Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

baxuz87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 8:23 pm

DANAN je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti više pisat. Na Dinu sam mislio.

O njemu je i bila priča inače..
Moj Fanzi moj...... :-D
Jok Fanzi, ima on account na forumu, zamijenio si me s njim. :-D
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:26 pm

Republika je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Evo jedne vijesti iz Sinanovih riznica mudrosti :mrgreen: , ne znam ima li istine..

Denis Žerić, juniorski reprezentativac BiH i talentovani veznjak Željezničara, na ljeto će kako stvari stoje promjeniti sredinu.

Naime, Denis je nedavno deset dana proveo u Španiji, gdje je trenirao u Akademiji Espanyola.

Osim kluba iz Španije za usluge Željinog dragulja se raspituju i iz Turske. Nedavno su dva igrača tima sa Grbavice karijeru nastavili u Turskoj, riječ je o Riadu Bajiću i Amiru Hadžiahmetoviću.
Još jedna laž. Bio sam sa njim tokom vikenda i od odlaska nema ništa još uvijek. Dijete bilo probalo i to je to
Drago mi je da je tako i iskreno očekujem ga u prvom timu naredne sezone :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

čet apr 21, 2016 8:28 pm

Plava Porodica je napisao/la:Sarajvo horde zlaaa neka puse gaaaa
I sa njima Taaan i braća iz Dresdena :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:28 pm

Zaspali na zvanicnoj..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Vrag

čet apr 21, 2016 8:40 pm

Za derbi bolje da nas Edis ne iznenadjuje. Iznenadio nas je protiv Slobode, dosta za ovu godinu. Edis eksperimentise sa Memijom, Kramaricem i Bekricem, a nikako da mu onu ludu glavu udje i da proba sa Stevanovicem na mjesto lijevog krila. I opet bjezimo od djece, a za par godina cemo pricati proslogodisnju pricu i klanjati se toj djeci. Igrac koji bi sa Ivanom prokopao teren ne sjedi ni na klupi. Objašnjenje - nema ga!

shzna
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:48 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Počelo je davanje :shisha: :shisha: :shisha: :shisha: :zeljeznicar1: :karanje: :ganja:
1987

hados
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:48 pm

Citam i nemogu da vjerujem koliko smo licemjerni...koliko pljuvaca i kako jedva docekaju da izvire iz miisih rupica...Edis je sve pokusao, rekao je da su najvise radili na prekidima. Pa lako je nakon poraza praviti kombinacije i gledam djecurliju kako pise da je trebao igrace odmoriti za derbi...da je trebao ovo ili ono...Nije vas sramota, kakvi navijaci imate tolerancije za covjeka koji je svoj zivot podredio Zelji... prevrtljivi misevi..Dajmo nasem treneru punu podrsku, da iz ovog izadje pametniji i bolji...Da se neobazire na ove miseve i pljuvace koji nam i netrebaju i radi kojih smo jako slicni pitarima.. Mi smo uz svog Zelju i svog Edisa do kraja i niko nas nemoze poljuljati u ovoj kompletnoj pozitivnoj plavoj prici koju smo napravili ove godine i na kojoj nam svi klubovi zavide... Edis je najposveceniji trener zajedno sa Karicem i ne ser*** vise ppodrzite svoj klub i svog trenera ne budite pitari...Ne pravite pritisak nego u prvoj minuti derbija svi u glas Mulalic Edis i Volim te Zeljo...da pokazemo kako smo uz njih i kad ide lose da pokazemo koliko se razlikujemo od svih i koliko smo iznad svih..SAMO Pozitivu furajte od sad Molim Vas...

baxuz87
Kontakt:

čet apr 21, 2016 8:52 pm

Kritikovanje ne znači pljuvanje. Nemojte miješati ta dva pojma molim vas.
Naravno, kad je nešto dobro pohvalit će se, isto kad je loše, navikli smo. Ne navijamo za Želju od jučer.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

hados
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:01 pm

Izvini druze ne govori. o kritikovanju vec o lincovanju i pljuvanju....ne govorim o nekim kritickim postovima vec o pljuvackim...kojih ce nadam se biti sve manje a poslije nedjelje nikako...

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:05 pm

shzna je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Počelo je davanje :shisha: :shisha: :shisha: :shisha: :zeljeznicar1: :karanje: :ganja:
Kod mene nikad i ne prestajeee..
Ma neka ga puši malo sarajevoo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:06 pm

Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.

Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.

Kapiten
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:11 pm

Ma opustite se. Ubit cemo ih nogama :D :titula:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

nookey
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.

Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.
stanic igra milion posto

Brkoo
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:12 pm

baxuz87 je napisao/la:Kritikovanje ne znači pljuvanje. Nemojte miješati ta dva pojma molim vas.
Naravno, kad je nešto dobro pohvalit će se, isto kad je loše, navikli smo. Ne navijamo za Želju od jučer.
Upravo to, kritikovanje ne znaci pljuvanje. Ako nesto kritikujemo u nasem klubu to je iz razloga sto svi zelimo da se to popravi i bude bolje. Ne mozes poslije ove blamaze u kupu hvaliti ekipu kad smo pali bez ispaljenog metka. Prije utakmice se spominjala borba, srcanost, muda, a na utakmici sve suprotno od toga. Kazes prije utakmice da vjezbas prekide 1,5 godinu a od 5 golova koje primis 4 su iz prekida. Idemo sad dati podrsku ekipi do kraja sezone pa cemo na kraju sezone analize detaljnije pisati i podvuci crtu. Uvjeren sam da cemo sljedece sezone biti glavni kandidat za titlulu ako na ljeto dovedemo jos par pojacanja a prema najavama hocemo. Mi imamo dobar kostur ekipe, potrebno je jos samo malo da imamo odlicnu ekipu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:12 pm

Ubićemo ih iz prekida, vježbamo ih godinu ipo :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:13 pm

Leon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.

Sumnjam da je Tiago spreman za svih 90 min. Na njegovo mjesto Memija ili Stanic garant, mada bih vise volio vidjeti Memiju, jer je tu bolji od Stane
EDIT: Možda da započnemo s Memijom na desnom beku, Sinišom na lijevom i Kramarićem na krilu. Kramarić nije ofanzivan za krila, ali ima dobar ubačaj lijevom što nama toliko fali na utakmicama, jer nam krila ne mogu iz trka ubacivati loptu, već se moraju namještati na desnu nogu ili ići u sredinu. Ako ne bude išlo, onda Sinišu vratiti desno, Kramu nazad, a Memiju na Mirkovo mjesto.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u čet apr 21, 2016 9:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Elegant
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:18 pm

Samo da ne bude lose vrijeme za vikend kako ga najavljuju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodrigo87
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:19 pm

Ja necu prognozirat, al molim ko god moze da dodje na hadison, podrska je veoma bitna!!! Svi ko jedan!

BHDragons
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:19 pm

Po meni sastav kao protiv Širokog samo izmjena Zola-Zaha i to je to.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:20 pm

Elegant je napisao/la:Samo da ne bude lose vrijeme za vikend kako ga najavljuju.
Na Koševu će biti tmurno i prije i poslije nas :ganja:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava