Jok Fanzi, ima on account na forumu, zamijenio si me s njim. :-DDANAN je napisao/la:Moj Fanzi moj...... :-Dbaxuz87 je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti više pisat. Na Dinu sam mislio.
O njemu je i bila priča inače..
Jok Fanzi, ima on account na forumu, zamijenio si me s njim. :-DDANAN je napisao/la:Moj Fanzi moj...... :-Dbaxuz87 je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti više pisat. Na Dinu sam mislio.
O njemu je i bila priča inače..
Drago mi je da je tako i iskreno očekujem ga u prvom timu naredne sezoneRepublika je napisao/la:Još jedna laž. Bio sam sa njim tokom vikenda i od odlaska nema ništa još uvijek. Dijete bilo probalo i to je toHurmasica je napisao/la:Evo jedne vijesti iz Sinanovih riznica mudrosti, ne znam ima li istine..
Denis Žerić, juniorski reprezentativac BiH i talentovani veznjak Željezničara, na ljeto će kako stvari stoje promjeniti sredinu.
Naime, Denis je nedavno deset dana proveo u Španiji, gdje je trenirao u Akademiji Espanyola.
Osim kluba iz Španije za usluge Željinog dragulja se raspituju i iz Turske. Nedavno su dva igrača tima sa Grbavice karijeru nastavili u Turskoj, riječ je o Riadu Bajiću i Amiru Hadžiahmetoviću.
I sa njima Taaan i braća iz DresdenaPlava Porodica je napisao/la:Sarajvo horde zlaaa neka puse gaaaa
Počelo je davanjeJaozinho22 je napisao/la:I sa njima Taaan i braća iz DresdenaPlava Porodica je napisao/la:Sarajvo horde zlaaa neka puse gaaaa
Kod mene nikad i ne prestajeee..shzna je napisao/la:Počelo je davanjeJaozinho22 je napisao/la:I sa njima Taaan i braća iz DresdenaPlava Porodica je napisao/la:Sarajvo horde zlaaa neka puse gaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stanic igra milion postoLeon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.
Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.
Upravo to, kritikovanje ne znaci pljuvanje. Ako nesto kritikujemo u nasem klubu to je iz razloga sto svi zelimo da se to popravi i bude bolje. Ne mozes poslije ove blamaze u kupu hvaliti ekipu kad smo pali bez ispaljenog metka. Prije utakmice se spominjala borba, srcanost, muda, a na utakmici sve suprotno od toga. Kazes prije utakmice da vjezbas prekide 1,5 godinu a od 5 golova koje primis 4 su iz prekida. Idemo sad dati podrsku ekipi do kraja sezone pa cemo na kraju sezone analize detaljnije pisati i podvuci crtu. Uvjeren sam da cemo sljedece sezone biti glavni kandidat za titlulu ako na ljeto dovedemo jos par pojacanja a prema najavama hocemo. Mi imamo dobar kostur ekipe, potrebno je jos samo malo da imamo odlicnu ekipu..baxuz87 je napisao/la:Kritikovanje ne znači pljuvanje. Nemojte miješati ta dva pojma molim vas.
Naravno, kad je nešto dobro pohvalit će se, isto kad je loše, navikli smo. Ne navijamo za Želju od jučer.
Sumnjam da je Tiago spreman za svih 90 min. Na njegovo mjesto Memija ili Stanic garant, mada bih vise volio vidjeti Memiju, jer je tu bolji od StaneLeon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.
Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.
Na Koševu će biti tmurno i prije i poslije nasElegant je napisao/la:Samo da ne bude lose vrijeme za vikend kako ga najavljuju.