ChWilla je napisao/la:svi ovdje idu na domaće utakmice koje nisu najobjektivnije spriječeni, bar oni koji su u sarajevu, za to ruku dam. i ne vidim da iko traži ičije glave, samo se (realno i istinito nažalost) kaže da danas nismo imali nikakvog plana, nikakve igre, ničega.
Tacno tako !
Problem lezi u tome sto ocigledno ne mozes reci da nije sve divno i krasno, a da ne budes docekan na noz. Koja je svrha postojanja foruma, ako nam nije dozvoljeno prozboriti o necemu o sto je i cinjenica na kraju krajeva?
Ja bih sve dao da smo mi prosli, iz dva šuta u okvir gola postigli dva gola i otisli kuci pjevajuci, te se vec okrenuli derbiju znajuci da nas u finalu ceka Radnik, medjutim, nismo imali zelju niti htijenja da uradimo nesto vise. Igraci Slobode su u svakom momentu pokazali kakvu zelju da se plasiraju u finale imaju, i bez obzira da li meni sada neko govorio da su dali sve od sebe, ja cu reci da nisu jer to nije ono sto sam vidio. Kako god, ne znam da li je veci problem to sto nisu htjeli ili sto ne mogu vise od ovoga.
Da sumiram, da ne bih bio klasifirican kao persona non grata.
Uprava - kao sto rekoh u par navrata, dati ljudima dozivotan mandat.
Edis - ima moju podrsku, iako je katastrofalno odradio obje polufinalne utakmice.
Igraci - IGRAJTE KO LENDRIC, OOOOOOO !