Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cala
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 20, 2016 10:33 pm

Slazem se sa svime sto je covjek napisao. Sad su aldini izasli iz rupa da popljuju sve sto se dosad uradilo. Kritikovati i pljuvati nije isto a to sto ovdje rade je pljuvanje.
U nedjelju podrska Edisu i momcima! Mozemo pitare uzeti, nisu oni ni priblizno kao Sloboda!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:34 pm

svi ovdje idu na domaće utakmice koje nisu najobjektivnije spriječeni, bar oni koji su u sarajevu, za to ruku dam. i ne vidim da iko traži ičije glave, samo se (realno i istinito nažalost) kaže da danas nismo imali nikakvog plana, nikakve igre, ničega.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:36 pm

Kapiten je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:NAS 100 ONLINE I JOŠ 60 GUESTS.
USTA VAS JE.BEM SVI STE TU KAD TREBA PLJUVATI,MI KILOMETRE PRELAZIMO,OD CRKAVICE SKUPLJAMO,BJEŽIMO SA POSLA,FAKSA,ŠKOLE DA BI BODRILI ONO ŠTO NAM JE U SRCU,A VI SA STRANE SVE GLEDATE IPPLJUJETE NAJVIŠE,I NARAVNO VAŠ GLAS JE NAJGLASNIJI! SVI MI VIDIMO DA SU NAS LJUDI UBILI,ZASLUŽENO I IDEMO DALJE,U SUBOTU JE DERBI I DOK SUDIJA NE SVIRA KRAJ NIJE KRAJ BORBE ZA EVROPU.SHVATITE VIŠE JEBEMU NAŠ MENTALITET,A DO PRIJE PAR DANA STE IH VI ISTI DIZALI U ZVJEZDE.
KAD SE HVALI,UMJERENO SE HVALI,KAD SE KUDI UMJERENO SE KUDI.VI TE MJERE NEMATE,I OTJERASTE SVE ŠTO JE SVETO I ŠTO NIJE.
IZVINJAVAM SE NA OVAKVOM POSTU,ALI STE MI VI POJEDINCI SAMO POGORŠALI VEČERAŠNJU IGRU ŽIVACA.

ZAPAMTITE: ŽELJO JE IZNAD SVEGA!
Strucnjak nek si nas sve ovdje ispsovao i izvrijeđao i nek si nam rekao da je Zeljo iznad svega.
I da, strucnjak utakmica nije u subotu nego u nedjelju.
Pa neka je ispsovao. Tako i treba kad ko picke kakve ovdje pljujete kada god imate i najmanju mogucu priliku i trazite neke smjene. Kako vas nije stid ? Nakon 2 poraza vi serete kako EDIS nije za nas, isti ste pitari kojima se lafo smijete nesto nakon smjene trenera i tjeranja svakog covjeka nakon 2 kiksa. I to vas najmanje 50 % ne ide ni na sve domace utakmice da pruzite podrsku ovim momcima koji spasavaju sta se da spasiti nakon usrane jeseni.
Konacno stajemo na noge kao klub, a vi bi skidali glave ko najveci dusmani. Ako izgubimo derbi vi cete i upravu tjerati glavu dajem za to.
Gdje je ta ljubav prema klubu ? Nekada se mora i izgubiti, sta da se radi. Ne moze niko sve pobjediti, ali bas niko. A navijac je tu da podrzi klub i kada je najteze. Tada je podrska i najbitnija i najpotrebnija, a vi samo serete i serete.
Fuj.

MULALIĆ EDIS !
Svi na derbi po pobjedu !
:palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

TIAGO FARIAS
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:37 pm

Protiv sarajeva bi mozda najbolje bilo poceti sa identicnom postavom ko protiv sirokog.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:37 pm

Pustio sam malo da se ispušete pa da malo i ja koju kažem,neću puno ni da vas čitam jer sam sina otjerao u drugu sobu da gleda tekmu zbog ovakvih komentara tako da razumijem vašu frustraciju, valjda ste mogli ohladiti malo glave i umirit strasti. Nije sramota izgubiti utakmicu polufinala kupa jer tu nemože protivnik biti loša ekipa. Mi smo tim koji se gradi i to će trajati još godinu ili dvije a i onda ćemo imati šta da popravljamo, to će nas koštati puno živaca ali se taj put vrijedi preći. Ja našem treneru pružam bezrezervnu podršku jer je sve taktički probao da odgovori ali nije imao igrače prevage na klupi a i na terenu su igrala 4-5 igrača polupovrjeđena i dobro iscjeđena od strašne polusezone koja je gotovo iza nas. Očekuje nas još nezgodnih utakmica u ovoj sezoni i svi moramo stati ispred i iza kluba ako mu želimo dobro, i kada ide i kada neide, ustvari mi moramo sada da budemo još jači i svu svoju energiju moramo usmjeriti podršci posrnulom divu koji će nas opet obradovati abd. Svim našim igračima ja čestitam na pruženim partijama, njihove mane neka analizira struka koja ima pune ruke posla da relaksira ekipu za naredne bitke ali ja neću ništa da im prigovorim jer su igrali koliko su mogli i znali. Uspjesi kluba se ove godine mjere našim jedinstvom koje je nakon teškog i tumornog perioda uspjeo da vrati osmjehe na hiljade lica i ponovo udahne dušu u mnoga plava srca širom svijeta, uspjesi se mjere i rezultatima koji su zavidni samo što to rijetki vide. Evropa kao kruna rada je tu, u našim rukama a samo je sami sebi možemo izbiti iz ruku ukoliko se ospemo i dozvolimo da pojedini trenutci naše historije naprave raskol među nama. Pobjeđivao je Željo i pred praznim i pred punim tribinama, abd i opet će, samo su svaki put bile slađe pobjede u prisustvu plave porodice koja se puno puta uzdigla iz pepela i napravila nemoguće. Sve proslave pobjeda pomalo izblijede ali se nijedna nemože mjeriti sa podrškom u teškim trenutcima i onda kada ekipa gubi, to su trenutci koji cijeli život ostanu utkani u DNA kluba i navijača.
イビチャ・オシム

Djulaga_
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:38 pm

Ajzea je napisao/la:Ja bih zivot dao da ovog momenta mogu cuti sta smo mi to zamislili u svlacionici.
Sta su mogli zamisliti?
Rotiranje igraca jedino kao sto se probalo.
Problem je sto se ne radi neka druga taktika osim ove koje on pokusava.
A on pokusava jednu taktiku, a rotira po 10 igraca na razlicite pozicije.
Nema tu hajra.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Elegant
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:39 pm

Sutra kad Bekric, Memija, Zola i ekipa odigraju vrhuski opet cemo i u nebesa dici !

Mentalitet je cudo. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sri apr 20, 2016 10:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

sergejevic

@ChWilla
Ovo danas je bila lakrdija, i kako ti rece pravo pretumbavanje. U jednom trenutku je to bili nesto kao 4-2-4, Jovan i Zola na njihovih 5 veznih, a gore Tiago, Lendra, Djermanovic, Stevanovic do kojih nije moguce dobaciti loptu. Poslije i Djermanovic izadje, Beganovica ni na mapi, Halvadzica i Mailsona takodjer, Dino na margini, Dado povrijedjen, da je barem neko dobio pola Enisovih minuta da se vidi moze li nesto ponuditi, ali nista.

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

sri apr 20, 2016 10:40 pm

Sef Amar, pomocnik Edis, trener golmana Karic.

Dovidjenja i prijatno, jos se on mora kalit i uciti, ne zamjeram mu ni sekunde jer on nema znanje, al ocekujem i od njeg da to prizna, i da PREUZME KRIVICU na sebe, a ne da se sakriva i prebaciva krivicu na igrace i prekide.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sri apr 20, 2016 10:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:40 pm

TIAGO FARIAS je napisao/la:Protiv sarajeva bi mozda najbolje bilo poceti sa identicnom postavom ko protiv sirokog.
samo stanića zamijeniti memijom. u "najkonzervativnijoj" formaciji smo i najbolje igrali dosad. svi eksperimenti su dosad bili smiješni. kad već nema neke originalne zamisli (danas se pokušalo sa katastrofalnim rezultatom) ili tečne uigrane igre od noge do noge, onda "igrajmo normalno".

Ajzea
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:41 pm

ChWilla je napisao/la:svi ovdje idu na domaće utakmice koje nisu najobjektivnije spriječeni, bar oni koji su u sarajevu, za to ruku dam. i ne vidim da iko traži ičije glave, samo se (realno i istinito nažalost) kaže da danas nismo imali nikakvog plana, nikakve igre, ničega.
Tacno tako !
Problem lezi u tome sto ocigledno ne mozes reci da nije sve divno i krasno, a da ne budes docekan na noz. Koja je svrha postojanja foruma, ako nam nije dozvoljeno prozboriti o necemu o sto je i cinjenica na kraju krajeva?
Ja bih sve dao da smo mi prosli, iz dva šuta u okvir gola postigli dva gola i otisli kuci pjevajuci, te se vec okrenuli derbiju znajuci da nas u finalu ceka Radnik, medjutim, nismo imali zelju niti htijenja da uradimo nesto vise. Igraci Slobode su u svakom momentu pokazali kakvu zelju da se plasiraju u finale imaju, i bez obzira da li meni sada neko govorio da su dali sve od sebe, ja cu reci da nisu jer to nije ono sto sam vidio. Kako god, ne znam da li je veci problem to sto nisu htjeli ili sto ne mogu vise od ovoga.

Da sumiram, da ne bih bio klasifirican kao persona non grata.
Uprava - kao sto rekoh u par navrata, dati ljudima dozivotan mandat.
Edis - ima moju podrsku, iako je katastrofalno odradio obje polufinalne utakmice.
Igraci - IGRAJTE KO LENDRIC, OOOOOOO !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri apr 20, 2016 10:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Pele1921
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:41 pm

Elegant je napisao/la:Sutra kad Bekric, Memija, Zola i ekipa odigraju vrhuski opet cemo i u nebesa dici !

Nije to mentalitet, nego nestrpljivost da ti se nešto lijepo desi :)

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:42 pm

Lendric i M Stevanovic igracine, trebaju se svi ugledat
Željezničar ante portas !

fcz
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:43 pm

Kapiten je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:NAS 100 ONLINE I JOŠ 60 GUESTS.
USTA VAS JE.BEM SVI STE TU KAD TREBA PLJUVATI,MI KILOMETRE PRELAZIMO,OD CRKAVICE SKUPLJAMO,BJEŽIMO SA POSLA,FAKSA,ŠKOLE DA BI BODRILI ONO ŠTO NAM JE U SRCU,A VI SA STRANE SVE GLEDATE IPPLJUJETE NAJVIŠE,I NARAVNO VAŠ GLAS JE NAJGLASNIJI! SVI MI VIDIMO DA SU NAS LJUDI UBILI,ZASLUŽENO I IDEMO DALJE,U SUBOTU JE DERBI I DOK SUDIJA NE SVIRA KRAJ NIJE KRAJ BORBE ZA EVROPU.SHVATITE VIŠE JEBEMU NAŠ MENTALITET,A DO PRIJE PAR DANA STE IH VI ISTI DIZALI U ZVJEZDE.
KAD SE HVALI,UMJERENO SE HVALI,KAD SE KUDI UMJERENO SE KUDI.VI TE MJERE NEMATE,I OTJERASTE SVE ŠTO JE SVETO I ŠTO NIJE.
IZVINJAVAM SE NA OVAKVOM POSTU,ALI STE MI VI POJEDINCI SAMO POGORŠALI VEČERAŠNJU IGRU ŽIVACA.

ZAPAMTITE: ŽELJO JE IZNAD SVEGA!
Strucnjak nek si nas sve ovdje ispsovao i izvrijeđao i nek si nam rekao da je Zeljo iznad svega.
I da, strucnjak utakmica nije u subotu nego u nedjelju.
Pa neka je ispsovao. Tako i treba kad ko picke kakve ovdje pljujete kada god imate i najmanju mogucu priliku i trazite neke smjene. Kako vas nije stid ? Nakon 2 poraza vi serete kako EDIS nije za nas, isti ste pitari kojima se lafo smijete nesto nakon smjene trenera i tjeranja svakog covjeka nakon 2 kiksa. I to vas najmanje 50 % ne ide ni na sve domace utakmice da pruzite podrsku ovim momcima koji spasavaju sta se da spasiti nakon usrane jeseni.
Konacno stajemo na noge kao klub, a vi bi skidali glave ko najveci dusmani. Ako izgubimo derbi vi cete i upravu tjerati glavu dajem za to.
Gdje je ta ljubav prema klubu ? Nekada se mora i izgubiti, sta da se radi. Ne moze niko sve pobjediti, ali bas niko. A navijac je tu da podrzi klub i kada je najteze. Tada je podrska i najbitnija i najpotrebnija, a vi samo serete i serete.
Fuj.

MULALIĆ EDIS !
Svi na derbi po pobjedu !
Nemoj brate molim te izjednacavati podrsku Zelji sa podrskom Edisu. Evo ja za svog Zelju zivim, uz njega sam odrastao, uz njega sam dozivljavao neke od najljepsih trenutaka u zivotu, odricao se hiljadu stvari... Svaki dan mog zivota protkan je Zeljom i sve u vezi s njim dozivljavam licno i s puno emocija. Ali ipak, ja jasno i glasno kazem da sam apsolutno siguran da s Mulalicem na klupi nikad necemo gledati pravog, jakog Zelju kakvog svi zelimo.

Takodje, spominjes upravu - ove ljude u upravi trebamo podrzati kao nijedne dosad! Zbog njih trebamo dolaziti na utakmice - naravno, prije svega zbog ljubavi prema klubu - ali dijelom i zbog njih, kako bi podrzali njihov rad jer oni nas mogu dovesti daleko, a vec su uradili vise nego ijedna poslijeratna uprava.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Zeljo1921
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:44 pm

Elegant je napisao/la:Sutra kad Bekric, Memija, Zola i ekipa odigraju vrhuski opet cemo i u nebesa dici !

Pa kad je nesta dobro treba pohvaliti isto tako i za lose. Imamo svi oci i vidjeli smo da je ovo veceras bilo lose i potpunoi razumijem raju koja je frustrirana jer sam i sam takav. Pola raje sa vibera sam morao blokirati. Dusmani su jedva docekali da nam se ovo desi i da pokusaju da nam pokvare sve ovo dobro sto se desava oko kluba u posljednje vrijeme. Mrze nas a i boje se jakog Želje. Imamo previse dusmana okolo da bi se sad izmedju sebe svadjali. Nek svak kaze svoje misljenje i izbaci iz sebe ljutnju samo da se ne vrijedjamo.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:44 pm

sergejevic je napisao/la:@ChWilla
Ovo danas je bila lakrdija, i kako ti rece pravo pretumbavanje. U jednom trenutku je to bili nesto kao 4-2-4, Jovan i Zola na njihovih 5 veznih, a gore Tiago, Lendra, Djermanovic, Stevanovic do kojih nije moguce dobaciti loptu. Poslije i Djermanovic izadje, Beganovica ni na mapi, Halvadzica i Mailsona takodjer, Dino na margini, Dado povrijedjen, da je barem neko dobio pola Enisovih minuta da se vidi moze li nesto ponuditi, ali nista.
dobro, enis ne mislim da je u ovoj polusezoni dobio ni 20 minuta. nije niko zapostavljen sigurno nauštrb njega, nego se jaše 13 igrača i to nema veze s enisom. ali i to kopiranje ode je bilo mnogo bolje od ovakvih promjena samo da bi se promijenilo, i sigurno bar danas ne bi ovako loše odigrali da se postavilo ziheraški i k'o da je 0-0.

bekrić može biti samo desetka i sve ostalo je totalni promašaj, ja kad sam vidio sastav bio sam siguran da je zola lijevo kao jedini ljevak, ali ovo...nema on tu brzinu, nije imao ni u najboljim danima, u amarovim danima je malo i mogao to igrati jer je cijela ekipa bila dominantna...

TIAGO FARIAS
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:47 pm

ChWilla je napisao/la:
TIAGO FARIAS je napisao/la:Protiv sarajeva bi mozda najbolje bilo poceti sa identicnom postavom ko protiv sirokog.
samo stanića zamijeniti memijom. u "najkonzervativnijoj" formaciji smo i najbolje igrali dosad. svi eksperimenti su dosad bili smiješni. kad već nema neke originalne zamisli (danas se pokušalo sa katastrofalnim rezultatom) ili tečne uigrane igre od noge do noge, onda "igrajmo normalno".
Upravu si, stanic jedino sa beka nesto moze bolje da memija pocne, a onda tiago da udje.

chile
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:48 pm

Ne serite nije isto kritika i pljuvanje, onako kako je krenulo veceras bolje ne citati forum jer ovo ide daleko...
Niti neko ovdje vise voli zelju od nekog drugog, a isto tako ni Edis da se ne moze kritikovati zaa svoje prelose poteze.

Eh da taj isti Edis ima muda pa da po povratku ove igracine izvede na Grbavicu da propisaju znoj, tu mi fali Amar i njegova filozofija.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

baxuz87
Kontakt:

sri apr 20, 2016 10:48 pm

Odlična utakmica! Bravo Kerime, Sinisa, Samire, Jadranko, Aleksa.. Bravo Edise!! Ubio si Husrefa nogama!! Bravo!

Jel vam ovo odgovara?
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava