Svaka utakmica do kraja sezone je kao finale LP, svaka od velikog značaja, zato trebamo dati podršku kao nikad, da nas dodje što više na lovor i dobiti jufke, spektakl napraviti protiv Zrinjskog i opet smo tu u igri.
NEMA PREDAJE!
VOLIM TE ŽELJO!

To nas jeebe druze sudija. Jebi ga, treba biti realan i reci da smo ispali od fizicki i takticki bolje pripremljene ekipe. Slobodi cestitke i zelim im od srca da osvoje ovo takmicenje. Hvala na gostoprimstvu, odavno nisam odgledao 85 minuta utakmice. Nama ostaje tezi put do cilja. Al jebes ga, to je Zeljo, ne moze jednostavnoDolina je napisao/la:Igrači Slobode su se bukvalno ljepili za svakog našeg igrača dok smo mi u odbrani potpuno kontra radili-bježali od njih i davali im prostora po 5,6 metara od igrača. To smo radili i na Grbavici. Tako smušeno djelujemo kada se povučemo da je smiješno.
Ma otrese ga ko dijete ovo sad nema veze sa tim sto je igrao na lijevoj strani tresli su ga i na desnoj pa kad se samo sjetim kako se nalozio na duljevica pa ga na usta baci covjek. Jedno je evidentno Memija na beku nema veze s vezom.
Jesmo al na papiru...kakva buraz Ravena ubi ova nestašica na perecima se ide u TuzluMinjore je napisao/la:Pa u istom busu smo bili BOKTE MAZO samo sto si ti najeo se u raveni prije nego sto smo krenuli pa ni lavinu osjetio ne bi, a ne noci u sibiru..Jaozinho22 je napisao/la:Mi smo ga zadavali kao da smo prošli u Finale nismo osjetili SibirMinjore je napisao/la:Kako smo se smrzli u autobusu, to je nevjerovatno. Noci u SibiruManijaci pokazali srce i dusu. Sutra cu vise o svemu, sad se odoh napiti da zalecim srcu rane, sto me bole...
![]()
IGRAJ ZELJO BOLI TE *****![]()
Koji strucni stab?Velahalve je napisao/la:Evo ja javno molim stručni štab da više ne vježbaju prekide.Tryg je napisao/la:Ali zasto mi nemamo nekog ko se bavi statistikom pa da sabere pogresna dodavanja Zolotica i Bogicevica. Ovaj prvi vezni i to zadnji, igrac koji u prosjeku ne bi trebao imati vise od 5 pogresnih dodavanja u tekmi, a ovaj drugi samo treba da je preda do ovog prvog a on i to ne zna pa je nabija za Lendrica sto je opet pogresno dodavanje. Zahirovic ako nista ne zna zna dodati do prvog do sebe a ova dvojca su sinoc bila kriminalna, isto Blagojevicu je lopta pobjegla 15 puta radi loseg terena.
Ne znam fakat, ali hajmo svi analizirat zasto lose branimo prekide, i do koga je to, jer kazu iz strucnog staba da godinu i po vjezbamo prekide.
Sent from my iPhone using Tapatalk
MOLIM VAS PRESTANITE VJEŽBATI PREKIDE!
Al najce uvede đermanovica pa ga zamjeni tu je pokazao da je amater i da jos nije za vođenja prve ekipe a da negovorim o igri sve neke duge lopte preskakanje terenahardwell je napisao/la:Ko ne prizna da je ovo Edisova greška ili je glup ili se ne razumije u fudbal. Jučer je krenuo sa dva zadnja vezna Zolotić i Zahirović što je najveća glupost ikad viđena na terenima. Oni ne mogu povezati ni pionire jer nisu takav tip igrača. (Možda Zolotić, ali on ima deset poteza viška tako da nije pogodan za to). Izvadio je Zahirovića a uveo Đermanovića što stručnjaci kažu da igramo sa napadačem više, ali ne. Jednostavno je Lendrić prešao na krilo, a Bekrić ušao u vezu. Poslije je ušao Tiago i onda igramo klasičnu 442 formaciju sa dva krila i dva napadača.
Hoću da vam kažem i da niko nema ništa ni protiv uprave, ni igrača, ni trenera. Ja još više volim Želju nakon ovog poraza, ali eto forum je i stvoren za diskusiju pa ja iznosim svoje mišljenje za krivca jučerašnjeg poraza i općenito naše igre u zadnje vrijeme. Ovo se sve vidjelo na pripremnim utakmicama, a ove prve proljetne utakmice su nam zamazale oči. Sretno su dobivene. Pozdrav
Kad njeg jedan ovakav bek ovako izvoza onda nema se sta pricati. Mema se previse nafurao, mnogo prica sa sudijama, unosi se u facu igracima koji ga razbijaju 1 na 1. Zao mi je, ali sve je izvjesnije kako ce Memija biti cist primjer sta se desi kad se ufuras i kad ne treniras samostalno, a pored toga imas strasan talenat.MrRiccoli je napisao/la:Ma otrese ga ko dijete ovo sad nema veze sa tim sto je igrao na lijevoj strani tresli su ga i na desnoj pa kad se samo sjetim kako se nalozio na duljevica pa ga na usta baci covjek. Jedno je evidentno Memija na beku nema veze s vezom.
Sent from my C5303 using Tapatalk