"Samo 50.000 navijača na Nou Campu? Pa, ne znam šta više da uradimo da vratimo navijače na tribine. Raspored nam ne pomaže, zima je i radni dan, vjerovatno je to", rekao je Ernesto Valverde nakon sinoćnje utakmice.
CURVA je napisao/la:Ma Husref da nije odbio Atletico mi nebi ni igrali protiv njihMirek11 je napisao/la: ↑pet feb 02, 2018 2:44 pmSamo nek ne treniraju na glavnom terenuskretnicar je napisao/la: ↑pet feb 02, 2018 2:20 pmIgraci Atletika dolaze u nedelju navodno u avazu odsjedaju
Padavine izgleda nece biti velike do srijede. Mislim kako se teren moze sacuvati poprilicno i podnijeti utakmicu da bude koliko toliko normalan za igru, bez obzira sto ce vjerovatno na dan utakmice padati.
Mi moramo podrzati omladince u sto vecem broju i pomoci da odigraju dobro i aBd prodju dalje. To bi bila strasna promocija omladinske skole i kluba, jeste da nije kao akademija kona ali eto.
A je li Ernesto prije toga rekao da je utakmica bila prava prvenstvena sa puno zelje, htijenja i zalaganja te kako je utakmica bila jako teska i zahtjevna protiv kvalitetnog protivnika?ChWilla je napisao/la: ↑pet feb 02, 2018 3:27 pmfraze s foruma i u izjavama stranih stručnjaka
"Samo 50.000 navijača na Nou Campu? Pa, ne znam šta više da uradimo da vratimo navijače na tribine. Raspored nam ne pomaže, zima je i radni dan, vjerovatno je to", rekao je Ernesto Valverde nakon sinoćnje utakmice.
U Sarajevu danas do evo 16:30 suho uglavnom, malo tokom dana poprskala kisica, nije pretjerano hladno. Valjda nas to zaobiđe, ali bas gledam vremensku za vikend padavine najavljuju.
Ma ne mora ni znaciti da ce snijeg, ali obicno kad mi moji jave da je kod kuce snijeg kroz par sati i ovdje pocne padati. Eto neko napisao da su dovuceni najloni, znaci da smo spremni ako pocne
Sreća pa smo igrali dva puta sa njima..
Jedan je Minjore
U utorak naveče svi pred Havaz da trubimo, pijemo, mezimo i pjevamo svu noćskretnicar je napisao/la: ↑pet feb 02, 2018 2:20 pmIgraci Atletika dolaze u nedelju navodno u avazu odsjedaju