Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 9:48 am

Najbolje bi bilo da svi što prije zaboravimo Slobodu, loša igra, loš pristup, loša postavka neka bude škola Edisu kako dalje.
Svaka utakmica do kraja sezone je kao finale LP, svaka od velikog značaja, zato trebamo dati podršku kao nikad, da nas dodje što više na lovor i dobiti jufke, spektakl napraviti protiv Zrinjskog i opet smo tu u igri.
NEMA PREDAJE!
VOLIM TE ŽELJO! :zeljeznicar1:

likusa
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:48 am

Željeznicar za život cijeli !

Tavas1921
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:54 am

Sad nam samo pobjeda igra na derbiju. To sam i prizeljkivao. Pa da vidimo kako se nose sa ovim zadnjim vozom za Evropu. I sinoc ova igra je izgledala kao da smo se vec predali, samo to nismo nikome rekli, samo se pricalo da ce se ginuti... dosta je tih prica vise. Hajde da odigramo da pobjedimo. I bolje da nam je ovaj dvomec sa Slobodom otvorio oci(bar se ja nadam da jeste), a onima anamo gore porasli apetiti. Najvaznije je da se brzo okrenemo derbiju i pripremimo za tu utakmicu. Samo pobjeda nam igra i tako se treba i postavit na terenu.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:55 am

Dolina je napisao/la:Igrači Slobode su se bukvalno ljepili za svakog našeg igrača dok smo mi u odbrani potpuno kontra radili-bježali od njih i davali im prostora po 5,6 metara od igrača. To smo radili i na Grbavici. Tako smušeno djelujemo kada se povučemo da je smiješno.
To nas jeebe druze sudija. Jebi ga, treba biti realan i reci da smo ispali od fizicki i takticki bolje pripremljene ekipe. Slobodi cestitke i zelim im od srca da osvoje ovo takmicenje. Hvala na gostoprimstvu, odavno nisam odgledao 85 minuta utakmice. Nama ostaje tezi put do cilja. Al jebes ga, to je Zeljo, ne moze jednostavno :ganja:
P.S. ako ko ima zdravstvenu da posudi, citav bus se razbolio :rofl:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 9:57 am

likusa je napisao/la:http://i.imgur.com/HhuL2TM.gifv

:oops1:
Ma otrese ga ko dijete ovo sad nema veze sa tim sto je igrao na lijevoj strani tresli su ga i na desnoj pa kad se samo sjetim kako se nalozio na duljevica pa ga na usta baci covjek. Jedno je evidentno Memija na beku nema veze s vezom.

Sent from my C5303 using Tapatalk

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:01 am

sinoc kontam, hajde kad se ujutro probudim bice lakse. a ono meni gore.

slika
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Dolina
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:06 am

Sreća pa derbi nikada nije odlučivala tabela i forma. To me jedino smiruje i raduje.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Okolele
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:10 am

Posjeta na derbiju ce biti karina,ocajno vrijeme i TV prijenos vjerovatni..Međutim nase je da napunimo Jug za ostalo me zaboli..Derbi se mora dobiti i red je vise i da ih dobijemo na Zuban polju..Kad su oni mogli prekinuti post bez titule mozemo i mi post bez pobjede gore..

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hardwell
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:11 am

Ko ne prizna da je ovo Edisova greška ili je glup ili se ne razumije u fudbal. Jučer je krenuo sa dva zadnja vezna Zolotić i Zahirović što je najveća glupost ikad viđena na terenima. Oni ne mogu povezati ni pionire jer nisu takav tip igrača. (Možda Zolotić, ali on ima deset poteza viška tako da nije pogodan za to). Izvadio je Zahirovića a uveo Đermanovića što stručnjaci kažu da igramo sa napadačem više, ali ne. Jednostavno je Lendrić prešao na krilo, a Bekrić ušao u vezu. Poslije je ušao Tiago i onda igramo klasičnu 442 formaciju sa dva krila i dva napadača.

Hoću da vam kažem i da niko nema ništa ni protiv uprave, ni igrača, ni trenera. Ja još više volim Želju nakon ovog poraza, ali eto forum je i stvoren za diskusiju pa ja iznosim svoje mišljenje za krivca jučerašnjeg poraza i općenito naše igre u zadnje vrijeme. Ovo se sve vidjelo na pripremnim utakmicama, a ove prve proljetne utakmice su nam zamazale oči. Sretno su dobivene. Pozdrav :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Jaozinho22

čet apr 21, 2016 10:13 am

Minjore je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Kako smo se smrzli u autobusu, to je nevjerovatno. Noci u Sibiru :r Manijaci pokazali srce i dusu. Sutra cu vise o svemu, sad se odoh napiti da zalecim srcu rane, sto me bole...
Mi smo ga zadavali kao da smo prošli u Finale nismo osjetili Sibir :ganja:
IGRAJ ZELJO BOLI TE ***** :ganja: :ganja:
Pa u istom busu smo bili BOKTE MAZO samo sto si ti najeo se u raveni prije nego sto smo krenuli pa ni lavinu osjetio ne bi, a ne noci u sibiru..
Jesmo al na papiru...kakva buraz Ravena ubi ova nestašica na perecima se ide u Tuzlu :ganja:
Ne znam ja bih pojačao stručni štab,dao bi čovjeku platu samo da radi na prekidima ! Tako najveci klubovi rješavaju probleme s tim,mi smo najveći u ovoj državi i ne vidim problem da se stručni štab pojača. Cijenim Sablju,ima moju podršku al se stručni štab mora pojačat s 2-3 ozbiljna čovjeka koji će u tišini radit veliki posao oko tih zajebancija.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:15 am

Velahalve je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Ali zasto mi nemamo nekog ko se bavi statistikom pa da sabere pogresna dodavanja Zolotica i Bogicevica. Ovaj prvi vezni i to zadnji, igrac koji u prosjeku ne bi trebao imati vise od 5 pogresnih dodavanja u tekmi, a ovaj drugi samo treba da je preda do ovog prvog a on i to ne zna pa je nabija za Lendrica sto je opet pogresno dodavanje. Zahirovic ako nista ne zna zna dodati do prvog do sebe a ova dvojca su sinoc bila kriminalna, isto Blagojevicu je lopta pobjegla 15 puta radi loseg terena.

Ne znam fakat, ali hajmo svi analizirat zasto lose branimo prekide, i do koga je to, jer kazu iz strucnog staba da godinu i po vjezbamo prekide.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ja javno molim stručni štab da više ne vježbaju prekide.

MOLIM VAS PRESTANITE VJEŽBATI PREKIDE! :psujem:
Koji strucni stab? :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

south side
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:15 am

hardwell je napisao/la:Ko ne prizna da je ovo Edisova greška ili je glup ili se ne razumije u fudbal. Jučer je krenuo sa dva zadnja vezna Zolotić i Zahirović što je najveća glupost ikad viđena na terenima. Oni ne mogu povezati ni pionire jer nisu takav tip igrača. (Možda Zolotić, ali on ima deset poteza viška tako da nije pogodan za to). Izvadio je Zahirovića a uveo Đermanovića što stručnjaci kažu da igramo sa napadačem više, ali ne. Jednostavno je Lendrić prešao na krilo, a Bekrić ušao u vezu. Poslije je ušao Tiago i onda igramo klasičnu 442 formaciju sa dva krila i dva napadača.

Hoću da vam kažem i da niko nema ništa ni protiv uprave, ni igrača, ni trenera. Ja još više volim Želju nakon ovog poraza, ali eto forum je i stvoren za diskusiju pa ja iznosim svoje mišljenje za krivca jučerašnjeg poraza i općenito naše igre u zadnje vrijeme. Ovo se sve vidjelo na pripremnim utakmicama, a ove prve proljetne utakmice su nam zamazale oči. Sretno su dobivene. Pozdrav :)
Al najce uvede đermanovica pa ga zamjeni tu je pokazao da je amater i da jos nije za vođenja prve ekipe a da negovorim o igri sve neke duge lopte preskakanje terena
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:16 am

Pa bit ce pojacavanja u strucnom stabu na ljeto, ne samo u igrackom kadru. Kako cujem zelja je i da cika Oda bude u klubu. Nesto manje stresno za njega, kao savjetnik.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kontranogama
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:17 am

Sve ove kritike stoje, malo smo smirivali situaciju jer su rezultati bili tu. Sad je pitanje moze li ovo bolje. Jer vec tri tekme zaredom pricamo treba nauciti iz ovih gresaka , a bogami ne vidim da smo sta naucili. Imali ko ovde da je upucen sta se u stvari prica na treningu i u svlacionici. Do nekoga mora biti. Samo da znamo gdje je zapelo. Nema veze i dalje cemo mi podrzavati tim ali eto bar da nam je malo jasnije.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Okolele
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:20 am

Bogičević treba smanjiti one svoje duge lopte..Lik je u ove dvije utakmice prodao milion lopti na taj nacin a nista nismo postigli..Medjutim i tome je kumovao ocajni vezni red koji u ove dvije utakmice ama bas nista nije napravio..

Kako smo mi lose sinoc odigrali govori i cinjenica da mi nijedna zuti nismo dobili a ganjamo dva gola za prolaz..Smijesno je da igrac Slobode vuce loptu bez problema 40-50 m i ni ko ne pravi faul a i iako ga naprave to bude u zoni ubacaja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 10:23 am

MrRiccoli je napisao/la:
likusa je napisao/la:http://i.imgur.com/HhuL2TM.gifv

:oops1:
Ma otrese ga ko dijete ovo sad nema veze sa tim sto je igrao na lijevoj strani tresli su ga i na desnoj pa kad se samo sjetim kako se nalozio na duljevica pa ga na usta baci covjek. Jedno je evidentno Memija na beku nema veze s vezom.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Kad njeg jedan ovakav bek ovako izvoza onda nema se sta pricati. Mema se previse nafurao, mnogo prica sa sudijama, unosi se u facu igracima koji ga razbijaju 1 na 1. Zao mi je, ali sve je izvjesnije kako ce Memija biti cist primjer sta se desi kad se ufuras i kad ne treniras samostalno, a pored toga imas strasan talenat.

Nego hajmo mi na derbi, kakvu bi vi postavu izveli na derbiju?!

Storme, raduje me to za strucni stab, jer ako zelimo biti ozbiljan klub onda i to moramo pojacati. Sinoc sam procitao to za Odovica, nadam se da je istina i volio bi ga vidjeti u strucnom stabu, jer njegovo iskustvo mnogo moze pomoci Edisu.

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:26 am

Naravno da je Edis kao trener kriv za neke stvari jučer ali ima debelo i do igrača naročito kod prekida. Ne mogu da vjerujem da se ne znaju rasporediti prilikom izvođenja kornera, slobodnjaka. Jbt eto problem da svako čuva svog igrača, ko da je njih više na terenu pa nam višak tokom prekida naprave :roll: . Igrači se u tom segmentu moraju uozbiljiti! Što se tiče stručnog štaba i ekipe crta se podvlači na kraju sezone, nikako pred sami kraj. Do kraja puna podrška pa šta bude. Svakako smo sami sebe za*jebali prvim dijelom sezone. Eh kad se sve završi vidjeti koje pozicije škripe (mada se to vidi i Uprava vjerovatno traži igrače na tim pozicijama), nekima se zahvaliti na saradnji jer definitivno nemaju šta više da pruže u klubu kakav je Željo. SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJE!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:27 am

Derbi
Kjosevski,Kramarić,Bogi,Aco,Siniša,Stanić,Blagoje,Bekrić,Zahirović,Miroslav,Lendrić..

Dolina
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:30 am

Ma na lavoru napast od prve minute, budemo li previše taktizirali kao prvih 20 minuta protiv Širokog nema nas na mapi. Volio bih Tiaga vidjeti od prve minute da ih malo razvuče. Bekrija zna kako se igraju takve utakmice, trebao bi nam biti glavni igrač a Zaha destruktivac. I nadam se moru žutih kartona napokon pa što ne i crvenih. "Pobiti" se na terenu pa kako god završilo, hebote respekt više, neka ga ostave u svlačionici. :zeljeznicar1:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

shzna
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:32 am

Pa Edise zaboravi ti muda u Sarajevu, dok si krenuo sa 4-5-1 sa Bekrićem na krilu i tako si osakatio cijelu lijevu stranu. Da ne pričam o dva zadnja vezna u utakmici u kojoj ganjaš rezultat. Nisu naši veznjaci još toliko jaki da mogu i krila pokrivati.

Trebao si 4-4-2 od početka ili 4-3-3 pa ili pukovnik ili pokojnik.
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava