da ne pominjemo. :cry:
Mladost tamo zicer Tiaga, Zrinjski crveni Mladenović, Antoline egzibicije, Rudar, Travnik nas rasuo ko rižu.. ma bježi dobro smo i ovdje gdje smo sada kako nam je "bajan" prvi dio sezone bio, užas.
Kad je onaj papak digao zastavicu Tiagu u Sirokom.... itd.
:cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:49 pm

exbabilon je napisao/la:
Tesko da na derbiju moze bilo ko slaviti lakse od ocekivanog. Gledajuci trenutni situaciju kucu bih stavio na Sarajevo, ali trenutno stanje nije mjerilo. Isto tako je bilo pred prosli derbi, pa dobi Zeljo. Ne znam, ali nekako imam osjecaj da cemo se usrati od dobrog fudbala i da ce biti sjajan derbi.
Rece aco prognozer na onom forumu, e tek sad sam siguran da ih uzimamo, HLADNO!
:lol: a ja se uopste ne slazem da su pitari u nekoj boljoj formi od nas. Pa mi imamo sve pobjede u ligi, oni sve sto su dobili dobili su zbog Benke koji je klasa za ovu ligu,a htjeli su ga se rijesiti zimus. Covjek uđe s klupe i zabije ga za minutu-dvije, nekad mu i manje treba eto. Dulju da pustis samog da trci po terenu on bi se spetljo na 13 metara od gola i na guzove bi pao. Onaj mali Bekic je podigao formu u zadnje vrijeme. Dobar je.
Odbrana im je KRIMINALNA i ubijeđen sam da im možemo zabiti dva komada gore ako se ne postavimo kao prosle godine...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

hados
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:51 pm

Model1964 je napisao/la:
hados je napisao/la:Citam i nemogu da vjerujem koliko smo licemjerni...koliko pljuvaca i kako jedva docekaju da izvire iz miisih rupica...Edis je sve pokusao, rekao je da su najvise radili na prekidima. Pa lako je nakon poraza praviti kombinacije i gledam djecurliju kako pise da je trebao igrace odmoriti za derbi...da je trebao ovo ili ono...Nije vas sramota, kakvi navijaci imate tolerancije za covjeka koji je svoj zivot podredio Zelji... prevrtljivi misevi..Dajmo nasem treneru punu podrsku, da iz ovog izadje pametniji i bolji...Da se neobazire na ove miseve i pljuvace koji nam i netrebaju i radi kojih smo jako slicni pitarima.. Mi smo uz svog Zelju i svog Edisa do kraja i niko nas nemoze poljuljati u ovoj kompletnoj pozitivnoj plavoj prici koju smo napravili ove godine i na kojoj nam svi klubovi zavide... Edis je najposveceniji trener zajedno sa Karicem i ne ser*** vise ppodrzite svoj klub i svog trenera ne budite pitari...Ne pravite pritisak nego u prvoj minuti derbija svi u glas Mulalic Edis i Volim te Zeljo...da pokazemo kako smo uz njih i kad ide lose da pokazemo koliko se razlikujemo od svih i koliko smo iznad svih..SAMO Pozitivu furajte od sad Molim Vas...
Nije mi jasno šta si se ti navio :) . Niko nije pljuvao, odnosno večina nije. Ukazivali smo na evidentne greške i propuste. Do daljnjeg ima našu podršku. On mora puno raditi na sebi, umiriti priču o pogibijama na tekmi, raditi više na igri.Sa igrom će doči rezultati. Neka mu Švabo bude na pameti sa ovom izjavom I u "Zelji", i u reprezentaciji, i u “Partizanu", i u "Panathinaikosu", i u “Sturmu", nikad se nisam opterecavao nekom taktikom. U principu, mene je uvijek interesovala konstrukcija, a ne destrukcija.
Nema napretka preko noči. Sinošnju huju navijača je sam izazvao i toga mora biti svjestan. Željo je golem :) i ne dopušta školovanje o njegovom trošku. Ili jesi ili nisi makar bio Švabo. Zašto Švabo? Kada su ga doveli za trenera u Želju niko mu nije garantovao ništa. Da nije uspjo bio bi samo još jedan veliki igrač a slab trener. Na našu sreču bilo je :klanjase2: Nadam se da će Edis napraviti karijeru vrijednu respekta. Na tom putu mora biti spreman na kritike, i on i vi koji ga branite kao da ste na platnoj listi :) Raja iz Doline je vazda znala puno fudbalu i tu raju nemere niko farbati. Ta raja zna biti kruta do bola kad vidi da je levate. To su iskusili veči od Edisa.
Haj kad si kreno da te pitam molim te posto inace preskacem postove velikih stručnjaka i negativaca sa foruma i ne citam ali ti si meni repl, pa da te pitam koje su to greške tacno na koje se ukazuje. Mozes li dati tu idealnu formaciju za sinoc pošto se jbg nemozemo farbati pa ces dobiti bruku postova zašto to nije dobro :). Izvini ako ovo zvuci malo !!! ali npr... kako mi mozemo znati bolje stvari iz svlacionice i neke detalje a svi ser*** Bekrica je sinoc onako sporog i tromog i kreativca koji nije uvezao pasa ni primio lopte morao staviti negdje, jer bi ga razapeli da je izgubljeno a da on nije igrao.. Blagojevic je sigurno okretni brzi i agresivniji i igrao je na sredini.. Memija na beku i morao je biti brz izgac, da je bio kramar primili bi jos 2 kako su jaki po stranama..itddd ..također moglo se desit da je Lendricu uoci same utakmice crko play station 4 i bude toliko sjeban da ga mulalic ostavi na klupi.. a mi opet jeb... sve itd itd... Hocu reci sacekajte malo dajmo treneru bilo kojem makar polusezonu al bez pritiska i sra*** ..Ja iskreno nisam zadovoljan igrom mozda na jednoj utakmici sa ovom novom ekipom, ali nemozemo postati real preko noci..(jest da sam poceo kritikovat Bekrica :) jer me vuku za jezik ) ali necu vise...

diego1921
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:55 pm

Samo Kokot da je zabio sta je trebao , sad bi imali najmanje 4-5 bodova vise , (slavija,radnik, sloboda, mladost, zrinjski ) u sirokom smo zakinuti za cist go ! Uglavnom mogli smo puno bolje u 1 djelu. Samo ne znam sto nas svi otpisuju, imas 8 pobjeda u ligi, pa u kupu je Sarajevo gore proslo a nije nista bolje odigralo , gledao sam i na Kosevu i tamo ..
Samo se nadam da nam Edis ne sprema iznenadjenje, Kramarica na beka prije Stane, svejedno je ko ce igrati lijevo krilo !!

salle86
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:56 pm

Ja znam samo to da sam zadnju "viška" cvaju uložio na nas. Danas me jedan levat iz Zenice povuče za živac da će nas pitari otresti... A ja sam sebi rekoh kad mu klepim pare, ide i njegova i moja za europsku Grbavicu...

Plavo je proljeće ljudi moji, šta se sikirate.
Naša priča se nastavlja...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:58 pm

Kakav Kramar?
Kramarić ;)
Ostavite se tih nosensa, sve što je radio na beku, odradio je korektno. U nekoliko navrata, gol slobodno mozete pripisati više njemu zbog fantastičnog centaršuta nego čak i Lendriću koji je pospremio u mrezu istu tu loptu. Bez razloga ste ga uzeli na zub..
Ne moze niko u rosteru koji posjedujemo, pruziti kvalitetniju partiju na poziciji lijevog beka od Mirka, to je činjenica.

TIAGO FARIAS
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:00 pm

Zna li neko do koliko sati se mogu kupiti karte kod trznice?

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:00 pm

Ajzea je napisao/la:Kakav Kramar?
Kramarić ;)
Ostavite se tih nosensa, sve što je radio na beku, odradio je korektno. U nekoliko navrata, gol slobodno mozete pripisati više njemu zbog fantastičnog centaršuta nego čak i Lendriću koji je pospremio u mrezu istu tu loptu. Bez razloga ste ga uzeli na zub..
Ne moze niko u rosteru koji posjedujemo, pruziti kvalitetniju partiju na poziciji lijevog beka od Mirka, to je činjenica.
Istina da ga ne odlikuje neka brzina, ali zato se zna postaviti koliko toliko u odbrani bolje nego ostali "lijevi bekovi" u našem timu, da ne pričam o školskom centaršutu koji ima...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

hados
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:06 pm

Ma drug Kramarić je beton, samo ukazujem kako se stvari mogu gledati iz milion perspektiva... e sad je do nas hocemo li gledati sa usr*** ili sa normalne..... napisi ti sta hoces moglo je vako i nako, al nemoj pisat treba otkaz,, treba ga otjerat,, treba mjenjat upravu,, Amare vrati se,,, Zahirović je prevara od igrača,, Zolotic je krampa itd...Jedino ko bi volio da se vrati jeste Ješić na koševo da vodi sarajevo ovu tekmu u nedjelju...

miretm
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:08 pm

Edise ko Boga te molim samo nemoj Lendrica na krilo,Memija ako nema mjesta na desnom beku neka odmori ne izmisljaj mu pozicije samo obaras momku cijenu ono sto je prikazao jucer je katastrofa eto.....
19TM87 ZAVIDOVICI

Ajzea
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:15 pm

Niko riječi protiv uprave ne reče od sinoć, to su pojedinci umislili.. Manite se insinuacija.
Ne mislimo svi isto, niti se trebaju napadati oni koji misle drugačije od većine. Neki su, vjerovatno vodeći se mišljenjem da ne uprskamo sve, izjavili te stoje iza konstatacije da Edis treba ići. Ja se ne slazem sa njima, ali ih ne namjeravam napadati dok god tako misle. Utakmice su pred nama, konsolidujmo redove i pruzimo igračima podršku sada, kada im je najpotrebnija. Evo, ne moraju čekati dugo na odgovor, već u predstojećoj utakmici će nam se biti rečeno koliko ko moze, te kakve su Edisove mogućnosti..
Mozda sam u pravu, a mozda i nisam... Sve će mi ubrzo biti rečeno. :)

Što se Zahirovića tiče, mislio sam da će biti pun pogodak nakon samog početka i akrobacija na terenu koje zaista nismo imali priliku vidjeti. Protiv Širokog je oduzeo jednu loptu bez prekršaja na takav način da sam pomislio da će nam biti najvazniji igrač.. Sada, mogu samo reći da mu je bolje da što prije počne dokazivati da nije prevara.

sergejevic

čet apr 21, 2016 11:22 pm

hados je napisao/la:Ma drug Kramarić je beton, samo ukazujem kako se stvari mogu gledati iz milion perspektiva... e sad je do nas hocemo li gledati sa usr*** ili sa normalne..... napisi ti sta hoces moglo je vako i nako, al nemoj pisat treba otkaz,, treba ga otjerat,, treba mjenjat upravu,, Amare vrati se,,, Zahirović je prevara od igrača,, Zolotic je krampa itd...Jedino ko bi volio da se vrati jeste Ješić na koševo da vodi sarajevo ovu tekmu u nedjelju...
Bas tako, s milion perspektiva, ali ipak je moja najbolja. Svi mislite i pisite slobodno, ali isto ono sto ja pisem. Tako si postavio stvari, postoji tvoja normalna perspektiva, i usrana ona koja nije tvoja. Presli smo davno preko tih tema, okrenuli se narednoj utakmici, nema potrebe da se vracamo sada na ono sto je iza nas. Ako neko odigra lose treba ga kritikovati, ako neko odigra dobro treba pohvaliti, tako i s trenerom, i svim ostalim. To raja ovdje i radi, niko nikoga nije vrijedjao, osim par pojedinaca, ali zbog takvih su boccaccio i storm ovdje. Nije nase da odredjujemo sta se smije, a sta ne smije pisati. Svi maju pravo da iznesu svoje misljenje, a malo je bezveze prozivati ljude zbog toga i vrijedjati ih.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:30 pm

Dokle god pitari misle da ce ovaj derbi biti ista tekma kao i ona sinoc, za nas dobro. Mi smo sinoc izgubili tekmu od jake ekipe i od mozda najboljeg trenera u ovoj ligi. Sarajevo niti ima bolje igrace od Slobode, niti ima boljeg trenera, niti ce Edis napraviti iste greske(nadam se). Da je Sarajevo pokazalo nesto ekstra pa da se bojim njih i nije, da smo mi toliki odron i nismo bas, bez poraza do sad nije malo kako god to bilo.

Derbi treba odigrati hrabro i jako, a ako Edisa nadmudri jedan Hurtic eh onda se treba zapitati. Da se dotaknem i Zahe, po meni nepravedno osporen igrac i nazvan ublehom. Ja se nadam da ce vrijeme pokazati, ali i sljedeca tekma, ko je on i zasto je igrao u reprezentaciji.

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:32 pm

Nego da se prisjetimo i malo ismijemo:
https://youtu.be/Sa51Xp0hejk" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/9xDq6lTze3A" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da će nakon nedjeljnog derbija biti dovoljno materijala da se napravi i part3. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:35 pm

Leon_Professional je napisao/la:Dokle god pitari misle da ce ovaj derbi biti ista tekma kao i ona sinoc, za nas dobro. Mi smo sinoc izgubili tekmu od jake ekipe i od mozda najboljeg trenera u ovoj ligi. Sarajevo niti ima bolje igrace od Slobode, niti ima boljeg trenera, niti ce Edis napraviti iste greske(nadam se). Da je Sarajevo pokazalo nesto ekstra pa da se bojim njih i nije, da smo mi toliki odron i nismo bas, bez poraza do sad nije malo kako god to bilo.

Derbi treba odigrati hrabro i jako, a ako Edisa nadmudri jedan Hurtic eh onda se treba zapitati.
:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrRiccoli
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:44 pm

Racunica je jednostavna, ne ovisimo ni o kome hoce li ko kiksati sve je do nas ako hocemo u evropu dobijmo to sto imamo i to je to. Sarajevo ima 4 vezane pobjede mi imamo 8 i ovdje je nekima sarajevo favorit pa nemojmo biti budale. Sve je do nas ocekuju nas dvije najteze utakmice u zadnjih ja cu slobodno reci 5 godina.

Sent from my C5303 using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:57 pm

Pobjeda u derbiju je tek pocetak borbe za Evropu, a poraz je kraj. Nismo uopce u zavidnoj situaciji, pogotovo poslije ovih losih partija u Kupu koje su jasno pokazale limitiranost ove ekipe.

Elegant
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:58 pm

phpBB [video]

:zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

pet apr 22, 2016 12:01 am

hados je napisao/la:Ma drug Kramarić je beton, samo ukazujem kako se stvari mogu gledati iz milion perspektiva... e sad je do nas hocemo li gledati sa usr*** ili sa normalne..... napisi ti sta hoces moglo je vako i nako, al nemoj pisat treba otkaz,, treba ga otjerat,, treba mjenjat upravu,, Amare vrati se,,, Zahirović je prevara od igrača,, Zolotic je krampa itd...Jedino ko bi volio da se vrati jeste Ješić na koševo da vodi sarajevo ovu tekmu u nedjelju...
Brate dosadan si pravooo jebote udjem na forum samo ti laprdas nista se ne moze od tebe procitati...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ž'21
Kontakt:

pet apr 22, 2016 12:09 am

delinjo je napisao/la:
Brate dosadan si pravooo jebote udjem na forum samo ti laprdas nista se ne moze od tebe procitati...
http://postimg.org/image/lrvn5xvlj/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://postimg.org/image/9tbp92ybb/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da se zajebavaš :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava